Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
énis megnézném Eto'o-t és Henry-t együtt játszaniÁkocka írta:Én azt mondom, akkor játsszon Titi is. Hárman: Dinho-Eto'o-Titi hármasban, vagy fantastic 4ban Messi helyett Dos Santosszal. Támadnunk kell.![]()
0:45 - Thierry Henry pályára léphet az El Clásicón! A francia játékos felépült sérüléséből, így ugyan a kezdőcsapatban biztosan nem, de csereként akár pályára is léphet a Real Madrid ellen.
Eto'o-nak nem kell szerintem a rivális. Puyol mellett Ő az egyetlen játékos a csapatban aki minden meccsen kiteszi szívét lelkét a csapatért. Nem azért hajt hogy benntmaradjon a kezdőben, hanem azért hogy segítsen a csapaton. Ha csak a csapat fele átvenné ezt a mentalitást, én már nagyon meg lennék elégedveSergi írta:Örülnék ha Titi minél előbb visszatérne, legalább a Clásico-ra legyen meg az egészséges rivalizálás csatárposzton...Abból csak profitálhat a csapat.
Oké csak benéztem már h mit osztanak Henry-ra, erre látom hogy megint lesérült, és akkor jutott eszembe Dos is, ennyi.varga tamás írta: G.
Miért nem olvasod az eurobarcát, akkor megtudhatnád, hogy Dos Santos visszatérése is csúszik 1-2 hetet. Az Henry-ról szóló cikkben írja Iván.![]()
![]()
G.G-Jay írta:Fantasztikus. Ki nem volt idén még sérült? Mielőtt lenne esélyünk valamire is, gyorsan sérüljön már le aki még nem volt....ez már túl tesz mindenen.....
Amugy Dos Santossal mi van már, hogy mindíg Bojan van? Csak nem sérült...?
G.
főleg hogy ha lesz eto'OSaviola írta:Annyira nem nagy veszteség.