varga tamás írta:Poreko!
A védelem. Papíron - szerintem - a mienk erősebb, és a valóságban is kidomborodik ez. A ti védelmetekből egyedül Sergio Ramost tudnám elképzelni nálunk, ő a Real legnagyobb nyeresége az elmúlt 2-3 évben, ez vitán felül áll. Hatalmas tehetség, és még nagyobb klasszis lesz/van belőle.
VV szerintem fantasztikus képességekkel rendelkezik, és most jó szériában van ahogy én láttam, de nagyon rányomta nálam a bélyeget a sok baki amit az évek során elkövetett az ő megítélésére. Egy jó évvel ebből bőven kimászhat. Casillas miatt kezdtem a Realnak szurkolni, így nem hasonlítom össze őket, mert az nem volna igazságos, de ahogy mondod egy fokkal legalább jobb szerintem is

.
A védelemmel egyet értek, a Barca (Puyollal az élen, akit személyes kedvenceim közé sorolok) valóban biztosabb ott, de Sergio Ramos mellé hozzátenném Pepét is, aki az utóbbi mérkőzéseken Ramosnal sokkal jobbn teljesített szerintem (Ramos mostanában meglepően sok szabálytalanságot követ el).
A Real-Barcát most így hasonlítanám össze: A Barca kerete erősebb, és tavaly is az volt, nem értem azt, hogy a Real tavaly hogy nyert bajnoskágot (bár örülök neki

). Én úgy érzem, az El Classico kimenetele mindig megjósolhatatlan, de ha a Barca összeszedi magát, a kapus posztot leszámítva mindenütt jobb tud lenni. A védelem összeszokottabb (a Realé kezd alakulni, de még nem ismerik egymást a játékosok).
A középpálya nagyjából azonos, de Xavi-Iniesta kettős nagyot tud alkotni, a túloldalt Guti-Robinho a két kiemelkedő ember.
A támadósor pedig egyértelmű: A Realnál lassú, rutinos jó csatárok vannak, a Barcánál rutinos/rutintalan (dos Santos, Krkic), de piszok gyors jó csatárok vannak, és a gyorsaság döntő lehet.
Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról.

Én már előre félek, mert Casillasnak nagy mumusa a kamerúni.