Bajnoki Mérkőzések 07-08
Egy aprócska kérdés amit már vhol feltettem: Miért várja bárki is, hogy Eto'o visszatértével sorozatban jönnek majd a győzelmek? Ki ő? Az Isten?
Hát baromira nem... egy olyan klasszis játékos, aki el tudja dönteni a meccseket.
Ha szerencséje van,
ha van KOMBINATÍV játék körülötte, mellette, mögötte
és ha visszanyeri formáját.
Akkor most ezt össze lehet rakni, hogy mikorra lesz ismét az az Eto'o akit elvesztettünk.
Mert hogy egyik meccsről a másikra biztos nem, az száz.
Hát baromira nem... egy olyan klasszis játékos, aki el tudja dönteni a meccseket.
Ha szerencséje van,
ha van KOMBINATÍV játék körülötte, mellette, mögötte
és ha visszanyeri formáját.
Akkor most ezt össze lehet rakni, hogy mikorra lesz ismét az az Eto'o akit elvesztettünk.
Mert hogy egyik meccsről a másikra biztos nem, az száz.
a gól védhetetlen volt, ne vicceljél már...FCB_gábor írta:Első félidő rendben volt, másodikra kicsit kipukkadtunk. Nem lett volna semmi gond, ha a helyzeteinket belőjük.
Valdes kapujára 2x ment lövés abból az egyik gól. VV az egyik kedvencem a csapatból, de ma feltünő volt, hogy kameni rendre megette a helyzeteinket, neki meg 1x kellett volna nagyot védenie az se jött össze.
Nagyon gyenge a kispadunk jelenleg. Nem tudom kit küldtem volna be Rijkaard helyében. Nem viztos, hogy ha Ronaldinho kezd jobban járunk.
sajnos ez van. 5 támadó Ászunkból ma csak ketten voltak, ráadásul az egyik teljesen formán kívül, plusz volt egy király párunk -Iniesta és Bojan személyében-, de ma ez kevés volt. 2 pár azért közel sem olyan nyerő, mint a royal flush.
1pont talán nem olyan rossz, ha azt nézzük, hogy a madrid még ennyit se szerzett itt.
sry a poker miatt
hát lehet, hogy szimpatikus volt a játéka, de jónak nem nevezném. jó volt, hogy a padon kezdett, egészen más arcát mutatja a csapat, ha ő nem játszik.Zsoltbarca írta:retek írta:egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!
Sziasztok!
Ne haragudj de a hozzászólásodat olvasva kénytelen voltam írni!
Puyol az idény legrosszabb meccsét játszotta,Messi tényleg nagyon jó volt,de hogy Rijkaard szánalmas volt ez nagy barom ság!Vagy te másik meccset néztél???Te kit hoztál volna be a helyében????Jorqerat???
Egyetlen hibája hogy nem hozta be R10 a félidőben!!Persze most mutogatunk rá emiatt de mikor rosszul ment R10-nek mindenki követelte na padoztatást!Akkor most mi van az is baj ha padon ül,az is ha játszik??Nekem szimpatikus volt a játéka ebben a 25 percben!
-
- Barça B
retek írta:egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!
Sziasztok!
Ne haragudj de a hozzászólásodat olvasva kénytelen voltam írni!
Puyol az idény legrosszabb meccsét játszotta,Messi tényleg nagyon jó volt,de hogy Rijkaard szánalmas volt ez nagy barom ság!Vagy te másik meccset néztél???Te kit hoztál volna be a helyében????Jorqerat???
Egyetlen hibája hogy nem hozta be R10 a félidőben!!Persze most mutogatunk rá emiatt de mikor rosszul ment R10-nek mindenki követelte na padoztatást!Akkor most mi van az is baj ha padon ül,az is ha játszik??Nekem szimpatikus volt a játéka ebben a 25 percben!
Forcabarca
kb fél éve mindennap feljövök ide elolvasom a híreket olvasom a fórumot de odáig nem jutottam hogy regisztráljak is!olvasom a sok kritikát amikkel nem értek mindig egyet, de a mai meccsel betelt nállam is a pohár!Télen nagy változások kellenek mert ez így nem mehet tovább!Még egy olyan szezon mint a tavalyi egyszerűen nem lehet!Marguez 2évvel ezelőtt a csapat talán legjobb védekező játékosa volt de körülbelül 1 éve nulla!Semmi hajtás és rengeteg hiba!nyugodtan elmehet!szídjátok itt oleguert állandóan de sztem a havi 1 mecs amelyiken játszik nem oszt nem szoroz,a jelenléte meg nyilván motiváló hatású!Gudhjonsen,ezquero mehet amerre lát!Az izlandi az 1ik leggyengébb játékos akit én valaha a Barcába láttam,pedig 94óta (amióta Barca szurkoló vagyok) láttam 1-2őt!Ezzel sokan nem fognak egyet érteni de sztem már Deconak egyszerűen nem lesz helye Iniesta és Xavi mellet,ő meg nem fog padozni!Henry leigazolása egyenlőre nem jött be!Ezeknek a játékosoknak menniük kell ahhoz hogy rend legyen!Akik Reijkardot szídják azok kb 2éve nézhetik a BArcát és nem tudják hogy ő mikor hogy és milyen állapotban vette át a csapatot!Ő akkor jött ide amikor senki!!!! nem vállalta!Koeman szintű edzők utasították vissza a Barcelona padját!szégyen!akkor fent állt a veszélye annak hogy középcsappattá esik vissza a csapat!Ő és Dinho közösen olyan magasságokba vitték a csapatot mint előtte 10évig nem sikerült!Tavaly nyáron megmondta hogy nem kéne senkit hozni mert megbomlik a csapategység!jött Zambrotta és Thuram...mindenki(én is) ünnepelt!azóta kiderült hogy hibásan mert mindkettő lefele húzza a csapatot!jó ajánlat esetén mehetnek!a tavalyi gyenge szereplés eggyik fő oka VV,de annyit fejlődött tavaly óta hogy idén vezér lett!Most nagyon jól sikerült megerősiteni a keretet már csak a selejt kiseprése van hátra,ha nem tesszük,teszik meg akkor örüljünk a dobogónak!1jobb hátvéd és 1olyan középpályás kell aki elfogadja hogy csak csere,utánna ha Eto'o visszatér minden ok lesz!Ne haragudjatok hogy ilyen sokat írtam de ma nagyon kiborultam a meccsen mert nem tudom felfogni hogy 1 ilyen meccset hogy nem tudtunk megnyerni!
Visca Barca!
Xavi,Puyol,Messi,Iniesta,Yaya,Alves
Xavi,Puyol,Messi,Iniesta,Yaya,Alves
- Hawk
- Jugador del Barça
Általában én is Rijkaardot szoktam szidni, akkor is amikor Guddyt láttam a pályán, Ronit meg Ezq mellett a padon.
Meccs közben szerintetek kit kellett volna becserélni? Marc Crosast vagy Víctor Sánchezt?
Ők jobbak lettek volna?
Sajnos van 8 sérültünk, ez ellen nem sokat tehetünk.
Reméljük mielőbb játékra készek lesznek és a Real ellen már játszanak!
Meccs közben szerintetek kit kellett volna becserélni? Marc Crosast vagy Víctor Sánchezt?
Ők jobbak lettek volna?
Sajnos van 8 sérültünk, ez ellen nem sokat tehetünk.
Reméljük mielőbb játékra készek lesznek és a Real ellen már játszanak!

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Első félidő rendben volt, másodikra kicsit kipukkadtunk. Nem lett volna semmi gond, ha a helyzeteinket belőjük.
Valdes kapujára 2x ment lövés abból az egyik gól. VV az egyik kedvencem a csapatból, de ma feltünő volt, hogy kameni rendre megette a helyzeteinket, neki meg 1x kellett volna nagyot védenie az se jött össze.
Nagyon gyenge a kispadunk jelenleg. Nem tudom kit küldtem volna be Rijkaard helyében. Nem viztos, hogy ha Ronaldinho kezd jobban járunk.
sajnos ez van. 5 támadó Ászunkból ma csak ketten voltak, ráadásul az egyik teljesen formán kívül, plusz volt egy király párunk -Iniesta és Bojan személyében-, de ma ez kevés volt. 2 pár azért közel sem olyan nyerő, mint a royal flush.
1pont talán nem olyan rossz, ha azt nézzük, hogy a madrid még ennyit se szerzett itt.
sry a poker miatt
sry a poker miatt
-
- Capitá del Barça
Közép pályát a második félidöbe nem tudtuk uralni ezel el is dölt.
Bekapot gólt már vártan éreztem, hogy jönni fog.
Nekem tetszet a játékuk:Marquez (rég nem láttam ilyen jól játszani), Ezquero(rég nem játszot játszhatna gyakraban),
Messi (szokásos jó telejitmény sajnos a helyzetkihasználás sokat javult de még mindig gyenge+ Leállt ő is a meccsen)
Gyengék: Guddy( nem megy nem kell erőltetni),
Puyol (nagyon gyenge teljesitményt nyujtott magához képest)
Bekapot gólt már vártan éreztem, hogy jönni fog.
Nekem tetszet a játékuk:Marquez (rég nem láttam ilyen jól játszani), Ezquero(rég nem játszot játszhatna gyakraban),
Messi (szokásos jó telejitmény sajnos a helyzetkihasználás sokat javult de még mindig gyenge+ Leállt ő is a meccsen)
Gyengék: Guddy( nem megy nem kell erőltetni),
Puyol (nagyon gyenge teljesitményt nyujtott magához képest)
-
- Entrenador del Barça
Amíg saját maga nem fog lemondani...de ő még erre is képtelen.antiimperialista írta:Hihetetlen, hogy a világ legjobb játékoskerete tartósan nem tud eredmény elérni idegenben. Meddig hagyják még, hogy ez az idióta előnyt adjon a Madridnak???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el fuero 2007.12.02. 00:17:17-kor.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ha Messi jól játszik, helyzetek vannak.
Ha Messi berúgja a helyzeteit, nyerünk.
Ha kihagyja, nem nyerünk.
Ha pedig esetleg rossz napot fog ki, akkor egyértelmű a vége - zakó.
Jelenleg sajnos itt tartunk.
Ha Messi berúgja a helyzeteit, nyerünk.
Ha kihagyja, nem nyerünk.
Ha pedig esetleg rossz napot fog ki, akkor egyértelmű a vége - zakó.
Jelenleg sajnos itt tartunk.

-
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy a világ legjobb játékoskerete tartósan nem tud eredmény elérni idegenben. Meddig hagyják még, hogy ez az idióta előnyt adjon a Madridnak???
Régen láttam már idegenbeli meccset (SK miatt), de ez nem volt jobb a "megszokottnál"?
Két nagy hibát követttünk el: -nem döntöttük el a meccset az első félidőben, -nem tudtuk lereagálni az Espanyol agresszív támadásást a második félidő elején. A végén viszont nem tilitoli volt, hanem hajtottunk, támadtunk, Abidal y Zambi fent, akár meg is lehetett volna.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az elején egész jók voltunk, akár vezethettünk volna 3-0-ra is, de elb.asztuk a helyzeteinket, és szépen visszaálltunk tili-tolizni. A bekapott gólt simán megérdemltük.
Néhány játékos, akikről érdemes szót ejteni.:
Puyol: Ma nem volt valami nagy ász, és majdnem sikerült neki kiállitatnia magát.
Gudjohsen: Hozta a szokásosat, gyakorlatilag a semmit. Csak állt egyhelyben, és várta, amikor néha odapasszolták neki a labdát, hogy aztán elveszíthesse azt. Szégyen ez a gyerek
Iniesta: A gólt ügyesen lőtte, de utánna semmi.
Messi: Az első félidőben nagyon aktív volt, és a gól is az ő érdeme igazából, de a második félidőre leállt nagyon, és csak akkor kezdett el újra hajtani, amikor az Espanyol egyenlített.
Bojan: Sokkal többet vártam volna tőle, de voltak nála rosszabbak is. A kapufája igazán bemehett volna...
Ezquerro: Ahoz képest, hogy már vagy 1 éve nem lépett pályára egész jó volt.
Ronaldinho: Nagyon sok helyzetet kihagyott, de leglább látni lehetett rajta azt, hogy gólt szeretne lőni.

Puyol: Ma nem volt valami nagy ász, és majdnem sikerült neki kiállitatnia magát.
Gudjohsen: Hozta a szokásosat, gyakorlatilag a semmit. Csak állt egyhelyben, és várta, amikor néha odapasszolták neki a labdát, hogy aztán elveszíthesse azt. Szégyen ez a gyerek

Iniesta: A gólt ügyesen lőtte, de utánna semmi.
Messi: Az első félidőben nagyon aktív volt, és a gól is az ő érdeme igazából, de a második félidőre leállt nagyon, és csak akkor kezdett el újra hajtani, amikor az Espanyol egyenlített.
Bojan: Sokkal többet vártam volna tőle, de voltak nála rosszabbak is. A kapufája igazán bemehett volna...
Ezquerro: Ahoz képest, hogy már vagy 1 éve nem lépett pályára egész jó volt.
Ronaldinho: Nagyon sok helyzetet kihagyott, de leglább látni lehetett rajta azt, hogy gólt szeretne lőni.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Hát igen nyerhettünk volna, mert sokkal több nagy helyzetünk volt, De mégsem most haragszom a csapatra. Most küzdöttek, hajtottak nem is voltunk olyan rosszak, viszont az eddigi pontvesztések annál fájobbak, mert igy lehet ixelni. Egyetlen egyszer ingott meg a védelmünk - belefér. Csak az a sok helyzet. Megfigyeltem, hogy Etoo,Henry,Messi is mindig laposan lő vagy gurit. Nicsen emelés, csvarás vagy elvitel a kapus mellett. A kipattanot Ronnie is elhuzhatta volna balra de nem. Persze egy kis szerencse sem ártott volna.
Fecó
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Miért lenne ? Eto'onak legalább 4-5 meccs kell,hogy ott legyen a pályán..addig [auto_cenzúra] tovább,s végleg oda az egész?Na nehogymá'..kummára nem ezen múlik.lowride írta:remelem Eto'o visszatertevel vege ezeknek a [auto_cenzúra].

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Capitá del Barça
neked melyék csere nem tetszet szerintem most nagyon jó cserék voltakIlúvatar írta:nekem rohadtul mind1, mert már megvakultam a rossz játék/csere láttán...Badi írta:hányszor hallottam már hasonlókat...Bodi írta:Na de legalább van fény az alagút végén
-
- Capitá del Barça
Most akkor nem tudtunk játszani amikor régebb tudtunk. Amikor elönyünk volt akkor nem tudtuk uralni a meccset. De miután kiegyenlitetek megint jötek a lehetöségek.
- lowride
- Jugador del Barça
azert kicsit orulok, hogy azert oltom a csapatot, mert x-eltunk nehez csapattal idegenben. meg mindig jobb mintha azert kellene, mert csunyan kikaptunk...
szerintem: logikatlan cserek voltak, sot, mar a kezdocsapat se volt az ami kellett volna... remelem Eto'o visszatertevel vege ezeknek a [auto_cenzúra].
szerintem: logikatlan cserek voltak, sot, mar a kezdocsapat se volt az ami kellett volna... remelem Eto'o visszatertevel vege ezeknek a [auto_cenzúra].
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ajj de ideges vok....simán kellett volna nyernünk a meccset,ehelyett elszórakoztuk...messi is ha jobbal egyből elsüti,akkor....
megint 4 pont a hátrány....
igazából nem az a gond h az espanyol ellen x-eltünk idegenben,hanem az h a nevesincs csapatok ellen betliztünk eddig....
de itt már volt valami,nem az a helyzet nélküli játék mint az eddigi idegenbeli meccseinken...remélem mostmár a következő fokozat az lesz,h a helyzeteket is belövik a fiúk...nah röviden ennyi....senkit nem sztem hibáztatni mert abszolút jobbak voltunk...
visca el barca...
megint 4 pont a hátrány....
igazából nem az a gond h az espanyol ellen x-eltünk idegenben,hanem az h a nevesincs csapatok ellen betliztünk eddig....
de itt már volt valami,nem az a helyzet nélküli játék mint az eddigi idegenbeli meccseinken...remélem mostmár a következő fokozat az lesz,h a helyzeteket is belövik a fiúk...nah röviden ennyi....senkit nem sztem hibáztatni mert abszolút jobbak voltunk...
visca el barca...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hányszor hallottam már hasonlókat...Bodi írta:Na de legalább van fény az alagút végén