Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
bouba
Capitá del Barça

2007.12.02. 18:55:58

Morminho írta:
Viszont 16-17 évesen sztem el kell járni bulizni néhanapján - de nem úgy leinni magad h úgy kelljen hazavinni - sztem ez hozzátatrozik a fiatalkorhoz, és nélküle nem teljes, ha otthon ülsz minden szombat este..
ez így van :wink:
bouba
Capitá del Barça

2007.12.02. 18:49:46

Saviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne.. :oops: :D
engem is .engem is :twisted:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.02. 17:31:40

Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne.. :oops: :D
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 14:14:40

Szerény kis családom már majdnem Budapest magasságában jár a Kék túrán. Valóban gyönyörű helyekre juthat el az ember, gyakran olyanokra, ahova egyetlen egy járművel sem lehet eljutni. Ilyenkor kezdi az ember megérteni a természetvédőket és rájön, hogy valóban csodálatos ország a mienk. Legyünk hát rá büszkék és aki teheti menjen sokat túrázni! :wink:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 13:48:54

Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=FSZEqdmcGKk

erre emlékeztek még? :)
fiatalkorom egyik meghatározó emléke :)
Hogyne emlékeznék. Nemrégiben ismételték az m2-n. S amikor készült, s Vas megyében jártak, én is bekapcsolódtam, ugyanis keresztanyám nagy természetjáró, triatlonversenyeken indult, s elvitt magával egy hétvégén. Csodálatos élmény volt, Kőszegi-hg, Velem, Bozsok és környéke. Jó belegondolni ma is.
Sajnos a mai fiatalok nagy része azt sem tudja miről van szó. Más világ, más erkölcsök, más gondolatok. Ki tudja, melyik volt/van jobb? De, ami most van, az nem jó. Ez már nem szabadság, hanem szabadosság, korlátok nélkül.
Ha így folytatjuk életünket itt a Kárpát-medencében, úgy járunk, mint az oldott kéve: darabokra hullunk, és elveszünk. És ezt csak és kizárólag magunknak köszönhetjük.
"S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvedre."
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 13:41:58

14 évesen való bulizgatás kicsit kemény, én buliba először nyolcadikos elballagásom után voltam (akkor is ilyen házibuli szerűség volt). Bulizós korszakom második gimnáziumban volt, volt olyan h hónapokon keresztül minden hétvégén voltam, most már csak havonta max 1-2-szer járok el. Szombat (mostanában már pénteken is, mer vége a bajnokság őszi idényének) esti programunk általában poker és közbe 1-2 sör, nem több...

Itt Pécsen is vannak olyanok akik 13-14 évesen eljárnak bulizgatni, és rengeteg hely van tele velük. Mondjuk Pécs nem bővelkedik jó szórakozóhelyekben, ezért is járok egyre kevesebbszer...

Viszont 16-17 évesen sztem el kell járni bulizni néhanapján - de nem úgy leinni magad h úgy kelljen hazavinni - sztem ez hozzátatrozik a fiatalkorhoz, és nélküle nem teljes, ha otthon ülsz minden szombat este..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.02. 13:08:30

Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni. :wink:
Mondjuk az osztálykirándulások durvábban szoktak elsülni :shock: :lol:
tökéletesen egyetértek Aprieto és Tamás véleményével is ezügyben.
annyit fűznék ehhez, nekem sajnos volt "szerencsém" anno 14 évesen belehúzni, és nem rajtam múlt, h nem döglöttem meg, hanem azokon akik fentről vigyáztak rám.
az is ilyen szépen, lájtosan indult, először házibulik, utána gyöngébb beindulások szombatonként, a végén pedig eltűnés pénteken (vagy rosszabb esetben csütörtökön), utána beesés otthonra vasárnap este/éjjel úgy, h közben megjárta az ember a hadak útját.
mindezt még a 80as, 90es években, amikor még talán nem volt ennyire rohadt az általános légkör, mint mostanság.
sztem semmi szükség nincs erre, akármennyi idős az ember, semmit sem veszít azzal, ha ezeket a köröket kihagyja. sőt!
és akkor is kihagyható ez a bugi, ha sajnos nagyon sokan ezt csinálják. nem kell együtt rohanni az emberekkel a vágóhídra, lehet különbözni is tőlük.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 12:38:10

Nem tud valaki egy jó oldalt ahol telefonra képek és csengőhangok vannak??
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 00:59:15

Vito írta:
Kluivertinho írta:Én karaoke partykra járok Szegeden. Szerintem nagyon király. Minden műfajt megtalálsz. Több mint 1000 dal. 2 szám között meg iszogatunk a haverokkal. :D
hova jársz?
Syl Cafféban voltunk minden pénteken, de ott most befejezték és mostantól a Jam Pubban van, a Tisza Lajos körúton. Colibri bár is szóba jöhet szombatonként néha. :)
Kép
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.02. 00:41:52

Kluivertinho írta:Én karaoke partykra járok Szegeden. Szerintem nagyon király. Minden műfajt megtalálsz. Több mint 1000 dal. 2 szám között meg iszogatunk a haverokkal. :D
hova jársz?
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.01. 23:43:19

Game90 írta:bevoltak b*szcsizva :lol:
Te is túl sok Stand up comedyt nézel, legalább tudod, hogy mi is az a jó 8)

Alkohol témáról inkább nem szólnék, volt már részem (tényleg) mindenben, de egyszer élünk, és egyik dolgot sem bántam meg...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.01. 22:55:04

Én karaoke partykra járok Szegeden. Szerintem nagyon király. Minden műfajt megtalálsz. Több mint 1000 dal. 2 szám között meg iszogatunk a haverokkal. :D
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.01. 22:55:01

el fuero írta:Nyugati aluljáró este az olyan mint a Jurassic Park. Ki oda belépsz hagyj fel minden reménnyel.
:lol: :lol: :lol:

Ez mekkora már. :lol:

Egyébként nem vagyok pesti, de a Bankról én is csak rosszat hallottam. :)
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.01. 22:51:11

lionelmessi19 írta: ZP-ben azért néha néha előfordul egy jó este... és néhány jó csaj.
De még az sem a legjobb... bár lehet h túl kritikus vagyok, ugyanis azt nekérdezze meg tőlem senki h mit tartok jó helynek Budapesten... :D
Á, a ZP egy nagy rakás fos. Egyszer voltam, denormális zenét nem hallottam, hideg is volt. Ezért muszáj voltam a büfét elég gyakran meglátogatni, de inni a kocsmában is tudtam volna...

Na és akkor a Bank. Undorító egy hely, az egyzser már biztos. Már a sok cigány miatt is. Nyugati aluljáró este az olyan mint a Jurassic Park. Ki oda belépsz hagyj fel minden reménnyel. Nem egy spanomat verték már meg ott. Azt szeretem amikor jövünk haza fradi meccsről és a nyugatiba jön a vonat a túráról akkor rendszeresen van bank fikázás :P Szép kis rigmusok vannak rá.
bouba
Capitá del Barça

2007.12.01. 20:36:31

nálunk úgy volt h akkor járkálhatok el 7végén ha elballagtam 8.ból...
mondjuk diszkóban nem nagyon voltam azóta se,nem nagyon tetszik az a sok fény...
szívesebben járok kocsmába...
olcsóbb is a pia meg jobb csöndben kártyázgatni meg iszogatni a sörömet meg fehérboros szprájtomat mint ilyen "csim bumm cirkuszra" ugrálni
bár néha a kocsmában is elég szépen kiütöm magam :roll:
amúgy meg másnaposan sokkal jobban megy a foci!! :D
elprat
Capitá del Barça

2007.12.01. 20:30:29

Csongor kérdi, hogy te voltál fiatal-egyáltalán? :shock: 8) :lol:
Nem én mondtam-tényleg,őt bántsd ne engem :)
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.01. 20:28:32

http://www.youtube.com/watch?v=FSZEqdmcGKk

erre emlékeztek még? :)
fiatalkorom egyik meghatározó emléke :)
Andris
Adminisztrátor

2007.12.01. 20:25:43

Szandi írta:Elit :D :D
Hu Los...ezekre a helyekre még akkor se mennék el, h ők fizetnének nekem napidíjat a jelenlétért..szánalmas kis csitri helyek, ahol a tini diszkósok élik ki magukat, és ahol a s.ggüket rázva arra gondolnak, milyen menők is ők igazából. Azt hiszik, hogy azért, mert leisszák magukat a sárga földig, ők a Janik..ugyanmár..
Sajnálatos igazság.
Ámen :D

Elit hely, Los, most már megvilágosodtál remélem. :D
La Pulga írta:Szandi, teljesen igazad van.
Asszem Bank ingyen van a lányoknak (mármint a belépő), vagy valamelyik másik diszkó nem tudom. A mi osztályunkban a ZP-t imádják.
ZP-ben azért néha néha előfordul egy jó este... és néhány jó csaj.
De még az sem a legjobb... bár lehet h túl kritikus vagyok, ugyanis azt nekérdezze meg tőlem senki h mit tartok jó helynek Budapesten... :D

Ilyen nemnagyon van :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.01. 20:25:20

Chris0527 írta:szegény Los-t jól lehordjátok :lol: én azt mondom hogy 15-17 évesen belefér egykét sör a fiatalok életében de én(16) nem látom értelmét annak hogy leigyam magam ugy h asse tom hogy hol vok...és engem nem is ugy neveltek hogy ezt megtegyem...bár ismerek olyanokat akik lek.rvázák a saját anyukat :? ...ezeket sosem fogom megérteni...
Hát az illető még az életet sem érdemli meg, de legalábbis úgy szájon kellett volna törölni, hogy a fogai kihullottak volna. Az anya, akkoris az anyja, ha akármilyen is, attól még neki köszönheti az életét. Atyádat és anyádat tiszteld!
A tizenéveskori szeszelésről pedig ugyancsak megvan a magam földhöz ragadt véleménye. Most nem is azzal jövök, hogy 18 év alatti személyt alkohollal kiszolgálni tilos, hiszen ez könnyen kijátszható. De tizenévesen az ember még egy fejlődő szervezet, ilyesmire nincs felkészítve, az agysejteket pusztítja, s az egészségre hatványozottan káros. Emellett teljesen értelmetlen dolognak tartom, ha valaki lerészegedik, abban semmi jó sincs. Meg lehet inni azt az egy-két üveg sört, vagy egy pohár bort, de az asztal alá inni magát az embernek, annak nincs értelme - gyermekként meg pláne. Jó, én azt sem tudom milyen a részegség, mert a 31 év alatt nem volt benne részem, meg szerintem nem is lesz. Ugyanígy a cigarettának sem látom ételmét - igaz, ezt sem próbáltam még ki, és nem is tervezem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.01. 20:14:02

Aprieto véleményével teljes mértékben azonosulni todok. Nem maradi vagy, hanem felelősségteljesen gondolkodó apa. A mai tizenéves lányok nem tudják minek, hová megy ki a vége, értékrendszerük - nem találok rá jobb szót - deformálódott. A világ nem változott, az értékek ugyanazok, csak másképp gondolkodnak. Másképp nálam egyenlő a rosszul. 12-14 évesen még GYEREKEK, ha tetszik nekik, ha nem. És a szülő is felelős, akik nem törődnek velük, engednek a nyomásnak, felelőtlenül elengedik őket, és magukra hagyják. Aztán ha valami baj történik, siránkoznak, szétteszik a kezüket, és másokat hibáztatnak. Pedig ők idézték elő. És ne mondja senki, hogy nincs ideje, mert ez önámítás. Amikor én gyerek voltam, a szüleimnek is volt idejük rám, pedig ők is dolgoztak, sőt apám még GMK-zott is. Szóval, volt dolguk, de mindig jutott rám is idejük. Anyám pl. minden nap kikérdezte a leckét, leült velem tanulni, és apám is így tett. Soha semmiben nem szenvedtem hiányt, mindent megkaptam amire szükségem volt - még a nyaklevest is, ha rászolgáltam. Köszönöm Nekik a gondoskodást, a törődést, és a nyaklevest is. Isten áldja meg őket!
Úgyhogy, kérem a mai fiatalokat: ne akarjanak minél előbb felnőni, addig jó nekik, amíg gyermekek. Bulizni meg ráérnek, mint ahogy a szüzesség elvesztése sem lóverseny. Az egy ajándék, amivel jól kell sáfárkodni, és annak odaadni, aki megérdemli, aki arra rászolgált. És nem minél hamarabb, mert visszacsinálni nem lehet, és később úgyis megbánja a dolgot.
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.12.01. 20:03:04

Saviola írta:
Game90 írta:Jöttök ma chatre? :roll:
Tegnap már megvolt a havi egy,te meg nem voltál.. :cry: :twisted:
Én sem érhetek rá mindig... :)

De valszeg ma sem leszek... :(
:)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.01. 19:59:37

La Pulga írta:Megint nincs fönt senki.. :(
Talán mert két óra múlva lesz a meccs :wink:
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.01. 19:59:37

szegény Los-t jól lehordjátok :lol: én azt mondom hogy 15-17 évesen belefér egykét sör a fiatalok életében de én(16) nem látom értelmét annak hogy leigyam magam ugy h asse tom hogy hol vok...és engem nem is ugy neveltek hogy ezt megtegyem...bár ismerek olyanokat akik lek.rvázák a saját anyukat :? ...ezeket sosem fogom megérteni...
Lezárt