Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem meg a guddy -t kell eladni, oszt ronnie jáccik a guddy posztján, azt csá...Léfe írta:Többször is irtam, hogy Ronniet el kell adni, DE amig Gudy befér hááát nem tudom. Boján kicsit fáradtnak tünik. Bőven lehetne 2 gólos a vezetés,
szerintem Ronniet be kell hozni, ez a minimum, Gudy lassitott felvétel.
már nekem is olvastak be e-mail de már nagyon régMihu írta:Óóóó fcjoc testvér....én az elején csak e-mailt küldtem. Asszem vagy 4x....egyszer sem olvasták be. Aztán küldtem egy SMS-et, egyből benyomtákfcjoc írta:Mihu ímélt küldj az "olcsóbb"egyszer az enyémet is beolvasták
Azóta már volt még1 amit beolvastak
A nagyobb csapatok ellen idén sem volt olyan nagy gond a motívációval. Mentünk, hajtottunk, gólt akartunk rúgni. Viszont a kicsik ellen nem volt meg a kellő motíváció. Majd ha a kiscsapatok ellen idegenben is így játszunk akkor elégedett leszek a csapattal. Akkor viszont jaj neked Real Madridcsababarca írta:huh,félidő...
eddig jók vagyunk...remélem ugyanilyen koncentráltan játszanak a fiúk a 2.félidőben is....
xavi kapufájáért kár volt,az ismétlést meg bojan-nak be kellett volna stukkolni...nah mind1.
így kell idegenben mindig játszani,vagyis ilyen felfogással és akkor jó lezs...
visca el barca
igazad van, de engem ez nem érdekel... a lényeg az h nyerjünk... legyen az 1-0 is...Mihu írta:Ez a foci?Sajnos Európa élcsapatai közül a közelmúltban csak minket jellemez hogy rúgunk egy gólt, és onnantól kezdve várjuk hogy lepereg a 90 perc