Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez így vanMorminho írta:
Viszont 16-17 évesen sztem el kell járni bulizni néhanapján - de nem úgy leinni magad h úgy kelljen hazavinni - sztem ez hozzátatrozik a fiatalkorhoz, és nélküle nem teljes, ha otthon ülsz minden szombat este..
engem is .engem isSaviola írta:Valaki linkelje azt a jelenetet..érdekelne..![]()
Hogyne emlékeznék. Nemrégiben ismételték az m2-n. S amikor készült, s Vas megyében jártak, én is bekapcsolódtam, ugyanis keresztanyám nagy természetjáró, triatlonversenyeken indult, s elvitt magával egy hétvégén. Csodálatos élmény volt, Kőszegi-hg, Velem, Bozsok és környéke. Jó belegondolni ma is.Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=FSZEqdmcGKk
erre emlékeztek még?![]()
fiatalkorom egyik meghatározó emléke
tökéletesen egyetértek Aprieto és Tamás véleményével is ezügyben.Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
Mondjuk az osztálykirándulások durvábban szoktak elsülni![]()
![]()
Syl Cafféban voltunk minden pénteken, de ott most befejezték és mostantól a Jam Pubban van, a Tisza Lajos körúton. Colibri bár is szóba jöhet szombatonként néha.Vito írta:hova jársz?Kluivertinho írta:Én karaoke partykra járok Szegeden. Szerintem nagyon király. Minden műfajt megtalálsz. Több mint 1000 dal. 2 szám között meg iszogatunk a haverokkal.
Te is túl sok Stand up comedyt nézel, legalább tudod, hogy mi is az a jóGame90 írta:bevoltak b*szcsizva![]()
el fuero írta:Nyugati aluljáró este az olyan mint a Jurassic Park. Ki oda belépsz hagyj fel minden reménnyel.
Á, a ZP egy nagy rakás fos. Egyszer voltam, denormális zenét nem hallottam, hideg is volt. Ezért muszáj voltam a büfét elég gyakran meglátogatni, de inni a kocsmában is tudtam volna...lionelmessi19 írta: ZP-ben azért néha néha előfordul egy jó este... és néhány jó csaj.
De még az sem a legjobb... bár lehet h túl kritikus vagyok, ugyanis azt nekérdezze meg tőlem senki h mit tartok jó helynek Budapesten...![]()
ÁmenSzandi írta:Elit![]()
![]()
Hu Los...ezekre a helyekre még akkor se mennék el, h ők fizetnének nekem napidíjat a jelenlétért..szánalmas kis csitri helyek, ahol a tini diszkósok élik ki magukat, és ahol a s.ggüket rázva arra gondolnak, milyen menők is ők igazából. Azt hiszik, hogy azért, mert leisszák magukat a sárga földig, ők a Janik..ugyanmár..
Sajnálatos igazság.
ZP-ben azért néha néha előfordul egy jó este... és néhány jó csaj.La Pulga írta:Szandi, teljesen igazad van.
Asszem Bank ingyen van a lányoknak (mármint a belépő), vagy valamelyik másik diszkó nem tudom. A mi osztályunkban a ZP-t imádják.
Hát az illető még az életet sem érdemli meg, de legalábbis úgy szájon kellett volna törölni, hogy a fogai kihullottak volna. Az anya, akkoris az anyja, ha akármilyen is, attól még neki köszönheti az életét. Atyádat és anyádat tiszteld!Chris0527 írta:szegény Los-t jól lehordjátokén azt mondom hogy 15-17 évesen belefér egykét sör a fiatalok életében de én(16) nem látom értelmét annak hogy leigyam magam ugy h asse tom hogy hol vok...és engem nem is ugy neveltek hogy ezt megtegyem...bár ismerek olyanokat akik lek.rvázák a saját anyukat
...ezeket sosem fogom megérteni...
Én sem érhetek rá mindig...Saviola írta:Tegnap már megvolt a havi egy,te meg nem voltál..Game90 írta:Jöttök ma chatre?![]()