Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szomorú, hogy egy 14 éves így tud kikapcsolódni...Slither írta:Ugyanazért, amiért késöbb is, hogy jól érezze magát.Zozzy 5 írta:1. Nem értem, hogy 14 évesen minek megy bulizni...
Ilyen nálunk is volt, csak nálunk mikulásos és max. 1000 forint értékben kell venni édességet venni, meg verset írni a másikrőlLos Banditos írta:Ez körülbelül olyan, mint amikor azzal idegesítesz valakit, hogy: "Tudok egy izgalmas titkot, de úgyse mondom el"![]()
Ez a kék mez egyébként nagyon jól néz ki. Remélem, hogy ezt is fogják viselni, nem azt az ocsmányt narancssárgát.![]()
Egyébként kéne egy kis segítség: Mit vegyek egy 14 éves csajszinak, aki koraérett, nagyon sokat ad magára és ilyen bulizós tipus, de nem annyira a Bankos-féle díszpicsákhoz tartozik.
2-3 E forint körül legyen a dolog ára.
Volt nálunk ilyen karácsoniy húzás, aztán őt húztam.![]()
Jó beszéd, inkább rakj be valami rémocsmány szakadt tróger fickót, vagy mondjuk FigotG-Jay írta:Jó lenne már ha kivennéd azt a képet az avatarodból, mert nemtom olvasni a forumot, mindíg megállok és nézem azokat a....szóval vedd ki mert ez emberkínzás![]()
![]()
G.
Hát számomra kiderült, hogy az elméleti tudásom kisebb, mint a gyakorlati
Jó lenne már ha kivennéd azt a képet az avatarodból, mert nemtom olvasni a forumot, mindíg megállok és nézem azokat a....szóval vedd ki mert ez emberkínzásLos Banditos írta:Nekem Cheryl Tweedy kéneTöbbet közt az avataromban is ő és az ikrek szerepel
![]()
Na jó 1000ért megveszemLos Banditos írta:Az osztályfőnök kérte, hogy ne nagyon menjünk tovább, mint 2000.Drigo írta:Ilyen olcsó krvák lennének?3000HUF???![]()
Én egy csajt, aki imád focizniLa Pulga írta:Nálunk is három 3000 FT, de én fiút húztam és Barçás
Az osztályfőnök kérte, hogy ne nagyon menjünk tovább, mint 2000.Drigo írta:Ilyen olcsó krvák lennének?3000HUF???![]()
Hát Nekik én is örülnékTim írta:Vegyél egy Christina Aguilerát,vagy egy K.Minogue-t szerintem biztos örülne neki.
Ha rám hallgatsz,semmiképp ne azt vedd amit használ! A csajok szeretik a változatosságotLos Banditos írta:Énis gondolkoztam már a parfümön, csak szerintem van sajátja, és azt szereti inkább, de akkor megtudakolom, hogy mi a parfümjének a neve, és azt veszem.![]()
Azért még várok ötleteket![]()
Nálunk is három 3000 FT, de én fiút húztam és BarçásDanka00792 írta:Ilyen nálunk is volt. Csak az a baj, hogy most középsuli meg minden 3 honapja ismerjük egymást, és nem tudni mit szeret igazán, milyen dolgokat szeret stb... nálunk 500ft értékben kell venni dolgokatLos Banditos írta:Egyébként kéne egy kis segítség: Mit vegyek egy 14 éves csajszinak, aki koraérett, nagyon sokat ad magára és ilyen bulizós tipus, de nem annyira a Bankos-féle díszpicsákhoz tartozik.
Mondjuk egy műf@sz??Los Banditos írta:
Egyébként kéne egy kis segítség: Mit vegyek egy 14 éves csajszinak, aki koraérett, nagyon sokat ad magára és ilyen bulizós tipus, de nem annyira a Bankos-féle díszpicsákhoz tartozik.
Ilyen nálunk is volt. Csak az a baj, hogy most középsuli meg minden 3 honapja ismerjük egymást, és nem tudni mit szeret igazán, milyen dolgokat szeret stb... nálunk 500ft értékben kell venni dolgokat (Los Banditos írta:Egyébként kéne egy kis segítség: Mit vegyek egy 14 éves csajszinak, aki koraérett, nagyon sokat ad magára és ilyen bulizós tipus, de nem annyira a Bankos-féle díszpicsákhoz tartozik.
sokat ad magára?? vegyél neki valamilyen parfümöt mondjukLos Banditos írta:Ez körülbelül olyan, mint amikor azzal idegesítesz valakit, hogy: "Tudok egy izgalmas titkot, de úgyse mondom el"![]()
Ez a kék mez egyébként nagyon jól néz ki. Remélem, hogy ezt is fogják viselni, nem azt az ocsmányt narancssárgát.![]()