Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért nem ez az első eset, hogy tévednek, hogy rendszeresek a sérülések, hogy egy csapatra való játékos van a maródiak listáján.mrmonster írta:Ismét bemutattál számos színvonaltalan hozzászólásaid közül egyet.
A hátterek ismerete nélkül elég nagy szavakat használsz. Az hogy 4-5 hetet mondtak akkor, nem biztos hogy azt jelenti, hogy úgy is lesz, közbe jöhetnek komplikációk.
Off: A hsz-eid nagy részében a "dilettáns" szót előszeretettel használod, talán nem véletlenül... ha érted mire gondolok...
Hiányoznak most olyan középpályások, akik elő tudnak lépni, s gólokat szerezni, mint egykor Luis Enrique vagy Cocu?
A mai középpályások gólpasszokat adnak, világossá teszik, hogy mit játszik a csapat, s a gólszerzés háttérbe szorult. De én például nem adnék egy gólpasszt sem. S ha az összteljesítményt nézzük, azt, hogy ki mennyire hasznos, akkor Iniesta illetve Xavi is többet adna a csapatnak, mint én vagy Cocu. A Barçának nem hiányzik semmi ahhoz, hogy erős legyen. A csapatból kit hiányolok? Szerintem Deco van a legnagyobb hatással a csapatra. Decót úgy sorolják az igazi klasszisok közé, hogy olyat is tesz, amit csak keveset látni a világsztároktól: "zongorát cipel". Deco a kapocs az "elitek" és a többiek között. És számomra ő is egy igazi világklasszis. Mert úgy dolgozik, mint egy munkás, és úgy játszik, mint egy sztár. A tavalyi szezon nem sikerült számára valami fényesen, ami arra késztette, hogy változtasson. Tetszett a reakciója. Agresszívabb lett tőle a Barça.
Szerencsére onnan már visszajött, volt múlt héten egy hír a hvatalos oldalon, már ott edz ő is a csapat körül, csak edzene már inkább velük...FCB_gábor írta:Még, ha jó tudom Braziliából vissza sem jött. A csapattal meg pláne nem edzett, szóval lesz még pár hét mire visszakerül a csapatba.
Hát, köszi szépen, bár ez az infó nem dobott fel...Atesz írta:Grege írta:Nem értem, Deconak nem kéne már lassan felépülnie, 4-5 hetet mondtak, és az sztm lejárt... Válogatotthoz elutazott? ha nem, akkor miért nem volt az edzésen? Van vkinek infója, h mikor tér vissza?
www.fcbarcelona.com
Van egy hír róla, olvasd el!
Grege írta:Nem értem, Deconak nem kéne már lassan felépülnie, 4-5 hetet mondtak, és az sztm lejárt... Válogatotthoz elutazott? ha nem, akkor miért nem volt az edzésen? Van vkinek infója, h mikor tér vissza?