Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
jaja, hirtelen falábú lett mindenki. jó következtetés.FCB_gábor írta:Mérhetetlenül csalódott vagyok. Kiábrándító manapság Barca mérkőzéseket nézni. Mindig próbálok mentséget keresni a gyenge játékra, de lassan be kell látnom, hogy ez a csapat így ahogy van(játékosok, edzők) már soha nem lesz igazán jó.
Zambrotta, Xavi, Messi, Gudjohnsen, Yaya kevesett nyújtott.
Biztos nem leszek népszerű, de szerintem Messi hamar eltünik a süllyesztőbe, ha nem változtat a játékán vagy nem kerül át a másik oldalra. Most még dinamikus és eltudja adni ezt a balra tologatom játékát(már ma is soxor leolvasták és szerelték a védők), de sajnos ennyivel nem lehet sokáig kiemelkedőt nyújtani, ennél jóval több kell.
Bojannak meg esküszöm veszek egy rendes cipőt, mert már a barátnőm is megjegyezte a mérkőzés alatt, hogy "..Már megint elcsúszott? Szegény!..". Bármikor beáll játszani min. 2x elcsúszik amikor nála a labda.![]()
Kíváncsi vagyok mennyi változást hoz, ha Deco és Eto'o visszatér a csapatba. Amennyiben sokat, el lehet gondolkozni kivel pótoljuk őket, ha esetleg elmennek, mert jelenleg nem nagyon vannak a piacon hasonló kvalitású és stílusú játékosok.
Nem kötözködök veled, de szerintem ha azért ült volna padon, mert oda való, akkor úgy tavaly ilyenkor már ott csücsült volna...nem hiszem, hogy pont mára érett be a padozás R10-nek. Mint ahogy arra is ráteszem a kalapom, hogy amennyiben ma ki-ki meccs lett volna, tuti, hogy nem Iniesta játszik a baloldalon, hanem Ő. De mivel 80% volt, hogy elérjük a továbbjutást, plussz még be is küldheted bármikor, ma kényelmesen meg lehetett lépni.Ákocka írta:Hát, nem éártek veled egyet. Szerintem Frenkit annyira nem érdekli a sajtó. Most inkább csak jelezte R10-nek, hogy fogytán a türelem. Minden jó edző ezt cselekedte volna.
Az enyém 2-1 ide!gianni írta:A tippem 4-1 a javunkra
Az a baj hogy megtehetik...Bodi írta:Rengeteg kritika éri mostanában a csapatot,úgyhogy nem tehetik meg a játékosok,hogy ellazsálják a meccset,megteszik azt épp elégszer.
Mostmár fel kell ébredni és végre idegenben is nyerni kell!
Forza Barca!
Szerintem az Olympique is tudja, hogy a Barça ellen végig támadni életveszély, ezért esetleg arra is bazírozhatnak, hogy a Rangers nem nyer Stuttgartban, és majd az uccsó fordulóban ki-ki meccsen próbálják elverni a skótokat, és akkor meg van nekik a továbbjutás... az Ibrox-ban...lionelmessi19 írta:Én várom a meccset, rég láttunk már olyat hogy egy csapat támadásra... sőtt messzebb megyek, nem védekezésre álljon be ellenünk.
Elvileg most kap teret a támadó szekció, kiváncsi leszek!
Nem nagyképűségből,DE:Szakacs írta:na latod ez a gond...mivel a jatekosok is igy gondolkodnak pontosan mint te! szoval most nem arra akarok kijukadni hogy veled volna gond..hanem az edzoi stabbal..mivel ha riijkaard nem motivalja a jatekosok az orokos hajtasra, gyozni akarasra...akkor csak ugy tekintnek a meccsre mint mi szurkolok:hogy ahh ez nem fontos...ezt nem kell behuzni ugyis tovabb jutunk..MINDEN MECCSEN MAXOT KELL ADNI...nem szamit ki az ellenfel..es nem csak a nagy meccsek elott parazni..es csak akkor hozzak a jatekosok is magukat lazba...jo pelda erre tavaly a pool ellen...elso meccsen..senki se izgult...a jatekosok is ugy vettek ah ez pool legyurjuk lattuk mi lett a vege...Szoval te is vedd komolyan es a jatekosok is!ozsimiki írta:Engem most ez a meccs vhogy nem hoz lázba...Továbbjutásunk kb 99%,az,h csoportelsők leszünk 92%,úgyhogy....
egy ilyen sorozatban úgyse fogjuk kitenni a belünket egy ilyen "jelentéktelen" meccs miatt...hosszú még a Bl szezon is....szal nem lepődők meg ha kikapunk,(sőt Lyon miatt még nem is szomorkodom),de egy x a legreálisabb eredmény.
FORZA BARCAAA!!!
FORCA BARCA!