Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VIII.Henrik írta:Ez hihetetlen mik vannak Amerikában! Ma a Washington Redskins free safety-jére, Sean Taylor-ra lőttek rá, állapota kritikus.
A legjobbakat!
Ez így van..az általános műveltség egy nagyon fontos dolog..és lehet felőlem valaki vegyész,vagy orvostan hallgató, vagy kiskutya f*sza...azért tisztában kell lennie bizonyos dolgokkal,pl,hogy Erdély nem egy fantasy hely,ahogy azt 10 amcsiból nyolc annak tart....lehet fikkantani a magyar közoktatást,de előbb nézzétek meg a többit...és utána mondjátok,hogy [auto_cenzúra]. Én,mint leendő tanító örülök neki,hogy itt tanulhatok Magyarországon,mert itt tényleg széles körű tudásra tehetek szert...barca99 írta:Nekem ebből akkor is az jön le, hogy hülyék.Mármint azok, akik kitalálták, hogy "nem kell" az általános műveltség.
Tim írta:Volt aki be tudta lőni hogy kb. hol van Magyarország,viszont fixen meg volt győződve hogy mongolok vagyunk,és jurtában lakunkÖsszemosta a hunokat,a tatárokat Attilát mindent...
Tim!Tim írta:Az! A szemetek ezt is ellopták..![]()
Egyébként nem kell ezen meglepődni a legtöbb amcsi nagyon hülye,ennek ellenére nagyon büszkék a felsőoktatásukra˙(is).
Az! A szemetek ezt is ellopták..La Pulga írta:Ez az okosabb vagyok, mint egy ötödikes ?Atesz írta:http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0
![]()
La Pulga írta:Ez az okosabb vagyok, mint egy ötödikes ?Atesz írta:http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0
![]()
Tejó isten...ja persze a kérdés a hülye...never heard....bazz---tejóég
Én is azt hittem, de most visszatért, azért jó, ha az embernek több helyen is van regje...Melkor írta:Úgy tudom, hogy a bithu után az ncoret is "lekapcsolták", szal ne reménykedj nagyon...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
én meg tudatlanul megrendeltem szal kifizettem a dupláját és persze nekem is szétesett:S de nembaj azér jovolt elolvasni sokat megtuttam belöleDanka00792 írta:Az a baj, hogy én nem rendeltem. Hanem boltban vettem. Netröl 800ft lett volna, de a postaköltség is annyi lett volna , szal össz vissz 1600. boltban meg 1190. Szal ésszerübbnek tüntDe könyv helyett mit kaptam? Papirokat könyvként elnevezve. Mindegy.
ááááDanka00792 írta:bouba írta:én is jártam már így , a man utd-s könyvvel !
darabokban fetreng valamelyik fiókomban...![]()
![]()
hehe. De nem felháborito? Jo lehet hogy ez az 1000ft nem tul sok. (igy, hogy ezt adták már sok) De van 5000-6000ft-ért könyv, ami gondolom ugyanigy széthullik.
bouba írta:én is jártam már így , a man utd-s könyvvel !
darabokban fetreng valamelyik fiókomban...