Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szégyenteljes lenne, ha az utolsó versenyen történtek után elküldenének Massat.ozsimiki írta:Los Banditos írta:vagy Ferrari lesz.nem lehet felfogni,h Massa szerződését meghosszabbították
![]()
![]()
![]()
![]()
az idény végén,amikor már sejteni lehetett,h a spanyol eligazol....2008ban TUTI NEM LESZ FERRARIS
![]()
Pihenés biztos nem lesz. Főleg jelen esetben, amikoris változnak a szabályok. Tudja jól ő is, hogy nem hagyhatja ki ezt az évet.Los Banditos írta:Alonsonak viszont így ismét elúszott egy csapat, úgyhogy ebből már valószínűleg 1 év pihi, vagy Ferrari lesz.
Los Banditos írta:vagy Ferrari lesz.
barca99 írta:Halál komolyan beírod ennek az oldalnak a címet, és elolvasod mit írnak?![]()
Más: Egyébként nálam a felfoghatatlansággal majdnem egyenlő, hogy miért olvassák az emberek a samsungsportot, topfocit, foci24-et, etc. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vki felmegy és elolvassa mit írnak. Hónapok óta még csak a bemásolt linkekre sem vagyok hajlandó rákattintani, ha meglátom, hogy az ominózus oldalakoról származnak.
Laci, túl igényes lettél, korral jár.barca99 írta:Halál komolyan beírod ennek az oldalnak a címet, és elolvasod mit írnak?![]()
Más: Egyébként nálam a felfoghatatlansággal majdnem egyenlő, hogy miért olvassák az emberek a samsungsportot, topfocit, foci24-et, etc. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vki felmegy és elolvassa mit írnak. Hónapok óta még csak a bemásolt linkekre sem vagyok hajlandó rákattintani, ha meglátom, hogy az ominózus oldalakoról származnak.
EgyértelműPerrero írta:Alonso sztem annak örül h nem lewis lett a vb..
Nem a kedvencemben csalódtam. Őt már kiismertem annyira, hogy tudjam mit miért tesz, és milyen hibákat követhet el ebből kifolyólag.varga tamás írta: Nincs annál nagyobb bánat, ha az ember a kedvenceiben csalódik. A McLaren végig ezt a színjátékot játszotta az idény során. Abban bízom, hogy Hamilton és Alonso komolyan gondolták mondataikat, amelyben elutasították a zöld asztal melletti VB-címet. Örültem Alonso tisztességes, becsületes nyilatkozatának, bár, lehet, hogy csak a sértettség beszélt belőle.
Nincs annál nagyobb bánat, ha az ember a kedvenceiben csalódik. A McLaren végig ezt a színjátékot játszotta az idény során. Abban bízom, hogy Hamilton és Alonso komolyan gondolták mondataikat, amelyben elutasították a zöld asztal melletti VB-címet. Örültem Alonso tisztességes, becsületes nyilatkozatának, bár, lehet, hogy csak a sértettség beszélt belőle.Kralo írta:Elutasítva.varga tamás írta:A kiszivárgott hírek szerint a FIA elutasította a McLaren óvását. A hivatalos verdiktet fél 6 körül hozzák nyilvánosságra.![]()
![]()
Vicc, hogy Ron papa és társulata, azt mondta, hogy őket nem a világbajnoki cím érdekli, hanem a szabályok tisztázása. Aztán csütörtökön az ügyvédjük meg elkottyantotta, hogy mindent megtesz a vb cím megszerezéséért.
Álszent banda, csalódtam bennük.
Elutasítva.varga tamás írta:A kiszivárgott hírek szerint a FIA elutasította a McLaren óvását. A hivatalos verdiktet fél 6 körül hozzák nyilvánosságra.![]()
![]()
Mindig megelőzöl.barca99 írta:Nem azzal van a baj, hogy utálod Alonsot, mert én sem csipázom, de itt lassan sport lesz, hogy ki tudja jobban szidni a spanyolt. És ez nem rád vonatkozik, hanem 'nagyon' sok emberre. Mert az, hogy vkinek vki nem szimpi... hát ez van. Csak nem mindegy hogyan tálalod.
Jobb szót nem találtam rá. Egyszerű mocskolódás, ami a panaszaid után meglepett.ozsimiki írta: Disznó módón![]()
![]()
![]()
Jajj Istenem Kralo....Zsolti hszére írtam,ennyi...mindenki tudja,h így gondolom,Schumacherről se mindig szépen megfogalmazott kritikák láttak napvilágot...szal ez legyen az életben a legnagyobb gondod...nah please...
Disznó módónKralo írta:Én sem. Én csak az olykor előforduló panaszaid miatt szomorkodom. Látod te miket használsz? Múltkor kiszaladt a billentyűzetemből, hogy sokkal piszkossabb húzásai voltak egykoron Schuminak. Fel voltál háborodva. Micsoda jelzők! Atyaég. Nahát mit szólnál akkor, ha az utálatunkat ilyen disznó módon is kimutatnánk?ozsimiki írta:Legyél![]()
Én se szomorkodom pl,h Alonsot egy tetűnek tartom![]()