Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF:igazad van,nem volt aki segitsen neki és azért nem,mert frank megint csatárnak tette!visszaállt kok-ra és rögtön támadtunk!szoval,mindegy!Subic_10 írta:hat hogy o kuzdott a kegtobbet az egyszer szent es igazde sajnos minthiaba...nem volt ki segitse
Iniesta probalkozott de o is csak probalkozott...
![]()
MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Annyira azért nemjó, h van egy keménylegény a csapatban. Bomlasztó is lehet. Inkább a játékával tűjön ki. Amit meg is tesz sztem. és ez jobb
én ahogy elnézem a meccs per sárga mutató általában meg van neki...mademan írta:jó az ha valaki azért egy favágó csapat ellen amortizál!!! az viszont durva mkor a bíróval vitatkozik! és megijedek a tévé előtt mikor látom hogy rohan a bíró felé és üvölt mint egy állat!! egy gyengébb idegzetű bíró ezért még lapot is adhat!!!!MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Annyira azért nemjó, h van egy keménylegény a csapatban. Bomlasztó is lehet. Inkább a játékával tűjön ki. Amit meg is tesz sztem. és ez jobb
jó az ha valaki azért egy favágó csapat ellen amortizál!!! az viszont durva mkor a bíróval vitatkozik! és megijedek a tévé előtt mikor látom hogy rohan a bíró felé és üvölt mint egy állat!! egy gyengébb idegzetű bíró ezért még lapot is adhat!!!!MQuC írta:Touré szerintem olykor nagyon felkapja a vizet... Ráadásul kicsit alattomod belépői is vannak... Remélem ezek nem szándékosak, csak ugy látszanak.
Ugyanazt a meccset néztük???Szandi írta:Borzalmas volt ez az ember.Lassú. lomha, körülményes---ha labdát kapott csak forgolódott ott és lassította a játékot...szörnyű volt. Ha passzolt ált. az is rossz helyre. Nagy csalódás. Egyre nagyobb.
pedig igenis jó volt látni, hogy végre van egy ilyen keménylegény a csapatbanSzandi írta:Rossz lehet, ha ezért nézel meg egy meccsetIlúvatar írta:imádtam amikor tegnap keménykedett a meccsen![]()
fuu, egy kis balhé össze is jött![]()
(ajánlom a vb-ről a holland-portugált)
Rossz lehet, ha ezért nézel meg egy meccsetIlúvatar írta:imádtam amikor tegnap keménykedett a meccsen![]()
fuu, egy kis balhé össze is jött
Nem mind1, hogy az Arsenal esélyes a BL győzelemre, vagy hogy az Arsenal AZ esélyes a BL győzelemre.merx írta:ebben a nyilatkozatban hol van az, hogy szerinte az arsenal az esélyes a bl győzelemre?La Pulga írta:Yaya Touré szerint az Arsenal esélyes a BL győzelemre
...
ebben a nyilatkozatban hol van az, hogy szerinte az arsenal az esélyes a bl győzelemre?La Pulga írta:Yaya Touré szerint az Arsenal esélyes a BL győzelemre
...
Csatlakoznék, de tény hogy jobb volt év elején, és azt bomba lövését hiányolom!!!!! legalább eggyet meccsenként!LG írta:Hát én nem igy láttam, sztem nem volt olyan rosz. Év eleje ota visszaesett, de hogy szörnyü lenne, az nem igaz. Még most is hasznos, védekezésben nem hibázik, ezen a meccsen meg adott előre is jo labdákat.
Gyenge volt, kétségtelen, nagyon gyenge. Főleg ahhoz a játékhoz képest, amit év elején mutatott. Összességében viszont még mindíg jó vételnek tartom. A sérülés óta visszaesett, de ez benne van.Szandi írta:Borzalmas volt ez az ember.Lassú. lomha, körülményes---ha labdát kapott csak forgolódott ott és lassította a játékot...szörnyű volt. Ha passzolt ált. az is rossz helyre. Nagy csalódás. Egyre nagyobb.