Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is.Nehogy a szezon végén még valaki összeszedjen egy olyan sérülést hogy a köv szezon elejére is kiesik.Zsolti írta:Sztem szezon végén már jóval több lehetőséget fog majd kapni,úgy az utolsó három négy-fordulóban sztem,ha marad az előny már úgyis zsebben lesz a bajnokság és akkor a B-csapattal fogunk majd játszani.
Larsson hamarább lesz kezdo...o azért volt osszel is, meg csereként is mindíg beált.Zsolti írta:Jövőre alaphangon három csatár lesz a portán,és hülyeség lenne egy igazi befejezővel játszani,ha kettő meg a padon ül.....
Én is így látom,idén szerintem nem fogunk tőle sokat látni,majd jövőre beépíti az új játékrendszerbe,ha lesz olyan...Silvanus írta:Én szerintem szép lassan akarja beépíteni a keretbe Rijkaard, talán még át is állunk majd két csatáros taktikára, de nem akarja elsietni, illetve talán nem akarja az eddig jól bevált taktikát épp most megbojgatni a szezon vége felé?!...
Szerintem Maxi-ból már csak jövőre lesz igazi Barcás, a kezdő 11-ben!!! Én imádom őt, és a játékát akkor is, szurkolok neki!!!
erről szól a dal, amit a végén mondtál. amikor kezdett, akkor is lehozta a szünetben a rijkaard. persze az is igaz, h egy új játékosért nem fognak felrúgni egy egész játékrendszert, de talán többször beférne a gyerek, mint amennyi lehetőséget eddig kapott. de a rijkaard a főnök, ő tudja mit csinál, meg a felelősség is az övé.Bodi írta:...amikor kezdő volt,akkor se alakított túl nagyot...
Persze lehet,hogy ha végigjátszana pár meccset,akkor összeszokna a többiekkel,és rúgdosná a gólokat!
Ebben is van igazság,de ha visszaemlékszel,amikor kezdő volt,akkor se alakított túl nagyot...Cooltiszo írta:5-10 perc alatt nem tud sok mindent csinálni , főleg azért mert akkor szokott beállni amikor teljesen szarok vagyunk és vesztésre állunk, és elég nehéz úgy produkálni ohgy rosszul játszunk, és nem kap labdákat.
Hol olvastad?Mr. Master írta:Sajna, csak akkor, ha majd szinte mindenki sérült lesz...nb.nb.nb írta:Mikor látom már Maxit a kezdőben![]()
![]()
![]()
Emlékszel Rijkaard nyilatkozatára?:
"Ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", nem kockáztatom meg a játékát"
Hogy mit is jelent ez? Ha vesztésre álluink, akkor majd vmikor bekűdöm, hadd fordítsa meg a meccset, úgyis csak még 20 éves, elbír ő ekkora lelki terhelést. De miért is ne bírn eL?
Sajna, csak akkor, ha majd szinte mindenki sérült lesz...nb.nb.nb írta:Mikor látom már Maxit a kezdőben![]()
![]()
![]()
Tény, h nem sok csapat tudott volna ien padlóról felállni.Boixos írta:amikor a 20. percben égünk 3-0ra, elég nagy hit kell ahhoz, h az ember lássa az alagút végét, pláne, h addig még momentumai sem voltak a csapatnak. nekem pillanatok alatt besötétült az ég, és már kikapcsoltam volna a tv-t, mert nem szeretem a kivégzéseket, ha a kedvenceim az áldozatok, akkor meg végképp nem. azé csak ott maradtam, és nem bántam meg. de ezen kár vitázni, h ki, mikor temetett.
Azért én a 3as sípszóig mindig bízok a csapatban, mert bármikor bármi megtörténhet! Ez a minimum. Mégha legbelül érzi is az ember h "Innen elég sötét az út kifelé..."Charlie írta:Mind1 volt már teljesen akkor,a 76.percben tudtam hogy VÉGE.Nagyon rég óta figyelek Barca meccseket,sok ilyen meccsre emléxem hogy a vége előtt kaptunk egy végzetes gólt,és sose tudtuk megfordítani,vagyis rúgni egy gólt ami a mi javunkra fordította volna a továbbjutást például.Sokkal többet értek volna 2en, együtt...![]()
Bár.... Ki tudja...?
C.