Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Diegonak is van ám, h sorozatban 3-4 meccsen semmit sem csinál..meg aztán, elősször bizonyitson egy nagy csapatban, aztán éehet Decohoz hasonlitani, a bundás liga mostanában sajnos nem tul acélosPrimitive írta:Néztem a meccset. Werder kapusa kirúgta a labdát, pontosan Van der Vaart lábára, az meg átemelte, ezzel volt 1-1.La Pulga írta:Forduló rangadója :
Werder Bremen - Hamburger SV 2 - 1
Aztán, meg a Passanen be akarta adni a zsugág, Kompany beleért, és így esett a második gól. DIEGO mekkora király emberek.... Mint Deco, csak azért, megkockáztatom, hogy jobb?!
Hát, elég érdekesen írtam le. Szal, Passanen beadásába Kompany ért bele, és így balül sült el, mert saját kapujába talált, szvsz öngólt toltLa Pulga írta:Mondjuk az nem értem, hogy Kompany nézhette el.
Diego meg no comment.
Néztem a meccset. Werder kapusa kirúgta a labdát, pontosan Van der Vaart lábára, az meg átemelte, ezzel volt 1-1.La Pulga írta:Forduló rangadója :
Werder Bremen - Hamburger SV 2 - 1
Jó meccs volt,Wolfsburgnak nem volt elég acélos védelme,Ribery tényleg jól játszott.Diego igazoljon már elPrimitive írta:
Bayern Munich 2 - 1 VfL Wolfsburg (1 - 0) :arrow: Hát, Ribery megint nagyot alkotott. Gól, gólpassz, ügyes fiúAzért a Farkasok se tolják rosszu... (Krzinowek, meg Marcelinho papa:D).

robertfcb írta:Félidő 3-0. GOGO BREMEN
![]()

Sanyi pedig óriási gólt fejelt tegnap, de így is kikaptak 2-1re a Mönchengladbachtól.Primitive írta:Hajnal Tamás gólpasszt adott, és egy 11-est is kiharcolt a hétvégén, a Duisburg ellen! Hajnal, hétről-hétre jobb formában van. Jó kis játékossá nőtte ki magát, sajnálhatja a Schalke, hogy annó eladta őt! Jó formában van, Huszti barátunkkal együtt. Mindekét csapat az első 5be van a Bundesligában, ami azért nem is olyan rossz teljesítmény! Remélem, hogy Hajnal eligazol egy jobb csapatba (Hamburg, Schalke), de akár más európai ligába is eligazolhatna...
Ja belátom. Kettővel többet, mint a Bayern. az egyedüli gond ezzel, hogy pont rosszkor írtad ezt be, mert kétségem sincs felőle, hogy többet fognak betlizni a kicsit ellen, mint a bajorok, akik behúzzák ezt az évet simán. De ennek most pont a fordítottja valósult megultrasur írta:Semmi bajom.....de azt belátod eddig sok pontot elszórtak, de örülök hogy nyert a Ham. mert így akkor szorosabb lehet.