Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem egy védő feladata megoldani a védekezést! Ameddig ezt jol, hibák nélkül teszi, és előre fele is támadgat addig nincs gond. Am nem azt mondtam h jol jáccik, hanem azt hogy nem rosszulRivaldinho írta:Ha egy védő nem csinál önmagában hibát, akkor már jól játszik ?Oleguer írta:Nem értem Szélesit mit kell kritizálni! Ha nem csinál hibát akkor nyugodtan jáccon csak. Védelmünk igyis gyenge.!az igen.... az igaz h télleg vannak nála szarabbak is
egyébként szép olt hajnal csele...
Ha egy védő nem csinál önmagában hibát, akkor már jól játszik ?Oleguer írta:Nem értem Szélesit mit kell kritizálni! Ha nem csinál hibát akkor nyugodtan jáccon csak. Védelmünk igyis gyenge.!
Szerintem egy elég jó kis kapus... Még "csak" 36 éves, van benne még pár szezon :Zozzy 5 írta:Dárdai nincs ott a padon?
Nikopolidis még él? Azt hittem edzőnek hívták el
Szélesi játszik?Rivaldinho írta:Szélesi mit keres ott ??? ma eddig számoltam, 2 jó labdája volt... labdát kezelni nem tud,fejelni sem, szerelni sem tud, passzolni sem... mi egy hátvéd feladata ??

Bizalmas információink szerint Hajnal azt az instrukciót kapta, hogy a másik oldalon található partjelzőt kell eltalálni magyar szögletrúgáskor.Oleguer írta:Azért voltak helyzeteink nem is 1-2 több, Tőzsérnek 1 lövése volt, az szép, Hajnal pedig beadni sem tud ma.

Azért voltak helyzeteink nem is 1-2 több, Tőzsérnek 1 lövése volt, az szép, Hajnal pedig beadni sem tud ma.Zozzy 5 írta:Labdát birtokoltak, annyi volt. Azt csinálták köbö, mint a Barca a kiscsapatok ellen néha. Helyzetük sztem nem volt. A gólt meg nem kommentálom.Rivaldo11 írta:Nem csak Faragó mondta a visszaállást. Tényleg visszaálltunk.
Az utolsó 10 perc viszont megint jó volt!
tényleg meg kell nyerni
Tőzsér és Hajnal egyébként nem tudom miért van a pályán...
Haggyátok már...Egy védő életében ez mindíg benne van. A gól miatt nem ba$ztatom, viszont amúgy elég ratyi...Ordog írta: Kéne még van 2... de ez a VIlmos mi az jó életet csinált. Mit keres ez a vállogatottban??
Labdát birtokoltak, annyi volt. Azt csinálták köbö, mint a Barca a kiscsapatok ellen néha. Helyzetük sztem nem volt. A gólt meg nem kommentálom.Rivaldo11 írta:Nem csak Faragó mondta a visszaállást. Tényleg visszaálltunk.
Az utolsó 10 perc viszont megint jó volt!
tényleg meg kell nyerni
Így van...ez a meccs simán hozható. Azért meglátszik a különbség a moldávok elleni és a mostani középsőhátvédpáros közt....Jójó értem én hogy hazai pálya, 30ezer néző és a görögök az ellenfelek, tehát a tét is nagyobb, de egyáltalán nincs az a bizonytalanság mint a moldávok ellen. Gera szerintem nem hiányzik annyira. Persze jobb lenne ha Zoli is ott lenne a pályán mert biztos hozzá tudna tenni, de szerintem így is jók vagyunk. Én meg vagyok elégedve a csapattal. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!! NYERNI KELL!!!!!!!!!Zozzy 5 írta:Jó kezdés, megérdemelt vezetés. Utánna anynira mondta Faragó ezt a visszaállást. Annyira azért nem szorítottak be, helyzetük se volt, csak megkaptuk a szokásos leventénketUtánna elkezdtünk megint focizni, rughattunk is vna. A partjelző meg vegyem szemüveget
Vass eddig fantasztikus...
MEG
KELL
NYERNI

Te is láthatod a görögök biztos csoportelsőként mennyire hajtanak...ozsimiki írta:Ekkora hibát![]()
ez nem egyvonal volt,amit el lehetne nézni...2-3 méter volt bammeg....vak fhasz....
Amúgy meg jó a meccs,hajtanak a srácok,és jól is küldjük....a károgók meg tehetnek egy szívességet