Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is jártam már így , a man utd-s könyvvel !Danka00792 írta:Hát emberek, nem érdemes könyvet vennem. Legalábbis az Arena2000 kiadotol nem. Ma nézegettem neten az uj könyveket, és megakadt a szemem: "Az FC Barcelona legjobb 50 futballistája 1899-2007"
1190ft. Gondoltam az semmi érte. Megvettem, hazavittem, kinyitottam. Még nem nyilt olyan könnyen, mivel uj volt. kicsit jobban kinyitottam hogy ne csukodjon be, hát nem kihullott a közepéböl vagy 20 oldal?![]()
![]()
![]()
![]()
És ez már nem az elsö könyvem az Arena2000kiadotol aminek hullanak a lapjai. Megvan a: "Ronaldinho és az aranyladba csillagai" cimü könyv... hát azt is a levegö tartja egyben. Nem értem miért nem csinálják masszivabbra ezeket a könyveket. Na mindegy, gondoltam leirom.
Úgy tudom, hogy a bithu után az ncoret is "lekapcsolták", szal ne reménykedj nagyon...grecki írta:Köszi, azóta beaplikáltam az én vinyómat tesóm gépébe, így már van helyem letölteni a meccset. A 15. részt meg előbb-utóbb csak le tudom szedni az ncore-ról...
Bizony jó kis téma...érdekel az ilyesmi nagyon...csak igen,amikor ki is kell belőle hozni valamit akkor azért nem annyira tetszik ugyebár!Tim írta:Ez egy nagyon jó téma!Mondom én akinek nem kell írniaNekem EZ a könyv van meg,szerintem elég használható lenne.Persze most sehol nem találom..Egyébként hogy tervezed,általában írsz a témáról,vagy tájegységekre bontva,esetleg egyes eseményekhez kapcsolódó szokásokat kellene bemutatni?
Haligrecki írta:He? Magyarul?
Csongor, ment egy pü!
A ping az elég sok, szóval még 1 picit laggol is a neted. A feltöltési sebességedet meg elfogadnám.grecki írta:
Emmeg kumma érdekes, ahhoz képest, hogy 10 Mbites vonalunk van...![]()
Akkor nektek le kell dolgozni azt, ügye? Mert a híradóba azt mondták hogy a téli szünet első napjába kell ledolgozni...igaz ez?Los Banditos írta:Ha igazságos, akkor 2,5 pontonként menenk lefele a jegyek.La Pulga írta:25 pontból 22 elértem,az 5-ösMert a tanárom,csak négyest adott.
Egyébként a sztrájk miatt ma nálunk nem volt iskola.![]()
UPC mindent elmond errőlgrecki írta:
Emmeg kumma érdekes, ahhoz képest, hogy 10 Mbites vonalunk van...![]()
grecki írta:Kábelről???? Legjobb tudomásom szerint úgy nem lehet...Tim írta:
Grecki!
Nem lehet hogy lopja valaki a netet?
A két kort azért ne hasonlítsuk már össze, max. szórakozásbólSaviola írta:Mintha most abban lenne.Aprieto írta:..nem volt a magyar nép valami húdejó passzban.
Ez egy nagyon jó téma!Mondom én akinek nem kell írniaZsolti írta:.............Ha már magyar nép!
Nem tudna ajánlani valaki valami jó kis könyvet a magyar mende-mondákkal,hiedelmekkel,babonákkal kapcsolatban???
ebből írom a beadandó dolimat honismeretre,de azt se tudom,hogy hol kezdjem...