Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy viccnek szántad, ám telibe találtál. Teljesen igazad van ebben a hsz-edben.mrmonster írta:A Chelsea-be biztos nem megy vissza, mert oda nem tankszerű csatárok kellenek, hanem olyanok, akik a kontrafutball alapjaiból kiindulva a lestaktikát kijátszva félelmetes gyorsaságukkal beszaladnak a kapuigBoixos írta:ja, a crespo. de nem azért, mintha annyira rossz lenne, csak sztem kamu, mostanában vajazza le a milánnal a maradását, mert ugye 1 évre zavarták ode az oroszok, de a murinnyó is kóstolgatja, h visszahívná.![]()
![]()
![]()
Na jó, ezt viccnek szántam, de nézzétek meg, a Chelsea csatárai kivétel nélkül nagy sprinterek: Drogba, Kezman (Gudjohnsen). A támadó kp-k is: Robben, Duff.
A Chelsea-be biztos nem megy vissza, mert oda nem tankszerű csatárok kellenek, hanem olyanok, akik a kontrafutball alapjaiból kiindulva a lestaktikát kijátszva félelmetes gyorsaságukkal beszaladnak a kapuigBoixos írta:ja, a crespo. de nem azért, mintha annyira rossz lenne, csak sztem kamu, mostanában vajazza le a milánnal a maradását, mert ugye 1 évre zavarták ode az oroszok, de a murinnyó is kóstolgatja, h visszahívná.
Kicsit sok...aky01 írta:Híresztelések a spanyol óriásokat, a Real Madridot és a Barcelona csapatát összafüggésbe hozták az Athletic Bilbao két legjobb játékosának esetleges megvásárlásával.
Asier Del Horno a királyi gárda figyelmét keltette fel, miután a Bajnokok Ligájának a küzdelmeit a csapat korán feladni kényszerült, és úgy tűnik, a team újraépítésén dolgoznak.
Társa, Yeste pedig a Barcelona nyári átigazolási célpontja lehet. Del Horno kivásárlási ára 20 millió Euro, míg csapattársáé 18.
www.goal.com
Crespo... Pfff... Mindig oda megy, ahol a legtöbb pénzt dobják utána...Bodi írta:Cresp most felszívta magát,de szerintem max 2 évig lesz még jó,meg amúgy is,ő az olasz foci mestere,szerintem a spanyolban nem sokat érne...
De Oleguer, Silvinho, Gio, Belleti sincsenek oan szinten mint e 4 játékos.Zsolti írta:Worms, Lahm, Kehl, Sagnol,ezek sztem nincsenek olyan szinten mint a többi általad említett futbalista.
Ily módon csökkentve Joaquin árát!Lujo írta:. Meg nála felmerült korábban, hogy elvinné a Betis.
Már miért ne lenne védelem, ha az általam felsorolt játékosokat eladnánk? Olvasd el kicsit jobban, amit írtam: Gio helyett Del Horno, Sylvinho helyett F. Navarro, Oleguer helyett Kompany, Albertini helyett Edmilson.redlions írta:Védelem meg semmi??? Akkor ki se álljunk... Nem akkarok egy új Realt.... Nekik nincs védelmük, nekünk meg annyi se legyen amennyi van...Lujo írta: Akiket elpasszolnék a következő 3 évben:
Gio, Sylvinho, Oleguer, Albertini, Maxi Lopez, Saviola, Riquelme, Larsson
Azt hiszem, hogy ez egy fiatal, ütőképes csapat lehetne.