Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ha van egy kis szerencséd, akkor lejön,bár egyelőre kevés a seeder:Bodi írta: Hol lehet megnézni????
Tudom az eredményt,de nagyon szeretném megnézni,meg amúgy is lesz még két meccsük a héten.

Drigo írta:A merkozes kronikajaBodi írta:Nem tudom hánykor,de asszem ma játszik Federer Samprassal bemutató meccset!
Nem tud valaki valami olyan oldalt,ahol esetleg ilyesmi meccseket is adhatnak,nem csak focit?
Direkt nem irtam be az eredmenyt hatha valaki meg szeretne megnezni.
A merkozes kronikajaBodi írta:Nem tudom hánykor,de asszem ma játszik Federer Samprassal bemutató meccset!
Nem tud valaki valami olyan oldalt,ahol esetleg ilyesmi meccseket is adhatnak,nem csak focit?

Salakon meg megtudja,h ki az úrkovinho írta:Igeeen!![]()
![]()
Roger Federer - Rafael Nadal 6:4, 6:1![]()
![]()
Azért Federer megmutatta ki az Úr a háznál..![]()
Federreeeer powááá!

Így van! GO RAFABodi írta:Sport Klub.
10-től Roddick-Ferrer,utána Nadal-Federer,mind2 élőben!![]()
Wamos Rafa!

Hm...de ha Gonzalez nyeri az utcsót és Federer is,akkor mi van? Mivel Gonzalez elverte Rogert...Roddick elverte Gonzalezt.és ebben az esetben Roger megverné ROddickotBodi írta:Közben Shanghai-ban megy a világbajnokság,az egyik csoportból már továbbment Ferrer és Nadal.
A másik csoportban Roddick már továbbjutott,Federer és Gonzalez küzd a maradék egy helyért.Roddick nagyon jó formában van,szóval Federernek nem lesz könnyű dolga,vereség esetén pedig kiesne...