Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegyük hozzá, h amit Eto számtalanszor megtett a múltban, hiszen 3 hónapja sérült! Azt hiszem, h ezt Henry is megcsinálta a múltban, hiszen aranycipős, többszörös angol gólkirály és a válogatott gólcsúcsot is ő tartja. Szóval ez az összevetés így szerintem kicsit sántít.Lionel85 írta: Ilyenkor kellenek azok a dolgok, amitől képes kicselezni egy védelmet, helyzetbe hozni magát, kidolgozni a ziccert, amit Henry eddig nem tudott megcsinálni, Eto'o pedig már számtalanszor megtett. Azért még kell a bizalom Henry felé.
Ilyenkor kellenek azok a dolgok, amitől képes kicselezni egy védelmet, helyzetbe hozni magát, kidolgozni a ziccert, amit Henry eddig nem tudott megcsinálni, Eto'o pedig már számtalanszor megtett. Azért még kell a bizalom Henry felé.Slither írta:"Rossz" játékostársak mellett nehéz villantani egyedül egy betömörülő védelem ellen. Azért Eto'o sem tudott sok mindet csinálni tavaly év végén amikor szintén nagyon gyengék voltunk idegenben.
Srácok, hagyjuk már a [auto_cenzúra]!!!varga tamás írta:kIT ÉRDEKEL, HOGY A MEZEIT VISZIK, INKÁBB FOCIZZON, MERT AMIT EDDIG MUTATOTT, AZ NULLA, SEMMI, GYALÁZATOSAN KEVÉS TŐLE. éN MÁR RÉG SZÁMŰZTEM VOLNA A B-keretbe. Egyértelműen látszik, hogy nem képes megértetni magát a csapattársaival, mindig az ellenkezőjét csinálja, amit kéne. Ha kiugratnák, akkor visszalép, ha balfele kéne cseleznie, akkor jobbra teszi. Számomra hatalmas csalódás az őszereplése.Asys írta:Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Azért aza 24 misi már szerintem rég megtérült mert Titi mezeit veszik/viszik mint a cukrot!!!![]()
És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()
a legnagyobb probléma az, hogy ha a vezetőség igazán előrelátó akkor egy középpályást igazol még és nem henryt...amit jelenleg csinál, azt bármelyik fiatal megcsinálná helyette, viszont ha lenne valaki a középpályánkon akkor talán lenne játék is.És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...
kIT ÉRDEKEL, HOGY A MEZEIT VISZIK, INKÁBB FOCIZZON, MERT AMIT EDDIG MUTATOTT, AZ NULLA, SEMMI, GYALÁZATOSAN KEVÉS TŐLE. éN MÁR RÉG SZÁMŰZTEM VOLNA A B-keretbe. Egyértelműen látszik, hogy nem képes megértetni magát a csapattársaival, mindig az ellenkezőjét csinálja, amit kéne. Ha kiugratnák, akkor visszalép, ha balfele kéne cseleznie, akkor jobbra teszi. Számomra hatalmas csalódás az őszereplése.Asys írta:Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Azért aza 24 misi már szerintem rég megtérült mert Titi mezeit veszik/viszik mint a cukrot!!!![]()
És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()
Hát akkor nagyon nagy király Laporta, ha előre látta Etoo sérülésétAsys írta: És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()
Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Ezt mondtam én is. Szükségünk van rá, amig nincs Etoo, de aztán ha Etoo meggyogyul, és formába lendül, akor mehet padozni, perxe ha addig valoban megtalálná az Arsenalos formáját-amiben mint mondtam, és már nem hiszek-akkor utánna is klucsszerep jutna neki.mypeter írta:Egyetértek, hogy henry ebben a formájában is nagyon szükséges, hiszen Eto'o hiányban azért még lyukas lenne a támadósor, és az ellenfelek is nyugodtabban játszanának.
Azért a 11-es más dolog!Rivaldo11 írta:Én emlékszem! Az első meccseken megremegtek a lábai ziccereknél (bár az első meccsén bevert egy tizit a Santandernek)redmiller írta:Nem tudom ki emlékszik rá, de Eto'o sem villogot a helyzetkihasználásban mikor ide került! Pedig akkor Ronaldinho rohadt jól játszott...
Egy hazai meccsünkön Jimmy Jump befutott hozzá, és a fejébe nyomott egy katalán sapkát, majd magyarázott neki vmit. Állítólag azt, hogy lőjje már be végre a ziccereit.
Én emlékszem! Az első meccseken megremegtek a lábai ziccereknél (bár az első meccsén bevert egy tizit a Santandernek)redmiller írta:Nem tudom ki emlékszik rá, de Eto'o sem villogot a helyzetkihasználásban mikor ide került! Pedig akkor Ronaldinho rohadt jól játszott...