Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is kijött, hogy sokminden nulla, és utána már mindenre a nulla jött ki, de azt gondoltam az nem lehet és én romntottam el valahol de ezekszerint nem.Értelmes egy feladat...Harusz írta:F=R=Ő=C=S=A=0(nulla)
S ebből levonva a konzekvenciákat, minden nulla...
Nem biztos, ez sikerült... Ha nem találsz más megoldást, esetleg add le eztÉn sokmindent megpróbáltam, ennyire futotta...
Szenvedtem vele egy sort, de nekem kijött egy olyan, hLa Pulga írta:Lenne még egy kérésem:
Kaptunk egy feladatot, amire ötöst lehet kapni. Próbáltam így, próbáltam úgy megoldani, de nem sikerült. Felhívtam az osztálytársaimat, de ők se tudták. Most Titeket kérlek meg:
fenyő akác juhar szil kőris
+nyár +nyár +hárs +hárs +cser
=fasor =fasor =fasor =fasor =fasor
Mindegyik betű helyére egy számot, kell írni, de pl: ha a f az 5, akkor mindenhol f az 5.
Mindehol ugyanannyinak kell kijönnie. Holnapra, kell, segítsetek!Itt van egy kép,ha az ábra nem segít!
http://img49.imageshack.us/img49/2239/i ... 334ln7.png
GTA széria? Nagyon jó csak sokat pörgeti a lemezt,ha vinyóról játszol akkor nagyon király!Killzone,Medal of Honor esetleg?barca99 írta:Nekem 8, csak jó legyen.![]()
Bully, Hitman: Blood Money - eléggé bejött.![]()
Leszedtem még nyáron vagy 2 Splinter Cellt (talán a 3-at és a 4-et) meg még pár játékot, de aztán vmiért nem játszok velük...Pedig biztos jók.
Azzal se jo :S Vmiylen hiba történt blablablabarca99 írta:Próbáld Alcohollal.Legefeljebb én is jövök egy DVD-vel.
Milyen játékokat szeretsz? Sport,akció,rpg?barca99 írta:Ja...
csak nincs felrakva semmilyen iso kezelő programod, ezért jelöli tömörített fájlként... elvégre az is.![]()
Egyébként milyen játék?![]()
Tim te is nyomod ps-sel? Ajánljatok már vmi jó játékot.
Korai az öröm... :SFernando írta:Valami nemjo: :S peidg ugy csináltam
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Na ezt próbáld kiírni amit most küldtél képen,kicsomagolás nélkül,img burn-nel ahogy mondtamFernando írta:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ez lett abból h kicsomagoltam az 1.-t. ÉS ezt ha kicsomagaolom akkor ottlesz egy uyganilyen nevű mappába (mint a rar file a képen) a data, irx, disk.map, SLUS_216.27, SYSTEM.CNF file-ok
De nekem nemlesz belőle iso fileTim írta:Ne add fel,közel a cél! Amit belinkeltél képet azon látszik egy olyan fájl hogy jtg-dgr part01 ezt megkeresed,és winrarral,vagy amilyen tömörítőd van kicsomagolod valahová,és akkor ebből a sok fájlból lesz 1 db iso,és azt kell kíirni az img burn-nel,ahogy írtam
B99 beelőzött megint..Lassan pötyögök!
Ezt a kva sok rar-t, aminek számok a kiterjesztése, ezeket kell WINRARRAL kicsomagolni. Abból lesz egy iso. Az isot kell IMG BURN-nel kiírni.Fernando írta:Bocs h ilyen hüye vagyok nemértemTim írta:Na most látom,mi a helyzet..Megkersed az 1-es számút,winrar,kibontás ide(ahova akarod..) és az első húzza maga után a többit..Olyat fogsz kapni hogy jtg-dgr.iso na AZT kell kiírni ahogy mondtam.Ezt most az imgburn progival csináljam? Szal ittvan ez a rakat fájl, h kapok ebből iso file-t?
Bocs h ilyen hüye vagyok nemértemTim írta:Na most látom,mi a helyzet..Megkersed az 1-es számút,winrar,kibontás ide(ahova akarod..) és az első húzza maga után a többit..Olyat fogsz kapni hogy jtg-dgr.iso na AZT kell kiírni ahogy mondtam.