Miki!
Valóban, rosszul fogalmaztam meg a mondandóm, szal nem azok írták a a vereséget és a győzelmet, pusztán a tendenciára gondoltam, hogy mennyit fordult az
általános vélemény, hiszen a meccs előtt
mindenki győzelmet várt a meccs után a
mindenki már a reális eredményről beszétl. Akit esetleg megbántottam volna azzal, hogy hülén fogalmaztam attól elnézést kérek. És Miki kössz a javításért
A küzdéssel hajtással kapcsolatban próbáltam különvenni a küzdést és a magyar válogatottat! Mivel nem sok meccset láttam ebből az érából. Ezért általánosan próbáltam fogalmazni, ami egyedül a magyar válogatottra utalhat az a srácok kifejezésem, de az sem arra akalt utalni. Mivel nem láttam a meccseket így nem tudom, hogy milyen volt a hozzáállás színvonal stb. Ezért is nem akartam a magyar válogatottra írni azt, amit. Mivel nem szeretek dolgokba belepfázni úgy, hogy nem is tudom miről van szó.
Azzal, hogy én azt írtam, amit senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy nem érdemes szurkolni bítzni stb..Csak
én már ennyinek nem dőlök be az utóbbi évek után...
Abban természetesen egyetértünk, hogy egy csapatot nem egy meccs alapján kell leírni, hogyha előtte már 5-10-100x nyert.
Én csupán azon lepődtem meg, hogy eddig
mindenki teljesen biztos volt abban, hogy innentől csak fölfelé vezet az út. És amikor - néhány jó meccs után egy ilyen vereség (komolyan azért még én is azt hittem, hogy ezt a meccset hozzuk) - a látszat alapján minden ott folytatódik, mint ami az elmúlt években volt és ezt néhányan szóváteszik, akkor egyből jön a minek írsz ide, ki vagy te, hazaáruló stb.
Mert én továbbra is azt tartom, hogy a VB selejtezőkön ugyan ez lesz, vagyis nem leszünk sehol. Valakivel vitatkoztam még a az EB selejtezők elején, hogy ki ellen hány pontot fogunk szerezni, és mondtam, hogy nehogy ne nekem legyen igazam(ha lesz időm és energiám megkeresem), hát most is ezt mondom, de sajnos a történések általában engem igazolnak.
DE!
Nem akarom előre lesajnálni a válogatottat, csak hát...Nem fogok több lehúzó hsz-t írni, csak szúrta a szemem, hogy, aki a többséggel nem ért egyet az mehet...Pedig ennek arról kéne szólnia, hogy mindenki elmondja a véleményét azzal lehet vitatkozni pro és kontra normális formában. De az nem érv, hogy húzál innen és ne írj ilyen hsz-eket - még ha az csak a valóságot is írja le.
Már várom Ati reakcióját, remélem azért érteni fogja mit is akarok/akartam mondani, már párszor úgyis lejátszottuk ez ta meccset