Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hamarossan 10 pont lehet a 7-ből, m1ünk Mallorcára, idegenben a jo edzőnkkel sanszos, h kikapunk, de legalább egy x. Idegenben eddig 2x nyertünk, iden erős csapatok ellenLionel85 írta:Azért ne nézd ilyen borúsan a dolgot, még mindig a Madridra kell elsősorban figyelnünk, de természetesen kell a mögöttünk lévőkre is, de 7 pont hátrány nem behozhatatlan, így nem kell őket már most bajnoknak kikáltani!Capon írta:Itt már nem is a Madrid után kell kacsintgatnunk hanem a mögöttünk lévő Espanyol, Atleticó és Villarrealhoz kéne felvenni a lépést. ha ez így megy tovább kissebb gondunk is nagyobb lessz annál, hogy a madridhol áll. kezdem veszélyben érezni a BL induláshoz elengedhetetlen első 4 helyet.
Azért ne nézd ilyen borúsan a dolgot, még mindig a Madridra kell elsősorban figyelnünk, de természetesen kell a mögöttünk lévőkre is, de 7 pont hátrány nem behozhatatlan, így nem kell őket már most bajnoknak kikáltani!Capon írta:Itt már nem is a Madrid után kell kacsintgatnunk hanem a mögöttünk lévő Espanyol, Atleticó és Villarrealhoz kéne felvenni a lépést. ha ez így megy tovább kissebb gondunk is nagyobb lessz annál, hogy a madridhol áll. kezdem veszélyben érezni a BL induláshoz elengedhetetlen első 4 helyet.
Hát ez annyira szánalmas, mint amikor a magyar edzők elemzik a válogatott meccsétmademan írta:miénk volt az első helyzet????
ezt melyik meccsen látta!!! kb. a 25 perdig kapura sem löttünk... addig a madrid már két ziccert hibázott: van nisaterooy elötte keresztbew meg pepe fejese
uggggyan már!johogyenm azt mondond,hogy annak a játékoskeretnek edző sem kellett volna....Zsolti írta:Olyan capattal,meg egy olyan Dinhoval Te is nyertél volna két ligát,meg egy Bl-t....
Lionel85 írta:Úgy értettem hogy nem a csapat része most, tehát kívülálló. Persze hogy többet ér amit mond, de ezt a csapatnak nem kéne figyelembe vennie.
kicsit többen hallják az ő véleményét, mint a tiédet. és kicsit hitelesebbnek is tartják, érthető okokból: te valószínűleg nem nyertél 4 bajnoki címet, meg egy BL-t a barcával, nem kaptál három aranylabdát, és még katalánul sem beszélsz. hogy csak az apróságokat említsem.Lionel85 írta:Tudtommal Cruyff nem áll a Barça alkalmazásában, így bármit mondhat, annyit érnek a mondandói, mint tied vagy az enyém. Ez nem tudja a csapatot befolyásolni kedves Krkic87!
Több tiszteletet Cruyffnak!krkic87 írta:Én azt hiszem 1 emberrel volt, van és lesz itt a gond ,egy bizonyos, érinthetetlen,önmagát mindenkinél többre tartó undorító Crujff-al. Amíg ő itt lesz és belepofázik mindenbe addig nem lesz nyugodt légkör.
Sztm nagyon parázhat, főleg annak fényében, hogy nem is lehet már tovább elnök, összesz.rhatja magát...szegééééény, és még úgyis fognak rá emlékezni, h alatta érte el a barca a második fénypontját, és nem végzett egyszer se hátrébb a második helynél, ami érkezése előtt azért előfordult, átépítette a stadiont, és megadta az addigra feltorlódott tartozásokat, a keretet meg feltöltötte sztárokkal... Igazad lehet, biztos rosszul alszik...haze71 írta:Kíváncsi vagyok, hogy az elnökkel most mennyire elégedettek az "illetékesek". Tudom, anyagilg is és erkölcsileg is elég jól rendbetette a Barcát, de a tavalyi év után nem tudom, mennyire elégedettek vele. Az elveszített bajnokság után nem cserélte le az edzőt, formája hanyatlása után nem adták el Ronnit (akiért nyáron kétszer annyi pénzt kaphattak volna, mint esetleg fognak kapni jövőre). Kíváncsi vagyok, ezek után milyen lesz a megítélése, ha ezek miatt a dolgok miatt idén ismét nem nyernénk semmit (remélem nem így lesz) hozzátéve, hogy esetleg Henry nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket. Sokra tartom Laportát, de úgy vagyok vele, mint Ronival. A mútl fontos, de nem minden. Övé a felelősség, vannak is szerintem álmatlan éjszakái és azon imátkozik, hogy jöjjenek az eredmények. Különben neki annyi...
Ezt biztos a samsungsporton olvastad....Zsolti írta:Olyan capattal,meg egy olyan Dinhoval Te is nyertél volna két ligát,meg egy Bl-t....
Sok bulvárt olvasol, vagy csak elképzelted a dolgot. Az hogy sokat beszélnek Rijkaard menesztéséről, nem jelenti azt hogy ultimátumot kapott, stb. Laportának esze ágában sem volt elküldeni Frank-ot nyáron, ahogy most sincsen... Nem kell dolgokat kitalálni. (Akár tetszik, akár NEM)Oleguer írta:Ezzel a csapattal sokan megcsinalnak ugyanezt. Szezon alatt nemszabad, de ittvolt a nyár és csak halogatták hogy ultimátum, meg még 1 lehetőség, ezt nem szabadott volnaPerrero írta:a csapatnak se tenne jót Rijkaard menesztése, 4 év 2 bajnokság, 1 BL, 2 bajnoki ezüst... 2 spanyol szuperkupa
Ha a számokat nézzük nincs gond...
én is elküldeném mondjuk, de nem szezon alatt
Iván cikke Roniról ezt a feltevésemet igazolja...haze71 írta:Én biztos vagyok benne, hogy Roni eladása is megfordult a fejében, de nem merte meghúzni. Bízott benne, hogy Roni formája visszatér
Én meg nagyon is örülök,h ilyen elnökünk van,aki EGYETLEN EGY SIKERTELEN ÉV után még nem küldi el az olyan arcokat,akik nélkül a BARCA sem emelkedett volna ismét vissza a világelitbe....Szóval amit én is hangoztattam,egy évet megérdemeltek,akárhogy is buktuk el a tavalyi cuccot,ennyi jár nekik....és még nincs vége ennek az évnek sem!haze71 írta:Kíváncsi vagyok, hogy az elnökkel most mennyire elégedettek az "illetékesek". Tudom, anyagilg is és erkölcsileg is elég jól rendbetette a Barcát, de a tavalyi év után nem tudom, mennyire elégedettek vele. Az elveszített bajnokság után nem cserélte le az edzőt, formája hanyatlása után nem adták el Ronnit (akiért nyáron kétszer annyi pénzt kaphattak volna, mint esetleg fognak kapni jövőre). Kíváncsi vagyok, ezek után milyen lesz a megítélése, ha ezek miatt a dolgok miatt idén ismét nem nyernénk semmit (remélem nem így lesz) hozzátéve, hogy esetleg Henry nem váltaná be a hozzá fűzött reményeket. Sokra tartom Laportát, de úgy vagyok vele, mint Ronival. A mútl fontos, de nem minden. Övé a felelősség, vannak is szerintem álmatlan éjszakái és azon imátkozik, hogy jöjjenek az eredmények. Különben neki annyi...