Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írjam ki ugy ahogy van? ahogy lejött? biztos?Tim írta:Megvan még az eredeti,a tömörített? Ha nincs akkor winrar,tömörítesz,és úgy írod kiÉn is beleszaladtam már ebbe a problémába,tuti hogy működik!
Csak az a bökkenő hogy kicsomagoltama rar fájlt és nekem nem iso file lett belőle hanem egyből a data stb...Tim írta:Az a megfejtés hogy úgy kell kiírni hogy nem csomagolod ki..Fernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?Mégpedig az img burn-nel,ami erre van kitalálva!Gondolom letöltöttél egy rar fájlt,ami .iso kiterjesztésű,amit ha kicsomagolsz akkor kapod a data,stb.. fájlokat,ugye?
Tehát img burn telepít,a kicsomagolatlan fájlra jobb egér gombbal rákatt,burn img burn opció kiválasztása(ekkor megnyitja a programot) dvd lemez berak,lehetőleg minuszos,írás max 4szeres sebességgel,és ennyi!
Ha elakadsz szívesen segítek.
Nekem is az az érzésem, de nem tudom miért lettem volna bannolva. Vagy lehet, hogy meghackeltek.... a cookiekat hogyan tudom törölni??? Az oldalt nem tudom elérni!!!barca99 írta:Nem lettél bannolva?![]()
Esetleg próbáld meg, hogy törlöd a cookie-kat.
Olyan mintha az otthoni gépem le lenne tiltva MINDEN travian portálról! Egész egyszerűen, ott ahol a webpagenek kellene lennie, nincsen semmi. Tehát nem belépni nem tudok, de még a travian weboldal sem jön be. Csak tátongó fehérség. Ellenben a munkahelyi gépemről el tudom érni.cruyff írta:Nem megy. Nagy fehérség és kész! Ezt nem értem. A munkahlyi gépemről el tudom érni az oldalt, viszont az otthoniról semmilyen travianos oldal nem jön be! Ez miért van??????????????????????gentdelbarca írta:www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
ezt írd be és menni fog, csak várj még egy picit, éppen csítet állítok!![]()
![]()
Nem megy. Nagy fehérség és kész! Ezt nem értem. A munkahlyi gépemről el tudom érni az oldalt, viszont az otthoniról semmilyen travianos oldal nem jön be! Ez miért van??????????????????????gentdelbarca írta:www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
ezt írd be és menni fog, csak várj még egy picit, éppen csítet állítok!
Én travianozok, de a 2-es szerveren nyomulok, úgyhogy nem tudom mi történhetett.cruyff írta:Travianozik itt valaki?? Nem tudjátok mi történt a 3-as szerverrel már megint?
Az a megfejtés hogy úgy kell kiírni hogy nem csomagolod ki..Fernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?
De nekem nem ISO file-ban szedte le hanem data stb...barca99 írta:Alcohol 120%. Ott image burning wizardFernando írta:Nagyon sürgős lenne!
A kérdés: Leszedtem egy játékot ps2-re, kicsomagoltam minden, mivel tudnám kiírni h vigye a chippelt ps2? Neroval jo?
esetleg
IMG Burn nevű program.
Nero semmiképpen sem.
www.s3.travian.hucruyff írta:Illetve az egész weboldalt nem tudom elérni...
Alcohol 120%. Ott image burning wizardFernando írta:Nagyon sürgős lenne!
Köszönöm!!!!ozsimiki írta:http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.phpAttya írta:sziasztok! nem tom ki nézi a szökést, de nkm a 3ik évad 6ik illetve 7ik részének a felirata kellene!! köszönöm
itt megtalálod
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/index.phpAttya írta:sziasztok! nem tom ki nézi a szökést, de nkm a 3ik évad 6ik illetve 7ik részének a felirata kellene!! köszönöm