Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.29. 23:16:19

http://formula.hu/?lap=cikk&id=16509

Nem merek következtetéseket levonni az ügyben. :)
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.25. 18:08:35

Aghh, de unalmas F1 nélkül.

Itt egy jó szezonösszefoglaló:

http://videa.hu/main.php?page=play&v=YmphDrpyDgAHENRN

Jaaaóóój Paliknak idén is voltak, "juj de komoly" szösszenetei. :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.20. 16:45:39

Mondjuk az igaz, hogy nem lenne egy korrekt döntés, és nem is valószínű, de volt már rá példa, hogy felbontsanak egy szerződést. Mindenestre nagy kérdés, hogy hova fog igazolni Alonso.

OFF: Valaki megtudná mondani nekem a zenék címét, ami ebben a videóban van. Különösen az érdekelne, amikor Alonso vagy Schumacher legjobb pillanatait mutatják be, de is jó, amikor mutatják a csapatok örömét, de bármelyik szám címére vevő vagyok. :)

Ez lenne az: ----> http://www.youtube.com/watch?v=j2yqp3BvsSQ
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.19. 17:32:53

ozsimiki írta:
Los Banditos írta:vagy Ferrari lesz.
:evil: nem lehet felfogni,h Massa szerződését meghosszabbították :?: :idea: :idea: :idea: :idea: az idény végén,amikor már sejteni lehetett,h a spanyol eligazol....2008ban TUTI NEM LESZ FERRARIS :wink: :P
Elég szégyenteljes lenne, ha az utolsó versenyen történtek után elküldenének Massat. :roll:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.19. 17:29:23

Los Banditos írta:Alonsonak viszont így ismét elúszott egy csapat, úgyhogy ebből már valószínűleg 1 év pihi, vagy Ferrari lesz.
Pihenés biztos nem lesz. Főleg jelen esetben, amikoris változnak a szabályok. Tudja jól ő is, hogy nem hagyhatja ki ezt az évet.

Bizonyosan a Renault ügy végső tárgyalására vár. Ha nem lesznek korlátozva jövőre, vagy nem kapnak olyan mértékű pénzbüntit, ami megviselné a francia csapatot, akkor valószínűleg odamegy.
Ellenkező esetben, még szóba jöhet a Red Bull. :roll:
Barrichello alatt is rezeg a léc, de nem hiszem, hogy a Hondanak szüksége lenne rá. Bár szubjektív véleményem szerint egy ilyen év után nagy segítségükre lehetne az új autó tesztelésében, fejlesztésében.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.19. 15:58:38

Los Banditos írta:vagy Ferrari lesz.
:evil: nem lehet felfogni,h Massa szerződését meghosszabbították :?: :idea: :idea: :idea: :idea: az idény végén,amikor már sejteni lehetett,h a spanyol eligazol....2008ban TUTI NEM LESZ FERRARIS :wink: :P
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.19. 14:46:05

Ez tényleg kamu, már beis perelték a csajt. Mondjuk Kimi nem az a fajta, aki nem lenne képes ilyesmire. :) Mondjuk én nem örülnék neki, ha ilyeneket csinálna. :roll:

Glock :arrow: Toyota

Jó pilóta a német, legalább lesz olyan jó, mint Ralf Schumacher :)

Alonsonak viszont így ismét elúszott egy csapat, úgyhogy ebből már valószínűleg 1 év pihi, vagy Ferrari lesz.

Jerezben mikor fognak tesztelni?
in to exile
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.19. 14:39:54

Amúgy birom Kimit,meg a feleségét...az asszony csak két fejjel magasabb nála! :lol: :lol: :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.19. 13:50:28

Okés, én értem, azért írtam oda, hogy 'más:'. :wink:

Egyébként már többször le akartam ezt írni, de nem tettem... most a tiéd kapcsán leírtan, mert gondoltam, hogy nem fogod magadra venni, és megsértődni. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.19. 11:54:39

barca99 írta:Halál komolyan beírod ennek az oldalnak a címet, és elolvasod mit írnak? :D

Más: Egyébként nálam a felfoghatatlansággal majdnem egyenlő, hogy miért olvassák az emberek a samsungsportot, topfocit, foci24-et, etc. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vki felmegy és elolvassa mit írnak. Hónapok óta még csak a bemásolt linkekre sem vagyok hajlandó rákattintani, ha meglátom, hogy az ominózus oldalakoról származnak. :)
:roll:

Na akkor mesélek:

van egy olyan oldal,h hirkereso.hu,azon belül pedig van egy sport link,ami a legfrissebb sporthireket mutatja,de azt h mi melyik oldalon van nem..(kivéve samsungsport)....persze ezek között rengeteg samsungsportos is van,és ilyen bulvárkategória...
amit én linkeltem ezzel a címmel futott: Raikonnen nem csak piál,nőzik is :lol: engem meg érdekelt,h mit találtak ki,ezért ráclikkeltem,és a bulvarsport jött be...az Alonsos részen meg szakadtam :lol: belinkeltem,és oda is írtam,h valszeg nem igaz :wink:

Amúgy meg rám egyáltalán nem jellemző,h ehhez hasonló kamu szharokat linkelgetek,h Roni1423523454odszor eligazolt a Chelseabe,meg Milanba..meg hasonlók....ezt talán ki lehet találni miért linkeltem be :wink: :roll:
Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.11.18. 23:24:08

barca99 írta:Halál komolyan beírod ennek az oldalnak a címet, és elolvasod mit írnak? :D

Más: Egyébként nálam a felfoghatatlansággal majdnem egyenlő, hogy miért olvassák az emberek a samsungsportot, topfocit, foci24-et, etc. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy vki felmegy és elolvassa mit írnak. Hónapok óta még csak a bemásolt linkekre sem vagyok hajlandó rákattintani, ha meglátom, hogy az ominózus oldalakoról származnak. :)
Laci, túl igényes lettél, korral jár. :P

Manapság a Győzike show és a bulvársport a nyerő és a trendi. :lol:
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.18. 23:12:22

Halál komolyan beírod ennek az oldalnak a címet, és elolvasod mit írnak? :D

ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.18. 22:28:02

Kimi egyre szimpatikusabb :lol: :lol: :lol:
:
"De már korábban is gyanús volt nekem, amikor egyik este sétáltunk az utcán, meglátott egy reklámot, amelyen Fernando Alonso volt, erre Kimi felmászott az oszlopra és letépte a plakátot" :lol: :lol: :lol:

Bár elég gyanús,h nem igaz a sztori,már úgy az egészét illetően,nem az idézett részt :roll: :D :D

http://www.bulvarsport.hu/bs/detail/2,3970
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.18. 18:44:07

Perrero írta:Alonso sztem annak örül h nem lewis lett a vb..
Egyértelmű :!: Jópár nyilatkozata emiatt olyan,amilyen...
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.18. 13:39:35

varga tamás írta: Nincs annál nagyobb bánat, ha az ember a kedvenceiben csalódik. A McLaren végig ezt a színjátékot játszotta az idény során. Abban bízom, hogy Hamilton és Alonso komolyan gondolták mondataikat, amelyben elutasították a zöld asztal melletti VB-címet. Örültem Alonso tisztességes, becsületes nyilatkozatának, bár, lehet, hogy csak a sértettség beszélt belőle. :wink:
Nem a kedvencemben csalódtam. Őt már kiismertem annyira, hogy tudjam mit miért tesz, és milyen hibákat követhet el ebből kifolyólag.
A McLaren számomra közömbös volt eddig az évig. Ebben az évben ők szolgáltatták Alonsonak azt a csomagot, amivel vb esélyes volt a spanyol. Viszont a részrehajlás és a Monacoban beinduló sunyiság odavezetett, hogy számomra már nem közömbösek. Lehet jót tenne nekik Ron Dennis leváltása.
Alonso mondataiból nem csak lehet, hanem biztos, hogy a sértettség szól ebben az esetben. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.17. 20:19:28

Kralo írta:
varga tamás írta:A kiszivárgott hírek szerint a FIA elutasította a McLaren óvását. A hivatalos verdiktet fél 6 körül hozzák nyilvánosságra. :lol: :lol: :lol:
Elutasítva. :) Vicc, hogy Ron papa és társulata, azt mondta, hogy őket nem a világbajnoki cím érdekli, hanem a szabályok tisztázása. Aztán csütörtökön az ügyvédjük meg elkottyantotta, hogy mindent megtesz a vb cím megszerezéséért. :) Álszent banda, csalódtam bennük. :(
Nincs annál nagyobb bánat, ha az ember a kedvenceiben csalódik. A McLaren végig ezt a színjátékot játszotta az idény során. Abban bízom, hogy Hamilton és Alonso komolyan gondolták mondataikat, amelyben elutasították a zöld asztal melletti VB-címet. Örültem Alonso tisztességes, becsületes nyilatkozatának, bár, lehet, hogy csak a sértettség beszélt belőle. :wink:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.17. 14:29:36

varga tamás írta:A kiszivárgott hírek szerint a FIA elutasította a McLaren óvását. A hivatalos verdiktet fél 6 körül hozzák nyilvánosságra. :lol: :lol: :lol:
Elutasítva. :) Vicc, hogy Ron papa és társulata, azt mondta, hogy őket nem a világbajnoki cím érdekli, hanem a szabályok tisztázása. Aztán csütörtökön az ügyvédjük meg elkottyantotta, hogy mindent megtesz a vb cím megszerezéséért. :) Álszent banda, csalódtam bennük. :(
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.16. 17:33:14

A kiszivárgott hírek szerint a FIA elutasította a McLaren óvását. A hivatalos verdiktet fél 6 körül hozzák nyilvánosságra. :lol: :lol: :lol:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.16. 14:18:43

barca99 írta:Nem azzal van a baj, hogy utálod Alonsot, mert én sem csipázom, de itt lassan sport lesz, hogy ki tudja jobban szidni a spanyolt. És ez nem rád vonatkozik, hanem 'nagyon' sok emberre. Mert az, hogy vkinek vki nem szimpi... hát ez van. Csak nem mindegy hogyan tálalod.
Mindig megelőzöl. :lol: Ezt gondolom én is.

Szerintem jót tenne a topicnak, ha az érzelmeket háttérbe helyeznénk.
A média erőszakolja belénk ezt a gyűlölni vagy szeretni kell dolgot.
Csak az a baj mihelyst túllépnénk ezen, mindig felbukkan vki. Aki elölről kezdi, és itt ezt szó nélkül nem hagyja pár ember, köztük én se. Aztán oldalakon keresztül Alo vs Schumi a téma.

Hagyjuk. Pont.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.16. 11:12:56

Na meg arról,hogy sokak szerint Schumi "disznóságai" eltörpülnek Alonsóé mellett.....Semmivel sem különb egyik a másikánál! SŐT!
Bár én egyiket sem szeretem,de még így is messze Alonso a szimpatikusabb pilóta! A németet egyszerűen nem tudom elviselni...Alonsót még csak-csak...főleg az utóbbi időben, mióta Hamiltonnal sz*rban voltak....
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.16. 10:14:34

Nem azzal van a baj, hogy utálod Alonsot, mert én sem csipázom, de itt lassan sport lesz, hogy ki tudja jobban szidni a spanyolt. És ez nem rád vonatkozik, hanem 'nagyon' sok emberre. Mert az, hogy vkinek vki nem szimpi... hát ez van. Csak nem mindegy hogyan tálalod.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.16. 09:28:53

Hm,Zsolti büszke arra,h utálja Schumit,erre leírom,h én se vok nagy gondba amiatt,h Alonsot minek? is tartom....szntem nincs különbség a kettő között....Zsolti hsze után röhögő szmájly,enyém után meg megy a disznolkodás szöveg :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.15. 23:21:25

ozsimiki írta: Disznó módón :?: :lol: :lol: :lol: Jajj Istenem Kralo....Zsolti hszére írtam,ennyi...mindenki tudja,h így gondolom,Schumacherről se mindig szépen megfogalmazott kritikák láttak napvilágot...szal ez legyen az életben a legnagyobb gondod...nah please... :wink:
Jobb szót nem találtam rá. Egyszerű mocskolódás, ami a panaszaid után meglepett.

Bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.15. 21:22:16

Kralo írta:
ozsimiki írta:Legyél :lol:

Én se szomorkodom pl,h Alonsot egy tetűnek tartom :lol: :lol:
Én sem. Én csak az olykor előforduló panaszaid miatt szomorkodom. Látod te miket használsz? Múltkor kiszaladt a billentyűzetemből, hogy sokkal piszkossabb húzásai voltak egykoron Schuminak. Fel voltál háborodva. Micsoda jelzők! Atyaég. Nahát mit szólnál akkor, ha az utálatunkat ilyen disznó módon is kimutatnánk?
Disznó módón :?: :lol: :lol: :lol: Jajj Istenem Kralo....Zsolti hszére írtam,ennyi...mindenki tudja,h így gondolom,Schumacherről se mindig szépen megfogalmazott kritikák láttak napvilágot...szal ez legyen az életben a legnagyobb gondod...nah please... :wink:
Kép
Válasz küldése