Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem sem...lehet nem az oldal a hibás hanem a szolgáltatód, vagy nemtudom...Z. Iván írta:Hát jelentkezzenek mások is, ha ez a gondjuk, nekem nem lassú a fórum egyáltalán.
Ezt garantáltan nem nyilatkozta Márquez. Bár valamelyik bugyuta kommentátor valahonnan tényleg előszedett egyszer egy ilyen nyilatkozatot. Rijkaard soha életében nem ordítozott a játékosaival a Barcánál. SOHA! Biztos forrásból tudom, mert amikor szeptemberben interjút készítettem J. C. Unzuéval (a kapusedzővel), utána beszélgettem vele. S többek között Rijkaard habitusa is szóba került, nem az a fajta edző, aki fölemelné a hangját. Ez nem föltétlen negatívum, nézőpont kérdése, de az biztos, hogy nem ordibál senkivel.kvanduk írta: Rafa nyilatkozta minapság :"Nem tesz kivételt. nincs olyan a keretben akivel nem láttam volna még üvölteni. következetes éa senkivel sem kivételez" talán Ő egy picit jobban belát a csapat öltözőjébe.
Ebben részben igazad van, a blog és egy véleményt tartalmazó cikk között vékony a határvonal. De van egy alapvető újságírói közmondás féle. "A hír szent, a vélemény szabad." Le lehet írni a véleményt, csak nem olyan eltúlzott formában, mint a blog esetében. Ez az írás pedig inkább egy helyzet boncolgatása volt, a lényege egy szituáció elemzése, nem pedig bárkinek is a minősítése magánvélemény alapján. Ehhez még olvasni is alig kell tudni, egyértelmű.Rivaldinho írta: Nekem ez annyia blog szagú volt, mért nem oda tetted be, ha ez úgymond "magánvélemény" nem pedig "hír". Mert Iván is azt írta h nem szurolói oldal, de ha nem szurkolói oldal, akkor nem véleméynt kéne közölni mondjuk hanem tényket, ennyierővel énis írhatok arról hogy mi lenne ha Détári lenne az edző...
...Mert a híreknek olyan tartalmuk van amivel nem egyetérteni kell, mivel azokban tények vannak, ebben valahogy mást éreztem, bár persze nem értek azér annyira hozzá, csak elmondtam éni sitt a véleményemet![]()
híres leszel ember!bááár ilyen oldalon inkább ne legyél azZozzy 5 írta:Grecki, a cikked megint a topfocin díszeleg![]()
Csúsztatás nem volt benne... Én nekem szerkezetielg tesztett.. A tartalom már annyira nem.. Nekem ez annyia blog szagú volt, mért nem oda tetted be, ha ez úgymond "magánvélemény" nem pedig "hír". Mert Iván is azt írta h nem szurolói oldal, de ha nem szurkolói oldal, akkor nem véleméynt kéne közölni mondjuk hanem tényket, ennyierővel énis írhatok arról hogy mi lenne ha Détári lenne az edzőgrecki írta: Mégis mi volt benne csúsztatás? Mi volt benne felháborító? Ez az én saját, szubjektív véleményem (mint az eddigi írásaim) volt Mourinhóval kapcsolatosan. Fikáztam benne Rijkaardot? Nem. Kritizáltam? Igen, némileg. Jogos volt? Szerintem igen.
Úgy látom, nagyon benned maradtak a múltkoriak. így hideg fejjel belátom, kissé elvetettem a sulykot, tényleg volt benne(m) kivetnivaló. De amit mondtam, fenntartom, továbbra is ez a véleményem, túlzásba viszed a kirohanásaidat és néha lehetnél következetesebb. Még akkor is, ha bunkó voltam, amiért elnézésedet is kérem.varga tamás írta:(és ez nem benyalás, hanem igaz vélemény)
Mégha egyet is értek ezzel, ismét szeretném hangsúlyozni, hogy nem erről szólt a cikk. Én csak eljátszottam azzal a gondolattal, hogy Mourinho a Barca edzője (mint ahogyan azt az újságok felhozták), és megpróbáltam logikusan végiggondolni az eshetőségeket.varga tamás írta:Hideg fejjel és meleg szívvel kell dönteni. S ez a döntés - szerintem - nem lehet más, mint Rijkaard elbocsátása, és Mourinho kispadra ültetése. Én támogatom.
Greckinek pedig gratulálok az újabb kiváló írásához![]()
Nem az az igazi szurkoló, aki elvakultan bízik a csapatban, hanem aki látja a hibákat is!kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Grecki írásában kétségtelenül van magánvélemény, de ez hozzá tartozik az újságíráshoz. Nem tetszhet mindenkinek. De semmi valótlan nincs benne, nem állít be feltételezéseket tényként, mivel az egész szituáció és téma bizonytalan.kvanduk írta:Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot.
Az Angliában volt. Az egy kis csapat volt amelyiknél benne volt a pakliban. Jah és tudod: A Barca több mint egy klub!kvanduk írta: láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.