Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Elolvastam. Egy korrekt hsz. Most idézzem az összes többi fikát is, a követketesség mintapéldáit, amit ugyan úgy győztes meccsek után írtál? Ha nem baj, ezt már nem keresgélem meg.varga tamás írta:Megmondom őszintén, ezt nem gondoltam volna. Sima vereségre számítottam. Hihetetlen, csodálatos, gyönyörű.
Gera: "Nem kell magunktól elszállni!" - igazad van, Zoli.
DE!
Majd ha tétmeccseken, huzamos időn keresztül így játszunk, hasonló eredménnyel, akkor lehet előrelépésről beszélni. Mert ne feledjük, ez egy barátságos meccs volt. De győztünk, ez szép, és csodálatos.

De Dani!Drigo írta: Én csupán azon lepődtem meg, hogy eddig mindenki teljesen biztos volt abban, hogy innentől csak fölfelé vezet az út. És amikor - néhány jó meccs után egy ilyen vereség (komolyan azért még én is azt hittem, hogy ezt a meccset hozzuk) - a látszat alapján minden ott folytatódik, mint ami az elmúlt években volt és ezt néhányan szóváteszik, akkor egyből jön a minek írsz ide, ki vagy te, hazaáruló stb.
Nem akarom előre lesajnálni a válogatottat, csak hát...Nem fogok több lehúzó hsz-t írni, csak szúrta a szemem, hogy, aki a többséggel nem ért egyet az mehet...Pedig ennek arról kéne szólnia, hogy mindenki elmondja a véleményét azzal lehet vitatkozni pro és kontra normális formában. De az nem érv, hogy húzál innen és ne írj ilyen hsz-eket - még ha az csak a valóságot is írja le.

Ez most elsősorban nem Neked fog szólni, hanem az összes örökoptimista - néha csőlátású - szurkolónak!!!barca99 írta:Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"
Szvsz egy erősen B válogatott fog jönni, akit lehetőségünk lesz meglepni, főleg ha eleve azzal a taktikkal megyünk ki, ami a 2-ős csere után volt.
Hibázott, de belátta őket, ezért is cserélt kettőt az első félidőben. Nem volt benne a pakliban, mert akkor nem így állt volna fel a csapat az első percektől kezdve, a moldávok nagyon kemények voltak, minden játékosunkra legalább két hazai jutott, nem tudom hogy Juhásszal és Vassal mennyire lettünk volna előrébb.Oleguer írta:Meccs közben kicsit elragadtattam magam, mikor irtam hogy [auto_cenzúra] az egész..
Utolag végiggondolva benne volt a pakliban, főleg két ekkora óriási edzői hibával.
- Tőzsér nem kell oda, ottvan Buzsáky akkor a meccs embere volt a csapatból.
- Csizmadia szélsőnek se a legjobb de belül, róla kaptuk a gólokat.
- Vass és Juhász pedig a legfontosabbak! Hiányoztak ez van
De továbbra is Hajrá Magyarok!

Ronaldinho?varga tamás írta:Azt meg párszor már leírtam, hogy a 'meghalnak a pályán' az nálam nem jelent semmit, az az alap, anélkül nincs miről beszélni. Csakhogy ez ma már édeskevés.
Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"antiimperialista írta:Most nem fűzök sok reményt a görögök elleni meccshez és a kedvező kiemeléshez a vb-selejtezőkre, majd lesz valami...
Láttad Király mekkora potyákat kapott mind a válogatottban, mind a klubcsapataiban? Kevés az, hogy pár meccsen a legnagyobb világsztárok lövéseit is kivédi, ha aztán meg egy lassan guruló labdát nem tud megfogni és ráfeküdni, hanem átgurul a lábai között be a kapuba...antiimperialista írta: Csizmadiáról kaptuk az első gólt, ott el is ment a meccs... Bár abban a gólban Fülöp Marci is vastagon benne volt, simán védhető lett volna az a lövés. A harmadik pedig óriási potya volt - ennyit arról, hogy sokan Fülöpért voltak megőrülve, szerintem Király még mindig jobb kapus.

Törökök ellen nem jáccotunk jól a kiállításig? Ha azt mondod nem, te vagy az aki szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.varga tamás írta:közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Nem, sosem te vagy a hunyóvarga tamás írta:Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.
Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül.
Már bocsánat, de ami nem úgy van ami szerinted ideális, az nem lehet jó? Csak az a tökéletes amit Te úgy látsz? Mindenki más meg bekaphatja? Kedves...varga tamás írta:Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.antiimperialista írta:Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Ennyit rólad, a meccset pedig értékelem a következő hsz-ben...
Attól meg, hogy nem esek hasra a magyar focisták teljesítményétől, jogom van megnézni a meccset, és jogom van róla véleményt alkotni. Szólás- és véleményszabadság van. Ha neked ez nem tetszik, nem kötelező elolvasni, vagy reagálni rá. Mert ez egy fórum.
Ja, és soha nem kértem senki védelmét, meg tudom én védeni magam, ha támadnak. Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.

Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.antiimperialista írta:Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Ennyit rólad, a meccset pedig értékelem a következő hsz-ben...