Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tetszett...varga tamás írta:Ha vitatkozni akarsz, megteheted, én nem leszek ehhez partner.
Min kellene vitatkoznod? Ki akar itt vitatkozni? Én, nem , te akarsz?kovinho írta:Tudjuk Tamás, tudjuk.
Na, majd jövő pénteken újra megérezhetitek a vereség keserédes ízét! A tavalyi eredményt újra átélhetitek!Erre írtam vissza. Kész nem vitatkozok.
Mi, egyszer, ti hányszor is??? Már számát sem tudom.kovinho írta:Kösz Shark![]()
![]()
Nagyon királyságosak voltunk, a végén feljöttetek, de nem tudtatok megszorítani, mindenki kumma jól játszott. A tavalyi Olajt idézte.
Nos, Tamás, ki tapasztalta meg a vereség izét![]()
![]()
![]()
Teljesen korrektül vezették, volt néhány érdekes itélet, de ez mind a két csapatot éríntette.Ronaldinho&Barca írta:A Bíróknak még egy nagy grat.. sokszor elkélne pár szemüveg is a síp mellett...
Meg kevesen vagytok... Ráadásul nagyon nagy visszalépés Molnár A. játéka, ami hihetetlen...kovinho írta:Ehhez a javulás témához még annyit, hogy a szezonkezdéshez képest javul a játék, de egyáltalán nem vagyunk jók. Hihetetlen néhányszor mennyire nincs elképzelés a játékunkba, állnak a pályán és ilyenkor jönnek az eladott labdák, a fordulásból meg persze könnyű vendég kosár. Nagyon nagy fordulatnak kell bekövetkezni hogy ebből bajnoki cím legyen...
Azt olvasom! A kis Frányó elkezdte a hülyeségeket a másik kettő - főleg Valovics - próbálta kompenzálni a marhaságokat... Viszont a 3. bíróról azt mondják (Király), hogy türhető volt. Az a baj, hogy a sok fiatal szaros bíró nemzetközi bíró lett, azt azt hiszik ők az istenek! Jegyzett nemzetközi meccset meg nem kapnak, mert szarok... A jók meg család miatt nem vállalják a nemzetközi bíráskodást, de a kis hülyék beleviszik őket is a krixkrax!kovinho írta:Oké-oké. Volt mintkét oldalon durva faultok, de egyértelműen a bírók voltak azok akik nem tudtak rendet tenni. Nem kapott sok időt, mert minden szutykot befújtak mindkét oldalon!
Nem! De nem is kapott sok időt...kovinho írta:Nana, ebbe azért nem kis elfogultság van...
Cziczást nem kevésszer húzták vissza, stealek után...és akkor még ne ő legyen felháborodva? Elfújták a meccset, katasztrófálisan vezették. Kész. Mi ebben a gond?
Kelley télleg ritka [auto_cenzúra] volt, Lopatkát én valamivel jobbnak láttam mint az előző meccseken, azt írtam talán hogy fantasztikusan játszott?
Gondolom Bandi a Nemzeti Sport egyik kosárlabda tudósítója (legalábbis őt ismerjük (Bandiként...)indexen írta:Az isd érdekes ítélet volt, Bandival néztük a mecscet, úgy láttuk, hogy fault plusz (utána!) sportszerűtlen fault (tehát plusz ütésért-lökésért), de aztán kihozták sima sportszerűtlenre, tehát csupán két dobásra. Szokás szerint saját ítéleteiktől a bírók zavarodtak meg legjobban.
Cica szerintem rengeteget lassult a 2004-es önmagához képest, akkor viszont tényleg jól kivívta azt a respektet a bíróknál, amiből ma is megél. Szvsz pl Harazin ha így védekezne három perc alatt kipontozódna két sportszerűtlennel.
A Nyír1 tavaly is csak otthon volt jó! Erről csak annyit, hogy sporttárs szerint meg volt a hazai pálya is...kovinho írta:Hát Red, Lopatka ma egész türhetően játszott, és ha ezek a mocskok nem fújják el a meccset akkor kijött volna egy 20 pontos győzelem is. Tehát ez is erős kijelentés hogy "Örüljönk hogy nem gázolnak át rajtunk... Majd meglátjuk..
A Nyíregyháza meg amit én leszűrtem belőle, hogy vagy csak most de egy elég [auto_cenzúra] csapat, akit most a bírói segítség is nyomta...
Na majd meglátjuk, majd meglátjuk
indexen írta:Szünet után Valovics tanítani való módon tolta be a szekereteket, Mouton három perc alatt pontozódott ki gól jó plusz faultokkal. Az természetes, hogy a hazai tábor nem ezeknél anyázott, de van oka a Nyíregynek is bírózni, az biztos.
Érdekes, hogy Hollins tripladuplát csinált, nekem meccs közben az volt az érzésem, hogy változatlanul csak Jurkunas teljesít tavalyi szinten, ezek szerint nem. Lopatka és Kelley a katasztrófa határán mozgott, a lengyel túl is rajta, Kelleyt menti pár jó ütemű kosár. A védekezés a második félidőben már rendben volt, de hogy a Nyíregyet láttad keményebbnek, ez megint elfogultság, Cziczás nem egyszer lökte ki két kézzel Lászlót a hármasvonalon belülről, persze amikor befújtak egyet, elég teátrálisan szenvedett, hogy a közönség díjazza.
Könnyen! A Falconak van egy extra kezdő ötöse, de cseréje nincs! Egyszer ez a gépezet is kimerül! Elég egy sérülés, vagy elég a sorozatterhelés és elfárad a csapat.... A Falco legnagyobb hibája, hogy nincs padja! A végén sokat fog számítani...kovinho írta:Hát végülis csak nekem kell kibírnom valahogy, meg talán Redmillernek.Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom hogy bírjátok ennyi szhelyivel itt![]()
![]()
Majd meglátjuk mi lesz pénteken a Tiszaligetben, de hogy sokkal több kell mint amit ma nyújtottunk az biztos. Remélem jó kis meccs lesz.
Az meg hogy az idei bajnok a Falco elég merész dolog kijelenteni, mert messze van még a vége, és a Playoffot is bírni kell...
Hát végülis csak nekem kell kibírnom valahogy, meg talán Redmillernek.Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom hogy bírjátok ennyi szhelyivel itt![]()
Pontosítok.. a tavalyi magyar bajnok játszik az idei magyar bajnokkalkovinho írta:Köszönjük Tamás.
Azért ne légy túlságosan magabiztos, hisz csak a Magyar Bajnok ellen léptek pályára, és egyre jobbak vagyunk. Jövőhéten...
... 7-1 !!!![]()
![]()
![]()