Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Had kapja, meg is érdemliFrank Rijkaard írta:A Corriere della Sera értesülései szerint Kaká kapja az aranylabdát, és már értesítették, hogy készüljön a díjátadóra. Ez az újság tudta már tavaly is azt hiszem , hogy Canna kapja a díjat
Azért egy holland bajnokságban még játszhatott volnaSlither írta:És meddig játszott volna, 40 éves koráig?ozsimiki írta: Bírtam,de csak a M.U.-ban,Ajaxban....
azért meglepett,h visszavonúlt,azt hittem,h még van pár éve....(már elmúlt 35)
Bírtam,de csak a M.U.-ban,Ajaxban....Gauchomester írta:Lehet hogy már volt valamelyik másik topicban (ez esetben bocs)
Vissavonult Jaap Stam, a közelmúlt holland válogatottjának meghatározó alakja, cikk az nso-n
Személyszerint a játéka nem nyűgözött le sohasem, de az tuti, hogy az ezredforduló egyik legfeltűnőbb jelensége volt...a védők közül biztosan
Van 1-2 amit én se értek, de mondjuk Riquelmével teljesen egyetértek...Perrero írta:ezérttakivini írta:Aranylabda:
David Beckham Real Madrid, Los Angeles Galaxy angol
Rogerio Ceni Sao Paulo brazil
Younis Mahmoud Algharafa iraki
Shunsuke Nakamura Celtic Glasgow japán
Guillermo Ochoa America Mexico mexikói
Raul Real Madrid spanyol
Juan Roman Riquelme Boca Juniors, Villarreal argentin
Pato már rég a Milná és nem feltétlenül fog irányítóként játszani, úgy tudom csatárnak sem utolsó!LG írta:De minekOtt van Kaka, meg jövőre jön Pato is asszem, akkor hova rikelme, lelátora
![]()