Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jáááááááááj,tényleg.Bocsi,oké-oké,persze Ramos Ros Numanciás,bocsi!Barcaforever írta:Nem az Albaceteben van Ros?A Lazio más van sztem.Charlie írta:Lazioban alapjátékos!Visszatérhet majd hozzánk,legalább baloldalunk erősödik!Mr. Master írta:Ja, és még arról a Ramón Ros-ról mit tudtok?
C.
Védelem meg semmi??? Akkor ki se álljunk... Nem akkarok egy új Realt.... Nekik nincs védelmük, nekünk meg annyi se legyen amennyi van...Lujo írta: Akiket elpasszolnék a következő 3 évben:
Gio, Sylvinho, Oleguer, Albertini, Maxi Lopez, Saviola, Riquelme, Larsson
Azt hiszem, hogy ez egy fiatal, ütőképes csapat lehetne.
Szerintem ez a három srác egyszemélybe egy csöppet durvaBlasko írta: egy atombiztos védőt Milito,Kompany,Cordoba személyében.![]()
MINDÖRÖKKÉ BARCELONA
Nem az Albaceteben van Ros?A Lazio más van sztem.Charlie írta:Lazioban alapjátékos!Visszatérhet majd hozzánk,legalább baloldalunk erősödik!Mr. Master írta:Ja, és még arról a Ramón Ros-ról mit tudtok?
C.
Sok nagy ígéret volt már. Van ilyen, amikor nem úgy jön össze. De nem feltétlenül kell eladni, pár évre kölcsön kell adni, aztán hátha összeszedi magát.Charlie írta:Játszik?Pedig nagy embernek volt beharangozva!Lujo írta:A Mallorcánál van kölcsönben, de nem hiszem hogy visszahozzák.
C.
Mindenre van megoldás. Egyébként szerintem te kicsit félreérted a felállást. Jelenleg 4-3-2-1-et játszunk, nem pedig 4-2-3-1-et. A mostani felállással max. azt tudom elképzelni, hogy a 2 tkp kicsit beljebb húzódik és Ronnie lenne jobb oldalon és Luque bal oldalon, de nem a szélről indulnának, hanem beljebbről, így több helyet hagyva a szélső hátvédeknek.Mr. Master írta:Lehehet, hogy megköveztek de:
Ok, hogy Deco nagyon jól játszik, meg minden, de:
Luque érkeztével úgy érzem csak a kispadra szorulhatna.Mert ugye Luque a balszélső. Ronaldinho meg beön majd Deco helyére. Xavi szerintem jobb Deconál, bár ezen most egy jó darabig el lehetne vitatkozni, de az biztos, hogy Xavi több védekezőmunkát lát el, Deco meg szebben támad, de hárt nagyon enehéz különbésget tenni köztük. A lényeg, hogyha Luque jönne, akkor nagyon nagyon át kéne alakítani a taktikát!
(Ronaldinho/Deco Giuly heyére és a francia a kispadra vagy ugye Deco vagy Xavi jegelése, esetleg gy védő kihagyása, vagy védekezőközéppályásé, de akkor elvesz az a szépség, hogy állandóan feljönnek a szélső védőink, amit nagyon élvezek, nehéz ügy mindenesetre, nagyon nehéz...)
Neki én is nagyon örülnék, mert csatárként és balszélsőként is használható és nagyon jó játékos.Ordog írta:Luque jönni fog nyáron, őt kifelejtetted. Nagyon jó igazolás lesz...
Van benne igazság, de én úgy gondolom, hogy a "csapatomban" mindenkinek van igazi alternatívája. A mostani csapatba pedig mindenkit beleírtam, még a télen igazoltakat is.Mr. Master írta:Nem akarok kötekedni, de:
Neked az elején az volt a problémád, hogy kevesen vagyunk:
Tettél róla, hogy még ekevesebben legyünk.
Ettől függetlenül nekem nqagyon tetszik az elképzeléésed!