Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Klippet még nem láttam...Kralo írta:Elég trágya, dizsiben viszont szereti a nép. A libbenő cicik pedig extázis hangulatot váltanak ki az ittas fiatalakból, aztán megy a pattogás erre tudz tudz -ra. Áhh nem is folytatnám..
Elég trágya, dizsiben viszont szereti a nép. A libbenő cicik pedig extázis hangulatot váltanak ki az ittas fiatalakból, aztán megy a pattogás erre tudz tudz -ra. Áhh nem is folytatnám..Game90 írta:De. Tudod milyen nehéz volt megtalálnom?Zozzy 5 írta:nem sértődsz meg, ha ezt most inkább nem töltöm le?Fsz kivan már
![]()
Természetesen nem sértődök meg. Nekem is elég volt 1 hallgatás.
![]()
![]()
Egyetértekez egy büntetés a társadalomnak.
Ez a 'Put Your Hands Up For Detroit' meg kezd unalmassá vállni. Bár amikor bejött, akkor sem volt valami nagy durranás
Aztán végül csak nem sikerült ellenállnomGame90 írta:De. Tudod milyen nehéz volt megtalálnom?Zozzy 5 írta:nem sértődsz meg, ha ezt most inkább nem töltöm le?Fsz kivan már
![]()
Természetesen nem sértődök meg. Nekem is elég volt 1 hallgatás.
![]()
![]()
De. Tudod milyen nehéz volt megtalálnom?Zozzy 5 írta:nem sértődsz meg, ha ezt most inkább nem töltöm le?
Egyetértek
Én kérek elnézést...Ronaldinho&Barca írta:jaj bocsánat hogy leírtam.. nekem egyik kedvenc sorozatom és most elég izgalmas.. de ezért szeritnem nemkell még kiröhögni !Zozzy 5 írta:Úristen elmaradt a Lost, mi lesz velünk most Jóatyánk??
jaj bocsánat hogy leírtam.. nekem egyik kedvenc sorozatom és most elég izgalmas.. de ezért szeritnem nemkell még kiröhögni !Zozzy 5 írta:Úristen elmaradt a Lost, mi lesz velünk most Jóatyánk??
Ez nekem is feltűnt valahogy, mintha nem a hangjával akarnák kitűntetniSharkinho írta:Látom, ő se a zenére helyezi a hangsúlytMELLesleg nektek hogy tetszik
![]()
![]()
Nem akarom továbbrontani a helyzetet: Van ettől még rosszabb is. Amikor egy playmate megmutatja mit tud a dj pult mögött:Game90 írta:Hát persze...Zozzy 5 írta:Vagy menj el partizni GémÚgytudom enked bejönnek az ilyen technos tucc tuccos szórakozóhelyek
Csak rázd fel, ahogy Dundika mondaná a nagyszerű klippjében
![]()
Te is láttad már a klippet? Ugye, hogy csudiiii jóóó?
![]()
![]()
Sok szeretettel küldöm a két Zolinak![]()
http://www.sztar.com/showthread.php?t=126474 (majd katt a képre)
Csak ráááázzz fel!
Én pedig mégegyszer küldeném magamnak, mert ez a kdvemc számomGame90 írta: Sok szeretettel küldöm a két Zolinak![]()
http://www.sztar.com/showthread.php?t=126474 (majd katt a képre)
Csak ráááázzz fel!
Én is vártam, de helyette domino...Vito írta:ja én meg vártam a Lost-ot
Hát hagyták volna a szrba a Domino Day-tbarca99 írta:Mit csináljanak a szerencsétlenek, ha ilyenkor van?![]()
![]()
Egyre jobb...Sharkinho írta:TV2-n Claudia Show, nézheted azt is
Hát persze...Zozzy 5 írta:Vagy menj el partizni GémÚgytudom enked bejönnek az ilyen technos tucc tuccos szórakozóhelyek
Csak rázd fel, ahogy Dundika mondaná a nagyszerű klippjében
![]()
Elveszünk.Zozzy 5 írta:Úristen elmaradt a Lost, mi lesz velünk most Jóatyánk??
Szandi írta:
olyan [auto_cenzúra] volt ez a dominó. Emiatt van későn az odaát
Te nem vagy rajta?Szandi írta:Ez nem dundika, de sztem egy kicsit nézzetek belőle. Az osztálytársaim így köszönnek. Nem semmi, és már tovább bővítették. Minden reggel, és minden elköszönésnél. Ginisz rekordot akarnak.
http://www.youtube.com/watch?v=ZrtnlRhuNLk
Igen, ezt linkeltem be múltkor zene topicba ilyen címe köbö:Sharkinho írta:Én most csak ezt találtam![]()