Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén szerintem VV nyújtja a legkiegyensúlyozottab és megbízható teljesítményt!Messinho87 írta:A kapus edzőt tom, csak vmelyik oldalon olvastam még így.
De ezek szerint úgy van, ahogy mondod.
Kapusedző külön van!Messinho87 írta:Mondjuk abban az időben állítólag úgy ment, h Henk foglalkozott a középpályásokkal, csatárokkal, míg Frank 'csak' a védőkkel, és a kapuusal... Ebből nem tom mi az igaz? Ti erről mit tudtok?
PontosanalbicelesteX írta:ha valaki vezetőedző lesz egy ilyen klubnál az érdemelje is ki segítség nélkül is menjen neki!frank nem érdemli meg ezek szeint ha cate volt a főnök!
Haggyuk már Henryt...majd ha mutat vmit, akkor bexélünk rola. Etooval 1000x többre mennénk.Rabo írta:Henry-nál nem szerez több labdát, Henrynek nagyon jó érzéke van becsúszni is, ha nem csatár lenne védekező középpályást játszana Titi, de Eto se rest védekeznimypeter írta:Eto'o nagyon fontos láncszem. Ronaldinho ütemtelen átadásait és hosszú indításait ő érzi a legjobban, ráadásul labdaszerzésben jobb sokkal akár Dinhonál, akár Henrynál.
Capello pl. a Romával nem játxott csunya focit, 1x minket is eldurrantottak 3-0ra a BLbenRivaldo11 írta:Azért Capellotól ne vegyük el az érdemeit. Vastagon benne volt a real bajnoki címében.(ahogyan mi is...)Nem véletlenül arat mindenhol, ahol munkába áll. Ám a szép játékot, amely nemcsak alapkövetelmény, hanem hagyomány nálunk, az nála...halott. Erre az "apró" tényre pedig Barcelonában egyszerűen lehetetlen nem tekintettel lenni. Ezt nem emésztenék meg a szurkolók. Ezt az olasz edzőket favorizálóknak is tudniuk kell.
Mourinhoról nem tudom, mit gondoljak. Szenzációs edző, ez tény. Ám ha lehet, akkor előbb-mint már írtam-egy "jobbkezet" tennék Rijkaard mellé, akinek hatalmas tekintélye van a játékosok előtt. Ilyen lehet pl. volt játékosaink közükl Luis Enrique, vagy Guardiola. Vannak még többen, most épp rájuk gondoltam.
Henry-nál nem szerez több labdát, Henrynek nagyon jó érzéke van becsúszni is, ha nem csatár lenne védekező középpályást játszana Titi, de Eto se rest védekeznimypeter írta:Eto'o nagyon fontos láncszem. Ronaldinho ütemtelen átadásait és hosszú indításait ő érzi a legjobban, ráadásul labdaszerzésben jobb sokkal akár Dinhonál, akár Henrynál.