Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát megköszönnémAtesz írta:grecki írta:jah, valóban...
Küldöm priviben.
Na, el is ment, akinek kell szóljon, mert van még 1 db.
E-mail cím??grecki írta:Akkor ezúton nagyon szépen megkérnélek...Atesz írta:grecki írta: Ja, már néztem reggel az eredményeket...
Van vki regisztrálva a sportbit.org-on?
Kaptam meghívót, viszont nem kattintottam rá időben a linkre, így beszoptam. Meg tud hívni vki?
Hááát, ha nagyon szépen megkérsz küldök egyet!
Akkor ezúton nagyon szépen megkérnélek...Atesz írta:grecki írta:Ja, már néztem reggel az eredményeket...Frank Rijkaard írta:Orlando Magic - Seattle Supersonics 103-76 grecki![]()
Kaptam meghívót, viszont nem kattintottam rá időben a linkre, így beszoptam. Meg tud hívni vki?
Hááát, ha nagyon szépen megkérsz küldök egyet!
grecki írta:Ja, már néztem reggel az eredményeket...Frank Rijkaard írta:Orlando Magic - Seattle Supersonics 103-76 grecki![]()
Bostonnál megint 40 percet töltöttek a pályán a triász. Nem fog így sokáig kitartani a lendület.Frank Rijkaard írta:Indiana Pacers - Boston Celtics 86-101 A Boston nem tud veszíteni...
San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 107-92
Ja, már néztem reggel az eredményeket...Frank Rijkaard írta:Orlando Magic - Seattle Supersonics 103-76 grecki![]()
Tenx, na, ebből látszik mennyire vagyok up to date az NBA-t illetően...Game90 írta:Marci! Slither ezt akarta mondani:
Az Orlando vezetősége nem tekintette a nyáron komoly kérdésnek a magasemberhiányt, amely Tony Battie sérülése óta még égetőbb probléma lett. Éppen ezért a Magic a ligához fordult segítségért, amelyet úgy tűnik meg is kap. Miután a liga által kijelölt orvosok is megállapították, hogy Battie harcképtelen lesz egész évben, a floridai csapat 2,6 millió dolláros "segéllyel" élhet majd, amelyet természetesen játékosvásárlásra fordíthatnak. Jelöltként felmerült többek között a Clevelanddel szemezgető Chris Webber, a visszavonulással kacérkodó P.J. Brown és a Minnesotából kiebrudalt Wayne Simien neve is.
nba1.hu
Sztem egész jól játszikPenny meg szégyellheti magát, amiért a szomszéd várba igazolt...Persze mindez csak vicc, hiszen nagyon szurkolok neki.
Sztem egész jól játszikPenny meg szégyellheti magát, amiért a szomszéd várba igazolt...Persze mindez csak vicc, hiszen nagyon szurkolok neki.
Mit nem értesz?grecki írta:Ezt csak én nem tudom értelmezni?Slither írta:Magic tutti kifulladt, mert Howardon kivül nincs 1 normális magaemberük se. A liga engedélyezte + pénzzel sem hiszem hogy bármi normális játékost tudnának szerezni.
Iverson 20/14-el 37 pontig jutot! Szép volt A.I! A Carmelo - Lebron csatát Lebron nyerte a pontok terén, de Carmelo örülhet! Csak így tovább!!Frank Rijkaard írta: Denver Nuggets - Cleveland Cavaiers 122-100
Ezt csak én nem tudom értelmezni?Slither írta:Magic tutti kifulladt, mert Howardon kivül nincs 1 normális magaemberük se. A liga engedélyezte + pénzzel sem hiszem hogy bármi normális játékost tudnának szerezni.
Frank Rijkaard írta:New Jersey - Nets New Orleans Hornets 82-84![]()
Ja, és ideje lenni elindulni a Bikáknak isAtesz szurkolj jobban, mert lehet, hogy ez a baj
MJ újabb rekordja
2007. 11. 12. 20:08:55
Michael Jordan, a kosárlabdázás történelmének egyik halhatatlanja karrierje során is számtalan rekordot felállított, de mostmár övé egy a pályán kívül is. 168 millió dollár. Ennyibe kerül majd a 44 éves Jordannek, hogy feleségével a válás mellett döntöttek tavaly decemberben.
Azóta keringtek a pletykák nagy számokról, de ilyen csillagászati összegre senki sem számított. A chicagói családi villa mellett Juanita Jordannél helyezte el a bíróság három gyermeküket is és a kilencjegyű dollárkötegek is átvándorolnak Juanita bankszámlájára még az idei év vége előtt.
Az eddigi válás-rekordot egyébként Neil Diamond, világhírű énekes tartotta 154 millió dollárral.
kovinho írta:Frank Rijkaard írta:Seattle SuperSonics - Detroit Pistons 103-107![]()
![]()
Viszont attól félek, hogy megint az lesz mint minden évben, és megnyerjük az alapszakaszt, de elfáradunk a végére...
De azért örülök.