Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De lehet akkoris ha pl jönne Mourinho...akkor tuti jobban játszana,első első 3ban benne van azért a portugál.Zozzy 5 írta:Addig semmiképp sem kéne eladni, amíg nem nézzük meg mit csinál egy másik, keményebb kezű edző alatt. Erős a gyanúm, hogy a cselsziben Henk felemelt szavára újra kivirágoznaRaziel írta:A Chelsea 60 millás ajánlatot készül tenni Ronaldinhoért...annyiért mehetne és jöjjön pl Kaká![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=160327
Addig semmiképp sem kéne eladni, amíg nem nézzük meg mit csinál egy másik, keményebb kezű edző alatt. Erős a gyanúm, hogy a cselsziben Henk felemelt szavára újra kivirágoznaRaziel írta:A Chelsea 60 millás ajánlatot készül tenni Ronaldinhoért...annyiért mehetne és jöjjön pl Kaká![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=160327
Nekem hányingerem van Reyestől, és amúgy sem tartom nagyszámnak.Danka00792 írta:Én is eladnám Guddy-t. Ha kell valami vkp akkor meg felhoznák valakit a B-böl.
Persze az igazi "álmom" Reyes lenne. (tom hogy nem vkp, csak kicsit eltérek a témátol) Már hosszu ideje figyelem a játékát, és nagyon megkedveltem. Spanyol, a legjobb korban van és szerintem bele is illene a Barca játékjába. Persze ez csak egy "álom" marad, mert nem fér be sehova.
fabregas előbb mondott le rólunk, mint mi róla.LG írta:Ha belegondolok, mégse vegyünk középályást télen, max kölcsönbe. Különben lemondhatok a nagy álmomrol: Fabregasrol
Vieira, Jézuska, ...?barca99 írta:Murinho idecsábítaná Essient.![]()
Na jó, mára elég volt Murinho fszának szpásából...![]()
Sissoko, Mascherano, Makelele. Vannak jobb nevek is, de hirtelen nem ugranak be.![]()
Igen ezt én is olvastam! "Az új Davids"!dickricsi írta:A sport.es-en írnak arról, hogy szeretett csapatunk kölcsönvenné Tiago Mendes-t a Juve-től, aminek nagyon tudnék örülni. Egyrészt Yaya-t lehetne pótolni az Afrika-kupa idejére vkp poszton, másrészt több poszton is bevethető Tiago a középpályán és még gólokat is lövöldöz, ő is meg tudná teremteni az egyensúlyt a középpályán a védekezés és a támadás közt. Ha be tudna illeszkedni, akkor maradhatna is. Edmilson-t pedig el kéne poasszolni az Újvár-nak (az ő érdeklődésükről olvastam mostanában) vagy bárkinek, aki elviszi