Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemhinném.Boixos írta:természetesen az edmilson is király a maga helyén.
télleg, volt már egyáltalán ebben az idényben tökéletes összeállítású a hátvédsorunk?
Ezzel én is így vagyok!Nagyon szeretem Edmilsont.Charlie írta:Edmilson,Edmilson,Edmilson,ne feledkezünk el róla,világ 1ik legjobb védője!Bodi írta:Nincs mese,venni kell egy igazi betonvédőt középre Puyol mellé.Ha jövőre BL-t akarunk nyerni akkor ez alap.Olyan lyukas volt a védelmünk,mint egy nem is tudom mi.....
20 perc után azt hittem,hogy földhöz verem magam!!![]()
Tök [auto_cenzúra] kedvem van.
C.
Edmilson,Edmilson,Edmilson,ne feledkezünk el róla,világ 1ik legjobb védője!Bodi írta:Nincs mese,venni kell egy igazi betonvédőt középre Puyol mellé.Ha jövőre BL-t akarunk nyerni akkor ez alap.Olyan lyukas volt a védelmünk,mint egy nem is tudom mi.....
20 perc után azt hittem,hogy földhöz verem magam!!![]()
Tök [auto_cenzúra] kedvem van.
Nem látom értelmét, és Laporta is ezt mondta:Rapika írta:vegyük meg a cselzit!
A Koppányon kívül az összes esélytelen. Álomvilágban élsz...Mr. Master írta:Akikért a nyáron bejelntkeznék a vezetők helyében:
Vincent Kompany
Steven Gerrard
John Terry
Claude Makelele
Patrick Vieira
Sol Cambell
Rio Ferdinan
Ashley Cole
Gianluca Zambrotta
Cafú
Ha ezek közül a játékosok közül legalább kettőt megszerzünk, akkor SENKI nem állíthat meg minket!
mi a fenenek meg tobb csatar? a padon nem lehet golt loni!Mr. Master írta:Szerintem király lenne, ha olyan 8 milláért elpasszolnánk azt a Riquelme-t és még egy Luque-t is kapnánk érte! Csak hát ha már választaék, inkább adnám Saviolát és Riq-et Torresért!
Sztem akkor emelkedne ha a nyáron egy játékosért bejelentkeznének 3-an és egymást licitálnák túl, persze ha most is bejelentkeznénk vkiért lehet hogy felnyomnák annak is az árát!?redlions írta:Ennek a vége pedig az lenne, hogy az egekbe emelkedik a játékosok ára....balboa7 írta: De jobb minnél előbb megegyezni v. előszerződést kötni mint hogy elvigyék a játékosokat a vezetők elől! Vagy nem?
Ennek a vége pedig az lenne, hogy az egekbe emelkedik a játékosok ára....balboa7 írta: De jobb minnél előbb megegyezni v. előszerződést kötni mint hogy elvigyék a játékosokat a vezetők elől! Vagy nem?
De jobb minnél előbb megegyezni v. előszerződést kötni mint hogy elvigyék a játékosokat a vezetők elől! Vagy nem?redlions írta:Nincs átigazolási szezon....balboa7 írta:Sürgősen tárgyalásokat kezdeni!Zsolti írta:Védő kell! Ezt ma is bebizonyította a csapat.