Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
finom az a rohadt mák, már megint nagyon ízlik a madridnak.el fuero írta:Azt a kerva, már 3-3De még nincs vége!
pont a meccs előtt jött nekem okoskodni a drága madridista barátom hogy a Barca nem nyert mert nagy volt az arcael fuero írta:yoyó...2-3 Güiza
Hatalmas védelmi hiba
Real Madrid C.F. írta:Aha, persze ti tegnap aztán félelmetesen jáccotatokBe fogja húzni a meccset a Madrid, de nem is ez a lényeg. Ismét bizonyítják, hogy nem kell tőlük tartani. Persze előbb a saját potákon kell rendet rekni.A kis madridi csapattol is kikaptatok, mi lesz majd a naggyal?
Am. mi még mindig szebb focit játszunk min ti, akik 90 perc alatt összvissz elértek tegnap 1
szer a kapuig, de mind1.
Az meg h mi les golokat lődösünk, az alap, meg h az ellenfél nem kapja meg a tizit, mi csak igy tudunk nyerni mindig...
hehheee. LOL. Én ezt a két embert rühellem de szívből. Örülök hogy te is így vagy velebarca99 írta:Ez a mostanában sztem úgy a leigazolása óta tart.ElRamos írta:Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...)![]()
Nem lesz se Guti, se Ramos? Még véletlenül odakapcsolok és szimpatikus lesz a csapat...
Aha, persze ti tegnap aztán félelmetesen jáccotatokBe fogja húzni a meccset a Madrid, de nem is ez a lényeg. Ismét bizonyítják, hogy nem kell tőlük tartani. Persze előbb a saját potákon kell rendet rekni.
Sima győzelem...most épp 2-2. Jól kell termelni, hogy ezek után sima legyen...ElRamos írta:Gratulálok. Hogy lehet ilyet mondani? Otthon leszünk, sima Madrid győzelmet tippelek. A közönség mellettünk áll, valamint a srácok is tudják, hogy botlott a legnagyobb rivális, tehát illene nyerni.Nem kell még aggódni lehet holnap mi se fogunk nyerni!
A legutóbbi fordulóban valóban szenvedtünk a Sevilla ellen, de ez most más. Sajna nem játszik Ramos és Guti sem. Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...) és Sneijder. Sneijdernek egy gól hiányzik, az utóbbi hetekben kicsit beleszürkült a csapatba.
Jó meccs lesz, Madrid győzelemmel.
Ez a mostanában sztem úgy a leigazolása óta tart.ElRamos írta:Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...)
Jaj mert mintha nem szeretném, hogy nyerjünk! Ez egyértelmü nyerni kell!Gratulálok. Hogy lehet ilyet mondani?