Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ugyanerre jutottam ma én is...egyik csatárt vegyük ki, úgyis elég impotensek mostanában, és legyen mindhárom szorgos törpénk benn a kp-ján, no meg persze a nagy csoki is:-)... Ezzel talán kihozhatnánk vmit, és ha nem megy, második félidőben még bejöhet Messi vagy Ronnie, ők csereként talán dobnának még a csapaton.csababarca írta:sztem mind1 otthon kivel játszunk szinte tuti nyerünk,viszont idegenben max egy x-re vagyunk jók bárki ellen...
persze ezen lehet javítani,sőt kötelező lenne...
idegenbe deco felépülésével kipróbálnék egy: valdes-zambi,puyol,milito,abidal-touré-xavi,deco,iniesta-ronnie/henry,messi féle felállást.
mert sztem az világos h a középpályán kerekednek felül rajtunk a csapatok...így talán nem tudnának a középpályán létszámfölényes helyzetet kialakítani....
Ezért örültem volna neki, ha egy könnyű ellenfelünk lett volna a következő idegenbeli meccsen, de az Espanyol amúgy sem számított soha annak, most meg pláne nem. Utána meg a Valencia....ejej, két "jó" lehetőség önbizalomgyűjtésre.Los Banditos írta:Ha a Madrid elleni meccsig tartani tudjuk a 4 pontos difit, és a Classicón nyerni tudnánk, akkor már jók vagyunk. Figyelembe véve, hogy a Madrid most könyebb ellenfelekkel fog játszani, mint Mi.
Megkérdezém: Neked mi a megfelelő???Aprieto írta:Rivaldo11 írta: Amiatt nem aggódom. Otthon szét fogjuk kapni őket. A problémák idegenben kezdődnek, mert otthon a játékunk minősége abszolút megfelelő.![]()
Jó neked hogy nem aggódsz. A fórum maradék része helyetted is megteszi. Hogy lehet lebecsülni ennyire őket jóember?
A második feléhez: nem értek egyet. Baromira nem megfelelő a játékunk minősége otthon sem, az más kérdés hogy így is nagyságrendekkel jobb mint idegenben. Otthon sem úgy játszanak a srácok ahogy tudnak és ahogy játszottak....
Rivaldo11 írta:Amiatt nem aggódom. Otthon szét fogjuk kapni őket. A problémák idegenben kezdődnek, mert otthon a játékunk minősége abszolút megfelelő.Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Rivaldo11 hsz-ait mindíg élvezettel olvasom...Rivaldo11 írta:Amiatt nem aggódom. Otthon szét fogjuk kapni őket. A problémák idegenben kezdődnek, mert otthon a játékunk minősége abszolút megfelelő.Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Minek még 3-at? Persze, utána még egy, még 2...FELESLEGES! Ez a sok engedmény a bajnoki címbe fog kerülni! Ez az ember már nem tudja motiválni ezeket a nagyszerű játékosokta! Ha pedig egy elvileg sztáredző nem tud motiválni egy tinédzsert, az már régen rossz. Nincs tűz a játékban! Az kezd eltűnni a játékból, amiatt a világon milliók szerették meg a Barcát!Tomsa írta:hát kéne adni rijkaardnak 3 idegen meccset még, ha semmi eredmény addigra sem akkor kirúgni. Murinho meg másik téma...