Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez sajnos meg lesz. a változásban már nem reménykedek annyira...Pavel írta:Lehet, hogy csúnyát mondok, de én nem bánnám ha kikapnánk.
Remélem én is...azt modta az előbb Világi Innnnyyyyeszta Péter, hogy milyen jó lenne Rijkaard fejébe látni. Nos sztem ott ma este olyan sötétség volt, mint a twin peaks-i erdőben!!! Szánalmas....Vito írta:edzőcsere lesz
Neked legyen igazad. Szerintem a holnapi Rijkaard-nyilatkozatos cikk írója nyugodtan kimásolhatja a Valladolid elleni meccses cikket. Csak néhány helyen kell pontosítani. Megint csak annyit fog mondani hogy nem reménytelen, hiányzott az áldozatvállalás, javulni kell......Vito írta:edzőcsere lesz
Én a kis néger a Getafés játékosra értettem aki elöbb megint szabélytalankodni akart és seggre ült kb 15-perce.. kissé idegesít ha megközelítjük a 16-ost akkor ahogy érnek minket rugnak fel...Perrero írta:legnagyobb grat neked jár a képmutatásér'Los Banditos írta:Neked meg aztán mégnagyobb grat!Ronaldinho&Barca írta:hülye kis néger.. rmeélem lesérült.. addig ajár a korsó... kelett lökdösni mindenkit fle msot ő esett nagyot seggre..![]()
Jajj Zambrotta, te idióta!![]()
Sajnos nem, pedig lassan már elkéneVito írta:edzőcsere lesz