Bajnoki Mérkőzések 07-08
Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Igazából nem értem a dolgot nem értem mért van ez a madrid megint meglép 4pontra... és igazából megse érdemeljük hogy hibázzanak mert...
Ááá elegem van!
Változás kell most már sűrgős nem érdekel hogy ki hogyan miként de mostmár énis azt mondom eredmény kell és Barcához méltó játék úgy idegenben mint otthon!!!

Ááá elegem van!

ez a meccs egy szánalom... egyszerűen nemtudok most mondani rá.. a csapat teljesen ötlettelenül, fantáziamentesen focizott. az egyéni teljesítmények is többnyire gyengék voltak (tiszt. a kivételnek.. pl.: Iniesta). Henry még mindig semmit nem mutat. Egy komolyabb cselbe nemmer belemenni, csak huzogat. a passzai általában vagy gyengék vagy csak 1méteres kicsi semilyen passzok. Messi és Ronaldinho sem mutatott sokat. A getafe összeszedetten játszott, és miutan lattak hogy a barca nincs a toppon, nagyon megindultak. Az ő játékukban jobban bennevolt a gól, ugyanakkor baromi undorítóan húzták az időt, már a 70. percben. A bíró a másik vicc. egyszerűen az ilyet nem engedném sípközelbe. Krikcs sárga, színlelésért?! hát ez még viccnek is gyenge lett volna.. összességében egy [auto_cenzúra] meccs volt, gyengék voltunk, az ellenfél profin csinalta a dolgát. Megérdemelten kaptunk ki :'(
GYENGE, SEMMIEN JÁTÉK!
hihhetetlen hogy nem tudunk játszani idegenben..
csatár, középpályás sincs a padon, venni kell! NE mondja már senki hogy jaj de hát sérültek! sérültek mindig is lesznek
BOJAN-ra és Giovanni-ra nem alapozhatjuk meg a bajnoki reményeinket
elmehet most az egész csapat az edzővel együtt...

elmehet most az egész csapat az edzővel együtt...

Azt hiszem, a mai meccs tette be nálam a kiskaput. Egyértelmű, hogy mentálisan nincsenek ott a fiúk és ennek az edző az oka. Nem tudom, minek kell történni ahhoz, hogy edzőcsere legyen, de ez így nem mehet tovább. Ahhelyett, hogy kellemes és szórakoztató estét szereznének nekem a fiúk, mindíg elszomorítanak. Abidal, Xavi , Ronni, Yaya, Henry ma nagy-nagy csalódást okoztak nekem. Ez borzasztó... Ha ez a 2-0 edzőcserét hoz, akkor megérte. Ha nem , akkor Laporta is elmehet a sóhivatalba...
-
- Entrenador del Barça
Minden ami a rosz teljesitményhez kell, az első félidőben jelen volt:
- akaratgyenge játék
-kevés és lassu mozgás
-ötlettelenség
-gyenge egyéni teljesitmények
-az eddigi /régebbi/ erények teljes elfelejtése
A Getafe egy nulla, de többet és gyorsabbanfutnak mint a mi csapatunk.
Nem bizom se ennek a meccsnek, sem a bajnokság megnyerésében.
Ezen az edzönk nem tud válltoztatni.Ami történik nem meglepetés.
- akaratgyenge játék
-kevés és lassu mozgás
-ötlettelenség
-gyenge egyéni teljesitmények
-az eddigi /régebbi/ erények teljes elfelejtése
A Getafe egy nulla, de többet és gyorsabbanfutnak mint a mi csapatunk.
Nem bizom se ennek a meccsnek, sem a bajnokság megnyerésében.
Ezen az edzönk nem tud válltoztatni.Ami történik nem meglepetés.
Fecó
-
- Jugador d'estrella
Tökéletes,köszi szépen remélem hogy adja még1x kösz
FORCA BARCA
FORCA BARCA
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Bojan Krkic írta:Csövi srácok,na az a helyzet hogy tudna nekem mondani olyan netes oldalt ahol megnézhetném a Getafe-BARCA meccset??? előre is kössz
![]()
és TV-ben?
http://www.goltipp.com/index.php?ugras=tvmusor
lesd meg majd meccs elött kicsivel.. talán fogja adni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Multkorában elcsíptem a tv-ben barca-betis meccs ismétlését Horti Gábor kommentálásában!
Felejthetetlen élmény volt

Egyébként Getafe-Barcelona 20:00-tól a Sportklubon!

Egyébként Getafe-Barcelona 20:00-tól a Sportklubon!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador d'estrella
Csövi srácok,na az a helyzet hogy tudna nekem mondani olyan netes oldalt ahol megnézhetném a Getafe-BARCA meccset??? előre is kössz
és TV-ben?

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Nem akar mükszeni nekem kb olyan szinten hogy hiába csiszolom mint Aladin a lámpását a szellem nem akar előbújni hogy a fene essen bele! 

-
- Llegenda del Barça
Egyszerűbb, ha neten behangolod te is, az egyik csodainternettévésprogrammalAsys írta:Este remélem az Élő közvetítés topic-ban közvetítitek nekünk szerencsétlen földi halandóknak akiknek nincs Sportklubjuk a meccset!!!![]()
Ugye igen?![]()

Este remélem az Élő közvetítés topic-ban közvetítitek nekünk szerencsétlen földi halandóknak akiknek nincs Sportklubjuk a meccset!!!
Ugye igen?

Ugye igen?

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tudom, én csak az argentin válogatottat követem figyelemmel és két vb-selejtezőt játszanak Bolívia és Kolumbia ellen, úgyhogy Messi és Milito nem fognak tétlenkedni az tuti!Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Remélem Getafe ellen is megmutatjuk hogy fejlődik a csapat és jó a játékunk is! Idegenben is megkell mutatni az erőnket nemcsak otthon :S
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Sztem EB ill. VB selejtezők is lesznek.Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?

- Titinho
- Director del Fútbol
Én úgy tudom, hogy 1 barátságos és 1 selejtező meccs lesz!Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Titinho
- Director del Fútbol
Íme a Getafe elleni keret
Kapusok: Valdes and Jorquera
Védők: Zambrotta, Oleguer, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Iniesta, Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Ronaldinho, Henry, Bojan, Giovani
Zambrotta és Iniesta úgy néz ki felgyógyult a kisebb sérüléséből, viszont Márquez nem. Zambrotta-t mindenképpen a kezdőbe tenném a jobb oldalra, mivel most nagy szükség lenne Puyol-ra középen, Milito-val párban! Jó lenne végre ha megmutatnák a fiúk, hogy idegenben is tudnak szépen játszani!
Én most bizakodó vagyok az egyre jobban javuló forma végett! Egy 0-3-at vagy 0-4-et nem bánnék, R10-Messi-Henry-Giovani gólokkal és szép játékkal!
Bízni még lehet, de ki tudja mi lesz belőle?
Ha a realiltás szól belőlem akkor 1-2!
Egy a lényeg: Győzni kell idegenben és remélem mostmár elindul "a bicikli"!
Kezdőm:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Ronnie, Messi, Henry.
Ui: Amúgy nem a sárga mezünkben fogunk játszani?
A Getafei kék mezhez nem megy se a hazai, se az idegenbeli mezünk! Úgy mint a Rangers ellen idegenben! Na majd meglátjuk... 

Kapusok: Valdes and Jorquera
Védők: Zambrotta, Oleguer, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Iniesta, Touré, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Ronaldinho, Henry, Bojan, Giovani
Zambrotta és Iniesta úgy néz ki felgyógyult a kisebb sérüléséből, viszont Márquez nem. Zambrotta-t mindenképpen a kezdőbe tenném a jobb oldalra, mivel most nagy szükség lenne Puyol-ra középen, Milito-val párban! Jó lenne végre ha megmutatnák a fiúk, hogy idegenben is tudnak szépen játszani!

Kezdőm:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Ronnie, Messi, Henry.
Ui: Amúgy nem a sárga mezünkben fogunk játszani?

Més que un club

A múlthéten azt mondták hogy 3-hét akkor úgynézki pont visszatér!Saviola írta:Valóban nagy szerencse,de a válogatott meccsek megint sokat ki fognak venni a játékosokból.Reménykedjünk az ellenkezőjében..
Ha két hét szünet lesz,akkor a szünet után talán már Eto'o is visszatér?

Úgy legyen!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Valóban nagy szerencse,de a válogatott meccsek megint sokat ki fognak venni a játékosokból.Reménykedjünk az ellenkezőjében..

,,Azt hitted, hogy mi történt."