A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Orlandival mi történt?Barcaforever írta:Olyan nehéz lenne szabályt módosítani????Ez a szövetségnek és a klubnak is jobb lenne, mert növelné egy 16 éves szerződtetés a színvonalat.Atesz írta:Pique nem múlt el 18 nem??? (Mármint akkor.) Abban az esetben nem igazán lehet mit tenni...Zozzy 5 írta:Pique volt még ott, nameg ugye Orlandi, akiket szépen hagytunk lelépni...
Az angolok 14-16 évesen ingyen!!!! magukhoz visznek fiatal tehetségeket, akik közül jó ha 1 vagy 2 16 éves korára beérik és már megérte, adni a családnak egy lakást pl.
Olyan nehéz lenne szabályt módosítani????Ez a szövetségnek és a klubnak is jobb lenne, mert növelné egy 16 éves szerződtetés a színvonalat.Atesz írta:Pique nem múlt el 18 nem??? (Mármint akkor.) Abban az esetben nem igazán lehet mit tenni...Zozzy 5 írta:Pique volt még ott, nameg ugye Orlandi, akiket szépen hagytunk lelépni...

személy szerint sokkal jobban örülök hogy maradtLG írta:És ha ő is elment volna angliába, sokkal hamarabb sztár lehetett volna
Nem minden edző játszatja a 16 éves gyereket, Ini olyan korban meg nagyon gyenge fizikumú volt, még 18 évesen is elnyomták...LG írta:És ha ő is elment volna angliába, sokkal hamarabb sztár lehetett volna
Ini 3 évvel idősebb, szóval tök más korosztály.Grege írta: Szerk: jojo, megtaláltam, ő már akkorra a Barca B csapatához tartozott, furcsa, h már ilyen fiatalon felhívták oda, azt hittem Cesc-kel együtt edződött.
1., deRita írta:És a kapus,Oier Olazabal??nincs rá esély h Jorquera elhúzzon néhány év múlva és helyére betenni Oiert??
Igaz..érdekes elgondolkodni, h mi lett volna Fabregassal, h itt marad. Lehet, még mindig a Barca B ben lenne. Ugyhogy sztem a tehetséges gyerekek, ha 17-18-19 éves korukban se férnek be a nagyokhoz, akkor inkább menjen el, különben nem tudnak tovább fejlődni.Asys írta:Olmo jaja! szerintem azért a Barca B-ben sokáig tartogatják a játékosokat. lásd Hidalgo vagy Verdú.
Erre szerintem már jővőre nagy az esély!Rita írta:És a kapus,Oier Olazabal??nincs rá esély h Jorquera elhúzzon néhány év múlva és helyére betenni Oiert??
Pique nem múlt el 18 nem??? (Mármint akkor.) Abban az esetben nem igazán lehet mit tenni...Zozzy 5 írta:Pique volt még ott, nameg ugye Orlandi, akiket szépen hagytunk lelépni...

Azért ő nem volt rossz, addig a nagy sérüléséig sztem.Slither írta:A tehetség nem minden, ha "nagyszínpadon" nem képes jót nyújtani. Nekem egy Puyolhoz hasonló kaliberű playa kell majd, nem F. Navarrok.![]()

Akkor is ki lehett volna próbálni néhány tétmeccsen Orlandit is, mert a barátságos meccseken kiemelkedőt nyújtott.barca99 írta: Orlandi 22 éves volt, ha jól tudom, tehát ha olyan jó playa lenne, akkor már a nagy csapatnál lett volna, és most nem vmi kis skót (?) csapatban játszana. Piqué meg ugye...