Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinted az Eurobarcán hol lehet híreket találni?XaviMessifan írta:hol van ez az interju?Zozzy 5 írta:Jól mondja a Kapitány! Szégyelheti magát mindneki! Puyol remekül látja el a kapitány feladatot, remélem ez a kis nyilatkozat majd észhettérítő a többieket, és tényleg megbeszélik egymást közt. Nameg Frank lelép...
hol van ez az interju?Zozzy 5 írta:Jól mondja a Kapitány! Szégyelheti magát mindneki! Puyol remekül látja el a kapitány feladatot, remélem ez a kis nyilatkozat majd észhettérítő a többieket, és tényleg megbeszélik egymást közt. Nameg Frank lelép...
Leolvadt az agyam amikor ezt meghallottam! Ilyen alapon Kiszel Tünde is kommentálhatná a meccset, ekkora hülyeséget még ő is tud mondani.G-Jay írta:Te miről beszélsz? Hát ő jobb lábas nem tudtad? Én is a kommentátor barátunktól hallottam...barca99 írta:Használhatná a jobb lábát többet![]()
![]()
G.
Te miről beszélsz? Hát ő jobb lábas nem tudtad? Én is a kommentátor barátunktól hallottam...barca99 írta:Használhatná a jobb lábát többet
Azért amikor már én is észre veszem, hogy mennyire üresen kéri lyukon Zambi, lehet hasznosabb lenne neki adni, mint visszapaszolni középre TourénekRivaldo11 írta: Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...
Azért nem mindig...Messinek is vannak/lehetnek szarabb meccsei!Rivaldo11 írta:Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...Zozzy 5 írta:Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.
Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...Zozzy 5 írta:Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.
Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.
Nagycsapatok ellen kétségtelen, hogy nem a szélen kéne rohangásznia, ott sokkal nagyobb szükségünk lesz a védő és munkabírására. Nameg ugye van egy Zambink...redmiller írta: Szerintem meg a jobboldalon elég sebezhetően játszik... Középhátvédként klasszisokkal megbízhatóbb és jobb.
Viszont óriási szerencsénk volt, mikor az ő hibáiból nem kaptunk gólt... Azért elég sokatmondó volt annak a meccsnek a statja... A Valladolid focizott, a Barca meg azt játszotta, amit az ellenfelei szoktak...bandihawk írta: Lehetséges, bár a gól inkább Sylvinho, meg Marquez hibája volt. Róla legalább nem kaptunk gólt, és a veszélyes helyzetek is inkább a bal oldalunkról jöttek
Attól függetlenül, hogy Te milyennek látod a szélen, még az fantasztikus marad, amit tesz a csapatért, és ami ebben a vidiben össze is volt sűrítveredmiller írta:Azért nem kell annyiraq magasztalni! Én abszolút úgy érzem, hogy szélen nem az igazi! Ő inkább középen klasszis! Mondjuk a Valladolid ellen csúnyán benne volt a védelmi bakikban...
Szerintem meg a jobboldalon elég sebezhetően játszik... Középhátvédként klasszisokkal megbízhatóbb és jobb.Rivaldo11 írta:A szélre kerülve előveszi újra a cseleit. Emlékszem, Kluivert már 2002 tavaszán azt mondta Puyolról, hogy a világ legjobb jobbhátvédje lesz. És nem volt alaptalan.mypeter írta:Igenh, nekem is zavaró volt, hogy Puyol feljebb futott, mint Messi. Zambrottával ezt jobban csinálják. Viszont Puyol egyre bátrabban cselezget, és jól is csinálja!
A szélre kerülve előveszi újra a cseleit. Emlékszem, Kluivert már 2002 tavaszán azt mondta Puyolról, hogy a világ legjobb jobbhátvédje lesz. És nem volt alaptalan.mypeter írta:Igenh, nekem is zavaró volt, hogy Puyol feljebb futott, mint Messi. Zambrottával ezt jobban csinálják. Viszont Puyol egyre bátrabban cselezget, és jól is csinálja!