Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, majd jövő pénteken újra megérezhetitek a vereség keserédes ízét! A tavalyi eredményt újra átélhetitek!kovinho írta:Igeeeen!
Szolnoki Olaj - NYKK 81-72![]()
![]()
Viszont ezek a bírónak nevezett undorító alakok, hatalmasan elfújták a meccset. A Nyíregyháza ennek ellenére se tudott nyerni.
CsakAzOlajkaaa!!
Akkor menj Körmendre!kovinho írta:Hát én sem a színvonal miatt járok, hanem a hangulatért...
Persze, a Falco is ki fog kapni, ez biztos. De ettől még ez a MAFC nem üti meg az első osztály színvonalát. A meccs en ezernyi groteszk, már-már kabaréba illő jelenetet láthattunk a pestiektől. Arról nem is beszélve, hogy valami góréjuk a nézőtér 2. sorából végig üvöltött velük, meg Falco játékosaival, mint akinek elgurult a gyógyszere. A 3 amerikai meg egy rakás Foch. A pontjaiktól függetlenül, mert az első három negyedben együtt dobtak kb. tízet - hogy ezért mi szükség van rájuk, ezt a saját nevelésűekkel is el lehetne érni, és még lecsó is maradna.kovinho írta:Azért nem olyan rossza MAFC, igaz hogy most igen elvertétek őket, sokakat megszorított, köztük a MAGYAR BAJNOKOT ( Jó érzés volt ezt kimondani) is... Egyszer majd kikaptok ti is...
![]()
![]()
Szerintem eg igen... [auto_cenzúra] a MAFC!!! Mi is azért kaptunk ki tőlük, mert rohadt sok hibát vétettünk ellenük, meg nagy volt az arcunk... Az Alba meg hülyére verte őket hazai pályán...kovinho írta:Azért sztem annyira nem fogjátok megalázni a Mafcot, minket is majdnem elkaptak, de azért mostanság elég szutyok formában vagyunk ti meg csúcsformában szal szombathelyi győzelemre számítok, de szvsz nem lesz gála...
Én is.Sharkinho írta:Holnap FALCO-MAFC. Sima meccsre számítok. Kopp-kopp![]()
Ott leszek