Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o mindig is önfejű volt és mindig is a nemzeti érdek volt nála a legfontosabb, tényleg nem szép dolog ez, de hát eddig is kibírtuk nélküle, ezután is ki fogjuk bírni. Nem pótolhatatlan játékos Eto'o.Boixos írta:mindegy, ezen nem fogunk összeveszni.
Mészöly egy IQ-harcos, harcol saját tudatlansága és taplósága ellenAsys írta:Mészöly nem egy IQ bajnok noha ennek a kijelentésnek nincs köze az IQ-hoz de gondolom értitek hogy értem!
lehet, h felháborodnék, lehet, h nem. ugyan nem igazán köt le a barca kézilabda csapatának a munkássága, de ha a válogatottbeli szereplés nem üti a klub programját, akkor természetesen nem érdekelne a szitu. ezt a futballal kapcsolatban is így gondolom. vannak előre egyeztetett válogatott napok, amikor kötelező jelleggel mindenki mehet, amerre lát, a klubok pedig lehúzzák a rolót addig. ezen kívűl van pl az afrika kupa, ami elhiszem, h böki a csőrét a barca vezérkarnak (és sztem a többi afrikaiakat játszató csapatnak is. a francia bajnokság pl ilyenkor "kiürül"), mert egyrészt egy fáradt, másrészt lehet, h egy szétfaragott embert kapnak vissza, ami nem annyira nagy öröm. viszont ahogy írjátok is, normális időpontot egyszerűen lehetetlen találni, ráadásul minden egyes játékosnak meg kell adni a lehetőséget, h szabadon döntsön a kérdésben. ha megy a samu, akkor csak azt tudom kívánni neki, h egészben térjen vissza és ne látszódjon meg ez a plusz teher a klubbéli teljesítményén.varga tamás írta:Nem kívánok én sem veszekedést, de. Ott van pl. Nagy Laci, aki a Barcában kézilabdázik, viszont elvárjuk, hogy a válogatott meccseken ott legyen a válogatottban, és a világeseményeken is erősítse a magyar színeket. Ha nem jönne haza, mit kapna? Szerinted? Amúgy teljesen jogosan, én is fel lennék háborodva rajta.Boixos írta:mindegy, ezen nem fogunk összeveszni.
Igen! de ez a szezon közbeni A. kupás játszadozás se jó...Aprieto írta:Asys: ott lenne a nyár valóban... de Afrika-kupa csak páratlan évente lehetne ugye, mivel páros években VB, Olimpia... nah akkor aztán tényleg egy szusszanásnyi szünete sem lenne az afrikai játékosoknak...
Nem kívánok én sem veszekedést, de. Ott van pl. Nagy Laci, aki a Barcában kézilabdázik, viszont elvárjuk, hogy a válogatott meccseken ott legyen a válogatottban, és a világeseményeken is erősítse a magyar színeket. Ha nem jönne haza, mit kapna? Szerinted? Amúgy teljesen jogosan, én is fel lennék háborodva rajta.Boixos írta:mindegy, ezen nem fogunk összeveszni.
Ott lenne a nyár... de nem lehet mert meleg van dehát akkor VB-t hogy rendezhetnek a Dél-Afrikaiak?!... mert délen van és nincs annyira meleg... akkor rendezzük ott... de akkor azokkal az országokkal mi legyen akik közép vagy észak Afrikában vannak...ők ne rendezzenek?!Aprieto írta:...mert nincs normális időpont...?
Az utolsó mondatrészedre válaszolva: elsődlegesen nemzetének, utána a klubcsapatának. Ez vitán felül áll - szerintemBoixos írta:lehet itt most nagy szavakkal dobálózni, h a válogatott, a nemzeti színek stb, de ha egy klub annyit penget a játékosának/és a játékosára, mint amennyit mondjuk a samu szakít, akkor azért el kéne gondolkoznia a gyereknek azon, h kinek, mit köszönhet és, h kihez, mennyire kéne lojálisnak lennie.
Hát mondjuk ott született... de nem is ezen van sztem a hangsúly hanem hogy nem képesek az Afrika Kupát normális időpontra tenni...Boixos írta:lehet itt most nagy szavakkal dobálózni, h a válogatott, a nemzeti színek stb, de ha egy klub annyit penget a játékosának/és a játékosára, mint amennyit mondjuk a samu szakít, akkor azért el kéne gondolkoznia a gyereknek azon, h kinek, mit köszönhet és, h kihez, mennyire kéne lojálisnak lennie.
Mer ki az a Raziel? Elég nagy arca van ha egy Samuel szintű játékost lefikáz!...Raziel írta:Kiez az Eto'o? túl nagy az arca,mehet el a barcábol is...nekem nem hiányozna.
Nálad a pont. Aki pedig szidja, önmagát minősíti. (akinek inge, az vegye magára)Drigo írta:Eto'o az egyedüli baj mostanában, illetve az ő hiánya, amilyen mentalitást képvisel, az talán csak Puyoléval hasonlítható össze. Amíg viszont rugdossa a gólokat azonos mennyiségben évről-évre, addig nyugodtan hisztizzen, a pályán a százszorosát adja vissza.
nah erre had nem mondjak semmit..Raziel írta:Kiez az Eto'o? túl nagy az arca,mehet el a barcábol is...nekem nem hiányozna.
Raziel írta:Kiez az Eto'o? túl nagy az arca,mehet el a barcábol is...nekem nem hiányozna.