Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.09. 19:28:10

barca99 írta:
barca99 írta:Nos Tamás én nem arra gondoltam.

Tehát Alonso neked csalonzó. Akkor ha következetes vagy, akkor Schumachert is megfelelő jelzővel illeted, mert egyszer csalással lett VB. Ha összeadod Alonso dolgait, sztem nem egyenlő azzal, hogy vki tisztességtelenül lett világbajnok. Eddig erre nem reagáltál.
Nekifutok harmadjára, hátha... :D
Ne futkározz feleslegesen, mert nem tudsz meggyőzni. MS a No.1 - nálam. Ennyi. :lol: :lol: :lol:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.09. 19:22:40

barca99 írta:Nos Tamás én nem arra gondoltam.

Tehát Alonso neked csalonzó. Akkor ha következetes vagy, akkor Schumachert is megfelelő jelzővel illeted, mert egyszer csalással lett VB. Ha összeadod Alonso dolgait, sztem nem egyenlő azzal, hogy vki tisztességtelenül lett világbajnok. Eddig erre nem reagáltál.
Nekifutok harmadjára, hátha... :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.09. 14:16:34

Sztem meg csak elegük van belőle, hogy őket bsztatják, amikor más is pontosan olyan sáros. Ezt csinálja mindenki évek óta, most a Mercire akarják ráverni az egészet.

Kötve hiszem, hogy soha senki nem, csak a csúnya Merci. :roll:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.11.09. 12:09:56

Tegnap volt az RTL Klubon hogy állitolag a Renault is benne van a kémügybe,csak ők a Mclarentől loptak el adatokat...enek sose lesz vége :?: :roll:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.08. 11:17:33

Nekem se a veszekedés a célom, elhiheted.
Csupán megemlítettem egy mondatba, hogy utálod Alonsot és amikor megteheted ezt nyomatékosítod. Nem értem, mi a probléma? Nem azt mondtam, hogy ne csináld. Ha jól esik, hajrá…

Most van időm reagálni a múlttal kapcsolatos általad megemlített történtekkel kapcsolatban, melyben meg kell ismételnem önmagam, igen Alonso egy idegbeteg állat, ha valaki (akár véletlen is) kiszúr vele. Törleszteni nagyon tud, ez a hatalmas egojából adódik. Ami rossz tulajdonság ezekben az esetekben.

Hungaroringi történések:
Tavaly, ha jól emlékszem Dornbos tartotta fel. Ezt ő kamatostul visszaadta, veszélyeztetve ezzel nem csak magát hanem ellenfelét is.
Lefékezés, hogy Schumit is büntessék meg? Erre már nem igazán emlékszem tisztán, de valami olyan rémlik, hogy egy BMW ment utána és csak azután Schumi. A BMW le tudott fékezni.

Idei hungaroringi eset. Nah, hogy azt nem ő számolta ki fejben, hogy így pont lemarad majd Hamilton, abban biztos lehetsz. Hamilton másodszor mondott ellent a csapattaktikának. Alonso nagyban benne volt a megleckéztetésben, de volt valaki, aki a háttérből vezényelte le az akciót. Megkezdődött a csapaton belüli harc. A történet ismert, a bűnbak és unfair itt is csupán Alonso volt.
Az évben Hamilton 12 esetben indulhatott könnyebb autóval Alonsohoz viszonyítva. Persze, hogy nem tetszik egy 2szeres világbajnoknak, ha egy ifjoncot támogatnak vele szemben. És amikről még nem tudunk, és nem is tudhatunk…

Coulthard elötti váratlan fékezéssel a versenyzők egymás közti bizalmát szegte meg. Nincs mit magyarázni ezen, ravasz de piszkos húzás volt.
„Veszélyes vagyok. Mindig Nr. 1. akarok lenni!” Mondta ezt még a 2 vb címe előtt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.07. 21:02:38

Kr(igen kicsi r tényleg :lol: )alo-val volt szerencsém személyesen találkozni már,és teljesen normálisan eldumáltunk,M.S.ről is,Alonsoról is, azt nem értem,h itt miért nem lehetséges ez :?: :D Pedig személyesen is ugyanez volt a véleményem,mint most. És akkor sem abból állt az F1es beszélgetés,hogy így szidtam Alonsot,meg úgy szidtam.....

Nah mind1,de gondolom Kralo te sem akarsz veszekedni ilyen dolgokon Velem,mert én sem Veled, és ahogy eddig sem igen tettem,ezután sem akarom,h csak úgy,mert olyan kedvem van, elkezdeni szidni a spanyolt...most beszálltam úgymond G-Jay és V.T. beszélgetésébe,ami Alonso ügyeiről szólt....ennyi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.07. 18:43:31

Nos Tamás én nem arra gondoltam.

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.07. 18:38:04

Azért érdekes Tamás, hoghya te írsz valamit, akkor mindig jópár oldalas viták alakulnak ki. Persze ez enm mindig a te hibád, de akkor is nagyon furcsa. :roll:

Schumacher mikor lökte ki Haikkinent? Erről a változatról még nemis hallottam :lol: Egyébként a 7 VB címéből, egy volt kérdéses. Amikor bevágott Hill elé...
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.07. 18:15:53

G-Jay írta:
varga tamás írta:G-Jay: megkérnélek, hogy fejtsd ki nekem, egyszerű földi halandónak: hogy lehet valakit pozitív értelemben lehülyézni. Nálam a hülye, az egy negatív, ledegradáló fogalom.
:lol: :lol: Azt sajnos nem lehet szavakba önteni itt hogy milyen hangsullyal mondanám ezt ha előben tenném. Semmiképp nem lehet téged kiállítani a vallásodból, és erre irtam hogy nem vagy te teljesen normális, vicces, bolondos számomra, és ez nálam pozitív! Mármint ha valaki egyedi egy kicsit, nem áll be a sorba, nem lehet meggyőzni. Kicsit különc is talán, kicsit hülye. Remélem érted hogy gondolom.

G.
Kedves G!
Egyben igazad van: engem nehéz, szinte lehetetlen meggyőzni - DE! Ne add fel, volt akinek sikerült - még itt a fórumon is. Viszont azt beláthatod, hogy mivel én szeretem és becsülöm MS-t és a pályafutását, valamilyen szinten elfogult vagyok vele. Így vagyok a Barcelonával is.
És - ha annak tűnt volna, vagy bárki, akár Te is úgy értelmezted volna - az elmondottakat nem személyeskedésnek szántam, senkit nem kívántam személyében megbántani. Ha mégis, elnézést. Én tiszteletben tartom azt, aki FA-nak, és azt is, aki Kiminek drukkol. Hisz ez a sport lényege.
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 18:13:44

varga tamás írta:
barca99 írta:Akkor én is beugranék egy pillanatra:

Tamás, akkor innentól kezdve elvárom, hogy a hatalmas, nagy, szuper Michael Schumachert Surmófejnek, vagy akárminek hívd, mert ő bizony csalással lett egyszer VB is. Sztem ez a korrektség elvárható tőled, és akkor még ragasztkodsz is az elveidhez. :wink:

Miki plz ne, veled már lefutottuk ezt a pár kört. :)
Nos, akkor nem olvastál vissza egy-két hsz-sal korábbra, ahol elismertem: Häkkinen kilökését elítélem, és nem tartom fair dolognak, elismerem MS hibáját. DE! Ettől még nagyobb sportoló, mint Alonso, aki egy-két év alatt követett már el annyi tisztességtelenséget, mint Ms egész pályafutása alatt. Emellett pedig MS tisztelte ellnefeleit, FA pedig nagy ívben [auto_cenzúra] rájuk. És ne mondd, hogy nincs igazam, számtalan nyilatkozatát olvastam, hallottam.
Azert Schuminak volt egy ket afferja a jo oreg Damon Hillel is...szoval egyezunk ki abban hogy egyikse a legtisztabb..es mindenki tartson a sajatjaval semmi ertelme ezt tovabb osztani..
Udv.
Tiziano Crudeli fan :!:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.07. 18:10:27

barca99 írta:Akkor én is beugranék egy pillanatra:

Tamás, akkor innentól kezdve elvárom, hogy a hatalmas, nagy, szuper Michael Schumachert Surmófejnek, vagy akárminek hívd, mert ő bizony csalással lett egyszer VB is. Sztem ez a korrektség elvárható tőled, és akkor még ragasztkodsz is az elveidhez. :wink:

Miki plz ne, veled már lefutottuk ezt a pár kört. :)
Nos, akkor nem olvastál vissza egy-két hsz-sal korábbra, ahol elismertem: Häkkinen kilökését elítélem, és nem tartom fair dolognak, elismerem MS hibáját. DE! Ettől még nagyobb sportoló, mint Alonso, aki egy-két év alatt követett már el annyi tisztességtelenséget, mint Ms egész pályafutása alatt. Emellett pedig MS tisztelte ellnefeleit, FA pedig nagy ívben [auto_cenzúra] rájuk. És ne mondd, hogy nincs igazam, számtalan nyilatkozatát olvastam, hallottam.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 18:02:05

varga tamás írta:G-Jay: megkérnélek, hogy fejtsd ki nekem, egyszerű földi halandónak: hogy lehet valakit pozitív értelemben lehülyézni. Nálam a hülye, az egy negatív, ledegradáló fogalom.
:lol: :lol: Azt sajnos nem lehet szavakba önteni itt hogy milyen hangsullyal mondanám ezt ha előben tenném. Semmiképp nem lehet téged kiállítani a vallásodból, és erre irtam hogy nem vagy te teljesen normális, vicces, bolondos számomra, és ez nálam pozitív! Mármint ha valaki egyedi egy kicsit, nem áll be a sorba, nem lehet meggyőzni. Kicsit különc is talán, kicsit hülye. Remélem érted hogy gondolom.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.11.07. 18:01:09

Tipikus magyarok vagytok/vagyunk! Ugyanaz folyik itt, mint ami a Barça vs. Real topicban szokott (és annak én is részese szoktam lenni - általában akkor, ha elönt az ideg, és aki ismer igazán az tudja, hogy nálam egy pillanat alatt elszakad a cérna, ráadásul papírom van róla, hogy a vérsüllyedésem aligha lehetne rosszabb :lol: és akkor... igaz ezen dolgaimat utólag "kár volt"-nak titulálom, de akkor már késő).

Egyszerűen nem a saját kedvenced élteted, hanem a másikat fikázod. Hát bravó! (Ezzel most önkritikát is gyakoroltam) Sok más mellett ez is tipikus magyar vonás, mint említettem...

Nyugi. Tudom, hogy Ő kezdte. Szóval nem kell elkezdeni magyarázkodni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.07. 17:58:16

Na mégegyszer...

Nem vagyok Alonso-fan, sőt... Schumit sem szerettem sosem.

Jobb lenne visszaolvasnod, mert írtam egy hszt, de nem látom a rekciót. Tehát én nem Alonso védelme miatt hozom fel azokat a dolgokat... csak már megint nem látom a következetességedet Tamás. Van egy értékrended, amihoz ragasztkodsz... egy ideig, mert nem először cáfolod meg magad. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.07. 17:58:00

G-Jay: megkérnélek, hogy fejtsd ki nekem, egyszerű földi halandónak: hogy lehet valakit pozitív értelemben lehülyézni. Nálam a hülye, az egy negatív, ledegradáló fogalom.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 17:56:09

varga tamás írta:
barca99 írta:Hehh...

Én egy Alonso-fant sem láttam itt, aki annak állította volna be, aminek te leírtad. Kralo legalábbis 100000% hogy elismerte/i.
MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben.
Már leírtam a véleményem, de nem reagáltál rá. Kérlek.
Én viszont láttam. Mert amíg én tényeket hozok fel Alonso ellen, azt a spanyol-fanok mind támadásnak, és túlzásnak, és alaptalannak tartják, és azzal jönnek, hogy Schumi...Ez nem menti fel Alonsót. A két versenyző majd akkor lesz egy lapon említhető, ha Alonso eléri MS szintjét, addig még messze van.
Schumacher nekem ezentúl is Schumacher marad, Alonso pedig egy csaló. Akár tetszik, akár nem.
Te hülye vagy ember :lol: :lol: (Telesen pozitív értelemben mondom most)

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.07. 17:51:49

barca99 írta:Hehh...

Én egy Alonso-fant sem láttam itt, aki annak állította volna be, aminek te leírtad. Kralo legalábbis 100000% hogy elismerte/i.
MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben.
Én viszont láttam. Mert amíg én tényeket hozok fel Alonso ellen, azt a spanyol-fanok mind támadásnak, és túlzásnak, és alaptalannak tartják, és azzal jönnek, hogy Schumi...Ez nem menti fel Alonsót. A két versenyző majd akkor lesz egy lapon említhető, ha Alonso eléri MS szintjét, addig még messze van.
Schumacher nekem ezentúl is Schumacher marad, Alonso pedig egy csaló. Akár tetszik, akár nem.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 17:48:30

Kluivertinho írta:Elég szomorú, ha már ott tartunk, hogy nem a versenyzői nagyságot nézzük, hanem azt, hogy szerintünk ki csalt többet. :(
Látod rátapintottál a lényegre!
Én pl sose hoztam még fel azt hogy ki mennyit csalt, csakhogy azt nem hagyhatom szó nélkül, hogyha mindig előveszik akármi kapcsán a kedvenc pilótám! Ezt megértheted.

G.
California Love
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.07. 17:48:07

varga tamás írta:Fiúk!
Egy valami boldoggá tesz: nincs rám szükség ahhoz, hogy vita kerekedjen.
Úgy vélem, egy Ferrari-fantól és egy Alonso-fantól sem várható el a teljes objektivitás. Alonsót én a kezdetek óta nem komálom, és népszerűségi indexe azóta csak romlott, most úgy-100%-on áll.
MS mesternek is megvoltak a maga stiklijei - ezt én is, és Miklós barátom is rendszeresen elismertük. Na, ebben különbözünk az alonzo-fanoktól, mert ők szentnek, sérthetetlennek, igazi angol gentlamennek látják a spanyol madridistát. Én viszont egy tisztességtelen, csalót látok benne, ami az idén nem egyszer bebizonyosodott. MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben. És igen: őt sem mindenki szerette, de ez a nagy emberek sajátja, a nagyság velejárója. Ez éppen olyan, hogy én magam mindig elismertem Senna nagyságát, és őszintén megsirattam mikor tragikus körülmények között elhunyt - de sosem volt a szívem csücske. Én a Professzor pártján voltam mindig.
Úgy is mondhatnám: Prost-Schumacher-Kimi Räikkönen a legnagyobbak.
Ez egy elfogadható komment lenne, viszont a kiemelt rész... ](*,)
Nem így van, és sértő rám nézve.
ozsimiki írta:Azért figyelj már oda a részletekre is....
Nem érdekelt engem a Tamáshoz fűzött dolgod,korántsem arra reagáltam,hanem G-Jay nek írtam amit...nem neked,és mint látod ő sem cáfolta,h azok milyen dolgok voltak, erre meg jöttél Te.....szal nehogy már

Olvass vissza,és meglátod,h ki intézett a másikhoz előbb kérdést,na ugye KRalo koma na de várj,segítek: "nem kellene minden egyes hsz-éhez ezt hozzáfűznie igaz ozsi?)" na erre válaszoltam,de elötte meg sem említettelek....

Én unom ezt, de reakció nélkül nem tűröm.
Hajrá. Én azzal az egy mondattal nem az akkori utolsó kommentedre reagáltam.

Kicsi az R a nickemben! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2007.11.07. 17:55:03-kor.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.07. 17:40:40

Elég szomorú, ha már ott tartunk, hogy nem a versenyzői nagyságot nézzük, hanem azt, hogy szerintünk ki csalt többet. :(
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.07. 17:39:00

Nem csak Kralo, én is elismertem, ozsimikinek adott válaszomban, hogy vannak dolgai!
De igazad van Tamás, Schumi dolgai nem csalások voltak (hagy ne emlitgessek, mindenki tudja mik voltak) Alonsoé mind azok voltak, és egy szemét állat, senkiházi csaló. Boldog minen Ferrari szurkoló?

G.
California Love
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.07. 17:33:54

Hehh...

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.07. 17:16:04

Fiúk!
Egy valami boldoggá tesz: nincs rám szükség ahhoz, hogy vita kerekedjen.
Úgy vélem, egy Ferrari-fantól és egy Alonso-fantól sem várható el a teljes objektivitás. Alonsót én a kezdetek óta nem komálom, és népszerűségi indexe azóta csak romlott, most úgy-100%-on áll.
MS mesternek is megvoltak a maga stiklijei - ezt én is, és Miklós barátom is rendszeresen elismertük. Na, ebben különbözünk az alonzo-fanoktól, mert ők szentnek, sérthetetlennek, igazi angol gentlamennek látják a spanyol madridistát. Én viszont egy tisztességtelen, csalót látok benne, ami az idén nem egyszer bebizonyosodott. MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben. És igen: őt sem mindenki szerette, de ez a nagy emberek sajátja, a nagyság velejárója. Ez éppen olyan, hogy én magam mindig elismertem Senna nagyságát, és őszintén megsirattam mikor tragikus körülmények között elhunyt - de sosem volt a szívem csücske. Én a Professzor pártján voltam mindig.
Úgy is mondhatnám: Prost-Schumacher-Kimi Räikkönen a legnagyobbak.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.07. 10:43:54

Kralo írta:Az én hsz-em Tamásnak címződött az elveivel kapcsolatban. Egyébként fel nem hoztam volna Michael Schumacher nevét.

Miki meg lefutotta a megszokott Alonso szídós körét közben.

Én unom, de reakció nélkül nem tűröm meg. :) :twisted:
:roll: :roll:

Azért figyelj már oda a részletekre is....
Nem érdekelt engem a Tamáshoz fűzött dolgod,korántsem arra reagáltam,hanem G-Jay nek írtam amit...nem neked,és mint látod ő sem cáfolta,h azok milyen dolgok voltak, erre meg jöttél Te.....szal nehogy már :lol: :lol:

Olvass vissza,és meglátod,h ki intézett a másikhoz előbb kérdést,na ugye KRalo koma :roll: na de várj,segítek: "nem kellene minden egyes hsz-éhez ezt hozzáfűznie igaz ozsi?)" na erre válaszoltam,de elötte meg sem említettelek....

Én unom ezt,de reakció nélkül nem tűröm :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése