Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most tényleg jó, hogy válogatott meccsek után otthon játszunk egy viszonylag könnyű ellenfél ellen. Remélem azért kitudják majd valamennyire pihenni magukat! De ezekkel a válogatott fordulókkal mindig megszívjuk!sasi1 írta:A hétvégi forduló után 2 hét szünet lesz a bajnokságban, a válogatott meccsek miatt. Nagy szerencsénk van, hogy utána hazai pályán fogadjuk a jelenleg 18. Recreativót. Ronaldinho valószínüleg nem játszik, mert a Brazilok előtte csütörtök hajnalban fogadják Uruguayt........
Yes, SirLionel85 írta:Ha szombat 20 óra, akkor Sportklub igaz?
Szerintem nagy meccs lesz, Barca győzelemmelvarga tamás írta:2007. 11. 10. Szombat, 20 óra:
Getafe-FC Barcelona
Játékvezető: Arturo Daudén Ibanez.
Végre, az egyik legnormálisabb bíró vezeti a meccsünket.
Erről jut eszembe, hogy Zambrotta nem volt formába és le is kellett cserélni, a Rangers ellen nem játszhat. Remélem nincs nagy baja!Titinho írta:Nagyon jól működött a védelem is végre! Azért látszik, hogy Zambrotta-val és Abidal-lal a két szélen mennyivel hatékonyabb a védelem és a támad is egyaránt!Valdés-nek nem sok dolga akadt ami a védelmet minősíti!
Valóban. Azért ha lepasszolta volna a középen üresen érkező Henrynek sem szidta volna meg senki. Ha már nem passzolja le, akkor be kell rúgni. Azért gyönyörű volt!Capon írta:Messi félpályás megindulásánál én is felugrottam és már örőltem a lövés után a gólnak. Aztán csak fogtam a fejem. Nem lett volna semmi még egy ilyen gól.
Szerintem semmi gond nem volt azután se, miután bement középre. Amúgy is csak kb. 10 percet játszott ott, amíg bejött Bojan, hogy ne egy 17 éves, 175 cm-es gyereknek kelljen belül örlődni. Nem azt mondom, hogy ezentúl középen nyomja, de tegnap ezzel nem volt probléma.noname írta:Hát nemtom te milyen meccset néztél, de amikor Roni bement középre akkor egyből gyengébb lett a támadójátékunk és ez nemm csak most igaz, hanem az utóbbi meccsek mindegyikén. Szélen nagyobbak az üres területek, jobban tud passzolni, de középen ahol egyből rámegy 3 ember ott semmit se ér a passzaival, oda gyorsaság kell, ami nincs!
Hát nemtom te milyen meccset néztél, de amikor Roni bement középre akkor egyből gyengébb lett a támadójátékunk és ez nemm csak most igaz, hanem az utóbbi meccsek mindegyikén. Szélen nagyobbak az üres területek, jobban tud passzolni, de középen ahol egyből rámegy 3 ember ott semmit se ér a passzaival, oda gyorsaság kell, ami nincs!Rio Buscape írta:Negatívum megint Franky:Mi a [auto_cenzúra] küldi be R10-et középcsatárnak?
Először is ott kevésbé tudja hasznosítani a passzait, másodszor a lendületet még nem az igazi, márpedig ott az kell! Ezt csak látom így vagy más is? Rolling Eyes
Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
Szerintem viszont nem épp középcsatárt játszott amikor középen volt hanem Deco szerepkörét vette át és így Ini nyomta a baloldalon...barca99 írta:Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy akkor csatár nélkül játszik a csapat. Az pedig nem mindig szerencsés.Rio Buscape írta:Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy akkor csatár nélkül játszik a csapat. Az pedig nem mindig szerencsés.Rio Buscape írta:Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
Egyet értek ugy a kérdésed felvetésében.. Ronni szélen sokkal jobban tudja nyomni a játékot jobbak a passzok.. középen se rossz de szélen sokkal jobban hozzátud tennia játékhoz.. Érdekes döntés volt Franktól ez (is).noname írta: Negatívum megint Franky:Mi a [auto_cenzúra] küldi be R10-et középcsatárnak?
Először is ott kevésbé tudja hasznosítani a passzait, másodszor a lendületet még nem az igazi, márpedig ott az kell! Ezt csak látom így vagy más is?