Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezzel nem így vagyok, de ezt mindenki magának dönti el. Első hallásra talán fura de én nem nagyképűnek látom, mint Drogbát, hanem mint írtam, (nálam) pozitív értelemben flegmának, egy showmannek. Ezt úgysem tudom megmagyarázni, nekem egyszerűen ez jön le belőle, és emiatt (is, meg napersze azért, amit a pályán művelt) szerettem az Arsenalban is.lionelmessi19 írta: Zozzy: Nem vitatom h ez Henry stílusa, pont ez az a stílus, amit nagyon utálok benne. Nem döntő tényező, csak mindig egy csalódott érzést kelt bennem. Am meg egy ilyen gól után egészen nyugodtan maradhatott volna szerény.![]()
Természetesen a rongálókat nem támogatom... de nemhiszem h ezt pont Henrynek kéne így kommentálni, pláne nem a Nou Campban.
Engem például Drogbára, vagy épp Henry Arsenalos viselkedésére emlékeztetett ez a gólöröm, és az ilyen az, ami miatt soha de soha nem láttam volna szivesen a Barcában. De a játéka miatt viszont igen, és az bizony jóval nagyobb tényező.
Bár azon meg még van mit csiszolni.
1.Az első résszel teljesen egyetértek. Az szimpatikus benne, hogy még ha annyira nem is megy neki a játék, mint amit esetleg várni lehetne tőle, akkor is hajt, és próbálkozik. Menni fog az!Andrisveres írta: kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat
nyílván ha nem csak barca meccseket néztetek hanem angol focit is .akkor ezt láttátok... ha nem akkor ne csak nézd a focit hanem lásd h mi történik mert igenis jol játszik Wink
Csak a pontosítás kedvéért: Larsson a 2. évében játszott nagyot, mert az elsőben volt egy nagyon komoly sérülése, ha jól emlékszem pont a Real Madrid ellen szedte össze. Egyébként miből gondolod, hogy Henry elvárja, hogy hozzá alkalmazkodjanak? Én pont az ellenkezőjét látom, hogy meg akar felelni mind a szurkolóknak, mind a csapattársaknak és ezért keményen harcol.FCB_gábor írta:Larsson 33 évesen érkezett egy hasonló stílúsú bajnoskságból. A svéd tökéletesen beilleszkedett és nem a csapattársaitól várta el, hogy hozzá alkalmazkodjanak.Andrisveres írta:idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
neki nem kell úgy bizonyítani mint krikicsnek aki 17 éves h na majd akkor lesz szavad ha már rúgtál bojan 50 golt a barcában!!! mivrel ő 30 éves és csak a blben 50 fölött tart, minden idők legeredményesebb arsenal és francia játékosa!!már most egyenértékű játékos akárki mással!
Eto'o-nál szinte bármelyik francia válogatott labdarugó többet ért el mivel kamerun azért nem egy acélos válogatott. Klub szinten meg majd elválik, mert van 3-4 év különbség köztük. Úgy néz ki Eto'o több bl-t is fog nyerni karrierje során.
Ja és szerintem a kutyát nem érdekli, mit ért el a Barca előtt.
Mivel most a Barcaban játszik ezért kívánok neki még sok kupa elsőséget!
részemről ez az Henry vs Eto'o ezennel lezárt dolog
Larsson 33 évesen érkezett egy hasonló stílúsú bajnoskságból. A svéd tökéletesen beilleszkedett és nem a csapattársaitól várta el, hogy hozzá alkalmazkodjanak.Andrisveres írta:idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
neki nem kell úgy bizonyítani mint krikicsnek aki 17 éves h na majd akkor lesz szavad ha már rúgtál bojan 50 golt a barcában!!! mivrel ő 30 éves és csak a blben 50 fölött tart, minden idők legeredményesebb arsenal és francia játékosa!!már most egyenértékű játékos akárki mással!
Nem érdekel hány helyzetből rugja be, ha 25-26 gólokat lő egy idényben.senzu írta: már vmelyik topikban leírtam, Eto'o is képes kihagyni olyan ziccereket amit még egy nb1s játékos is berúgna kb, ráadásul ő is kb 5-6 helyzetből rúg be 1-t jóesetben
na akkor most hogy is állunk?
Nem is kritizálom, csak a hszre reagáltam.Zozzy 5 írta:Viszont gólok tekintetében meg pont nem lehet kritizálni, mert egyre eredményesebb
Viszont gólok tekintetében meg pont nem lehet kritizálni, mert egyre eredményesebbbarca99 írta:Kit érdekel, hogy mennyire technikás? RvN pl. krvára nem, mégis 3 bajnokságban volt már gólkirály. Technikás játékosokkal nálunk Dunát lehet rekszteni, olyan kell, aki lövi a gólokat.