Hóhó srácok, már megint nemjó ez így...
Én Henryt ettől még szeretem, mint játékost, tulajdonképpen örülök neki h nálunk játszik.
Egész egyszerűen a pályán néha úgy viselkedik, hogy az számomra nehezen megemészthető.
Nem feltétlen ez a gólöröm, régen az Arsenalban is sok dolga volt, amit kifejezetten utáltam. És ez egyik sem a játékával kapcsolatos talán.
Nem fújom fel, csak most eszemben volt, aktuális volt, hát leírtam róla a véleményem.
Zozzy: Nem vitatom h ez Henry stílusa, pont ez az a stílus, amit nagyon utálok benne. Nem döntő tényező, csak mindig egy csalódott érzést kelt bennem. Am meg egy ilyen gól után egészen nyugodtan maradhatott volna szerény.
Természetesen a rongálókat nem támogatom... de nemhiszem h ezt pont Henrynek kéne így kommentálni, pláne nem a Nou Campban.
Engem például Drogbára, vagy épp Henry Arsenalos viselkedésére emlékeztetett ez a gólöröm, és az ilyen az, ami miatt soha de soha nem láttam volna szivesen a Barcában. De a játéka miatt viszont igen, és az bizony jóval nagyobb tényező.
Bár azon meg még van mit csiszolni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila