Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az előző kommentedet meg kellett volna hagyni, sokkal jobb voltAndrisveres írta:szapuljátok a csatárunkat aki 14 meccsen 7 gólt rúgott és csak most kezd belejönni... milyen drukkerek vagytok ti?
már vmelyik topikban leírtam, Eto'o is képes kihagyni olyan ziccereket amit még egy nb1s játékos is berúgna kb, ráadásul ő is kb 5-6 helyzetből rúg be 1-t jóesetbenbarca99 írta:Ehh, pont ezt akartam írni.FCB_gábor írta:Nagyon, de nagyon sokat le kell még tennie az asztalra a Barcaban, hogy egy lapon említsük Eto'o-val. Eddig még nem sok mindent csinált mégis "arcoskodik".
Nem tudom mióta nézel Barca mérkőzéseket -gondolom amióta Henry itt van-, de Eto'o elég hajtós játékos és simán kiveszi annyira a csapatjátékból a részét, mint a francia.
Ehh, pont ezt akartam írni.FCB_gábor írta:Nagyon, de nagyon sokat le kell még tennie az asztalra a Barcaban, hogy egy lapon említsük Eto'o-val. Eddig még nem sok mindent csinált mégis "arcoskodik".
Nem tudom mióta nézel Barca mérkőzéseket -gondolom amióta Henry itt van-, de Eto'o elég hajtós játékos és simán kiveszi annyira a csapatjátékból a részét, mint a francia.
Nagyon, de nagyon sokat le kell még tennie az asztalra a Barcaban, hogy egy lapon említsük Eto'o-val. Eddig még nem sok mindent csinált mégis "arcoskodik".Andrisveres írta:Szerintem itt többen kezdenek megijedni h Henry jo formában lesz és most a játéktudását kritizálják miközben egy rohadt jo játékos és mezőnyben legalább (de szerintem jobb is) mint Eto szóval nem értem miért rinyáltok.. elején az volt a baj h jol nyomja de nincs gol most az h golt rúg de ügyetlenvkik itt félnek h eto helye mégsem lesz olyan tuti és euzért máshol szurkálódnak... ahelyett h örülnének ahogy ő örült h golt szerzett a rangers ellen a meccs elején ami nagyon fontos volt itt rinyál lionel h pisszegett a skót kopaszoknak... hát gratulálok
ő viszont végigszántja a pályát és nem mondja azt mint eto h ő maga a barca és ha csere lesz elmegy...
na ki is a nagy képű???
Hm. A skótoknak sem állt jogukban törni-zúzni Barcelonában, nem állt jogukban a szökőkutakban fürödni. Volt kiket elkussoltatni. Szerintem hatalmas teher alól szabadult fel a gól után, miután végre feltörtük a bunkert és gólt lőttünk az antifocit játszó skótoknak. Ráadásul neki sikerült gólt "lőnie".lionelmessi19 írta:Ja és még valami, nem akarom hogy nagyon Henry ellenesnek tűnjek, de ma bőven kiérdemli a kritikát.
Mindig is utáltam ezt a bunkó egoista gólörömökre való hajlamát.
Ma bazzMit kussoltatja el a skótokat egy 20 cm-ről kézzel bekotort gól után? Undorító az ilyen gólöröm, ráadásul kétlem h a skótok személyesen bárhogyan is inzultálták volna őt.
Igazság szerint lehet vkinek rossz napja, rossz meccs, lehet h még nem szokta meg teljesen a légkört, oké. De ez egész egyszerűen nálam gusztustalan gesztus, nem igazán tudok erre jobb szót. Finomabbat meg szerintem nem érdemel. Lehet h vkinek ez tetszik , Nekem mint kiderült gondolom, nagyo nem.
A Barcelona mezéhez, címeréhez és stadionjához egész egyszerűen szerintem nem illik.
Inkább MÁR nem az Arsenalos Henryhaze71 írta:Ez még nem az arsenalos Henry...
Rumig írta:Szerintem inkább a kritikusainak szólt, akikből érthetően egyre több van, mert most már itt van lassan 4 hónapja, játszik rendszeresen, de még mindig nem hozza a tőle elvárható szintet. Ettől még igaz, ha már csendre int, akkor se egy ilyen gól után kellene.
Szerintem inkább a kritikusainak szólt, akikből érthetően egyre több van, mert most már itt van lassan 4 hónapja, játszik rendszeresen, de még mindig nem hozza a tőle elvárható szintet. Ettől még igaz, ha már csendre int, akkor se egy ilyen gól után kellene.lionelmessi19 írta:Mindig is utáltam ezt a bunkó egoista gólörömökre való hajlamát.
Ma bazzMit kussoltatja el a skótokat egy 20 cm-ről kézzel bekotort gól után? Undorító az ilyen gólöröm, ráadásul kétlem h a skótok személyesen bárhogyan is inzultálták volna őt.
Ja nem volt annyira nagy durranás a Betis ellen jobban mozgott!G-Jay írta:Szerintem tud labdát kezelni! De ma tényleg nem volt nagy számlionelmessi19 írta:Ezen a szinten megengedhetetlen szerintem, hogy valaki ennyire ne tudjon labdát kezelni.
Amúgy szörnyen játszik.
G.