Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtudom, mindig panaszkodik Rijkaard arra, hogy fáradtak a játékosok a sok meccs miatt! De igazad van fussnak hajtsanak, haljanak meg a pályán egy sima meccsen, majd hétvégén lehet sirni ha nem megy a játék!Zozzy 5 írta:Ezaztán a remek hozzáállás, el ne fáradjunk![]()
Nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. A skótok borzasztó jól zárják a területet. Nem szokták megszórni a Rangerst, ezért ha még kettőt lövünk az már szenzációs.Zozzy 5 írta:Akkor nem értessz, Te véleményed. Ez nekem kevés, és nem bírom megérteni, hogy amikor itt lenne a lehetőség jól megszórni a másikat, akkor miért áll sokszor az összes játékos elöl...varga tamás írta:Zozzy!Zozzy 5 írta:Én nem vagyok elégedett, úgylátom a többséggel ellentétben. Rughatnánk 10et, erre laca-facázunk, gurigázunk középen...
![]()
Most nem tudok Veled egyet érteni. Ismersz, a fórum egyik legkritikusabb tagja vagyok, de amit az első félidőben láttam, az megelégedéssel tölt el.
Nem emlékszem, hogy bárkit lehülyéztem volna, de ha igen, akkor bocsi.Zozzy 5 írta:Azt tudom, hogy szerinted nem kritika volt. Nem is vágom magam hanyatt, a türelem is megvan, de annak nem látom jogosságát és értelmét, hogy "jeeeee Ronaldinho" meg hogy "na tessék, most pofázzatok hülye kritikusok"varga tamás írta: Zozz!
Azok nem kritikák voltak, hanem az élve boncolás verbális fajtája. És nem hanyatt vágni kell magad, hanem több türelmet tanusítani a Barca legjobb, és egyik legnagyobb játékosa irányába.
Már bocs de a kritkák kellnek, hogy vissza találjon. És ez még csak pár meccs volt de így tovább. A kritikák meg jogosak voltak.don gamper írta:Ronaldinho!! remélem akik már elköltötték az érte kapott milliokat most egy kicsit magukba néznek.egy kis észel szuperfegyvert nem adunk az ellenség kezébe.a MI Ronaldinhonk pedig az!
Azt tudom, hogy szerinted nem kritika volt. Nem is vágom magam hanyatt, a türelem is megvan, de annak nem látom jogosságát és értelmét, hogy "jeeeee Ronaldinho" meg hogy "na tessék, most pofázzatok hülye kritikusok"varga tamás írta: Zozz!
Azok nem kritikák voltak, hanem az élve boncolás verbális fajtája. És nem hanyatt vágni kell magad, hanem több türelmet tanusítani a Barca legjobb, és egyik legnagyobb játékosa irányába.
még vághatna Ibra (ha játszikkovinho írta:Már 2-2.Pavel írta:Milánóban meglepi készül.![]()
Ezaztán a remek hozzáállás, el ne fáradjunkG-Jay írta:
Tudod mit mondok neked? Nyerjen a Pool 8 góllal, vagy az Arsenal 7 góllla, ha aztán meg semmit nem tud felmutatni! Majd jól kifáradnak, aztán meg szivhatnak! Megvan a 3 pont, majd a Lyon ellen amikor már tuti első helyen megyünk lehet gálázni! Ettől még olyan szinten igazad van, hogy ennél többet is mutathatnának!
G.
Zozz!Zozzy 5 írta:Nehogy már ne lehessen elmondani jogos kritikákat. Akkor azok jogosak voltak, most pedig láthatóan javul, de én azért még annyira nem vágom magyam hanyatt, mint itt sokan.don gamper írta:Ronaldinho!! remélem akik már elköltötték az érte kapott milliokat most egy kicsit magukba néznek.egy kis észel szuperfegyvert nem adunk az ellenség kezébe.a MI Ronaldinhonk pedig az!
Akkor nem értessz, Te véleményed. Ez nekem kevés, és nem bírom megérteni, hogy amikor itt lenne a lehetőség jól megszórni a másikat, akkor miért áll sokszor az összes játékos elöl...varga tamás írta:Zozzy!Zozzy 5 írta:Én nem vagyok elégedett, úgylátom a többséggel ellentétben. Rughatnánk 10et, erre laca-facázunk, gurigázunk középen...
![]()
Most nem tudok Veled egyet érteni. Ismersz, a fórum egyik legkritikusabb tagja vagyok, de amit az első félidőben láttam, az megelégedéssel tölt el.
Tudod mit mondok neked? Nyerjen a Pool 8 góllal, vagy az Arsenal 7 góllla, ha aztán meg semmit nem tud felmutatni! Majd jól kifáradnak, aztán meg szivhatnak! Megvan a 3 pont, majd a Lyon ellen amikor már tuti első helyen megyünk lehet gálázni! Ettől még olyan szinten igazad van, hogy ennél többet is mutathatnának!Zozzy 5 írta:Én nem vagyok elégedett, úgylátom a többséggel ellentétben. Rughatnánk 10et, erre laca-facázunk, gurigázunk középen...
![]()
Zozzy!Zozzy 5 írta:Én nem vagyok elégedett, úgylátom a többséggel ellentétben. Rughatnánk 10et, erre laca-facázunk, gurigázunk középen...
![]()
Nehogy már ne lehessen elmondani jogos kritikákat. Akkor azok jogosak voltak, most pedig láthatóan javul, de én azért még annyira nem vágom magyam hanyatt, mint itt sokan.don gamper írta:Ronaldinho!! remélem akik már elköltötték az érte kapott milliokat most egy kicsit magukba néznek.egy kis észel szuperfegyvert nem adunk az ellenség kezébe.a MI Ronaldinhonk pedig az!