Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne futkározz feleslegesen, mert nem tudsz meggyőzni. MS a No.1 - nálam. Ennyi.barca99 írta:Nekifutok harmadjára, hátha...barca99 írta:Nos Tamás én nem arra gondoltam.
Tehát Alonso neked csalonzó. Akkor ha következetes vagy, akkor Schumachert is megfelelő jelzővel illeted, mert egyszer csalással lett VB. Ha összeadod Alonso dolgait, sztem nem egyenlő azzal, hogy vki tisztességtelenül lett világbajnok. Eddig erre nem reagáltál.
Nekifutok harmadjára, hátha...barca99 írta:Nos Tamás én nem arra gondoltam.
Tehát Alonso neked csalonzó. Akkor ha következetes vagy, akkor Schumachert is megfelelő jelzővel illeted, mert egyszer csalással lett VB. Ha összeadod Alonso dolgait, sztem nem egyenlő azzal, hogy vki tisztességtelenül lett világbajnok. Eddig erre nem reagáltál.
Kedves G!G-Jay írta:varga tamás írta:G-Jay: megkérnélek, hogy fejtsd ki nekem, egyszerű földi halandónak: hogy lehet valakit pozitív értelemben lehülyézni. Nálam a hülye, az egy negatív, ledegradáló fogalom.![]()
Azt sajnos nem lehet szavakba önteni itt hogy milyen hangsullyal mondanám ezt ha előben tenném. Semmiképp nem lehet téged kiállítani a vallásodból, és erre irtam hogy nem vagy te teljesen normális, vicces, bolondos számomra, és ez nálam pozitív! Mármint ha valaki egyedi egy kicsit, nem áll be a sorba, nem lehet meggyőzni. Kicsit különc is talán, kicsit hülye. Remélem érted hogy gondolom.
G.
Azert Schuminak volt egy ket afferja a jo oreg Damon Hillel is...szoval egyezunk ki abban hogy egyikse a legtisztabb..es mindenki tartson a sajatjaval semmi ertelme ezt tovabb osztani..varga tamás írta:Nos, akkor nem olvastál vissza egy-két hsz-sal korábbra, ahol elismertem: Häkkinen kilökését elítélem, és nem tartom fair dolognak, elismerem MS hibáját. DE! Ettől még nagyobb sportoló, mint Alonso, aki egy-két év alatt követett már el annyi tisztességtelenséget, mint Ms egész pályafutása alatt. Emellett pedig MS tisztelte ellnefeleit, FA pedig nagy ívben [auto_cenzúra] rájuk. És ne mondd, hogy nincs igazam, számtalan nyilatkozatát olvastam, hallottam.barca99 írta:Akkor én is beugranék egy pillanatra:
Tamás, akkor innentól kezdve elvárom, hogy a hatalmas, nagy, szuper Michael Schumachert Surmófejnek, vagy akárminek hívd, mert ő bizony csalással lett egyszer VB is. Sztem ez a korrektség elvárható tőled, és akkor még ragasztkodsz is az elveidhez.
Miki plz ne, veled már lefutottuk ezt a pár kört.
Nos, akkor nem olvastál vissza egy-két hsz-sal korábbra, ahol elismertem: Häkkinen kilökését elítélem, és nem tartom fair dolognak, elismerem MS hibáját. DE! Ettől még nagyobb sportoló, mint Alonso, aki egy-két év alatt követett már el annyi tisztességtelenséget, mint Ms egész pályafutása alatt. Emellett pedig MS tisztelte ellnefeleit, FA pedig nagy ívben [auto_cenzúra] rájuk. És ne mondd, hogy nincs igazam, számtalan nyilatkozatát olvastam, hallottam.barca99 írta:Akkor én is beugranék egy pillanatra:
Tamás, akkor innentól kezdve elvárom, hogy a hatalmas, nagy, szuper Michael Schumachert Surmófejnek, vagy akárminek hívd, mert ő bizony csalással lett egyszer VB is. Sztem ez a korrektség elvárható tőled, és akkor még ragasztkodsz is az elveidhez.
Miki plz ne, veled már lefutottuk ezt a pár kört.
varga tamás írta:G-Jay: megkérnélek, hogy fejtsd ki nekem, egyszerű földi halandónak: hogy lehet valakit pozitív értelemben lehülyézni. Nálam a hülye, az egy negatív, ledegradáló fogalom.
Te hülye vagy embervarga tamás írta:Én viszont láttam. Mert amíg én tényeket hozok fel Alonso ellen, azt a spanyol-fanok mind támadásnak, és túlzásnak, és alaptalannak tartják, és azzal jönnek, hogy Schumi...Ez nem menti fel Alonsót. A két versenyző majd akkor lesz egy lapon említhető, ha Alonso eléri MS szintjét, addig még messze van.barca99 írta:Hehh...
Én egy Alonso-fant sem láttam itt, aki annak állította volna be, aminek te leírtad. Kralo legalábbis 100000% hogy elismerte/i.
Már leírtam a véleményem, de nem reagáltál rá. Kérlek.MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben.
Schumacher nekem ezentúl is Schumacher marad, Alonso pedig egy csaló. Akár tetszik, akár nem.
Én viszont láttam. Mert amíg én tényeket hozok fel Alonso ellen, azt a spanyol-fanok mind támadásnak, és túlzásnak, és alaptalannak tartják, és azzal jönnek, hogy Schumi...Ez nem menti fel Alonsót. A két versenyző majd akkor lesz egy lapon említhető, ha Alonso eléri MS szintjét, addig még messze van.barca99 írta:Hehh...
Én egy Alonso-fant sem láttam itt, aki annak állította volna be, aminek te leírtad. Kralo legalábbis 100000% hogy elismerte/i.
Már leírtam a véleményem, de nem reagáltál rá. Kérlek.MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben.
Látod rátapintottál a lényegre!Kluivertinho írta:Elég szomorú, ha már ott tartunk, hogy nem a versenyzői nagyságot nézzük, hanem azt, hogy szerintünk ki csalt többet.
Ez egy elfogadható komment lenne, viszont a kiemelt rész...varga tamás írta:Fiúk!
Egy valami boldoggá tesz: nincs rám szükség ahhoz, hogy vita kerekedjen.
Úgy vélem, egy Ferrari-fantól és egy Alonso-fantól sem várható el a teljes objektivitás. Alonsót én a kezdetek óta nem komálom, és népszerűségi indexe azóta csak romlott, most úgy-100%-on áll.
MS mesternek is megvoltak a maga stiklijei - ezt én is, és Miklós barátom is rendszeresen elismertük. Na, ebben különbözünk az alonzo-fanoktól, mert ők szentnek, sérthetetlennek, igazi angol gentlamennek látják a spanyol madridistát. Én viszont egy tisztességtelen, csalót látok benne, ami az idén nem egyszer bebizonyosodott. MS-nek meg voltak a pimaszságai, de a csalás, a tisztességtelenség vádja aligha hinném, hogy megállna vele szemben. És igen: őt sem mindenki szerette, de ez a nagy emberek sajátja, a nagyság velejárója. Ez éppen olyan, hogy én magam mindig elismertem Senna nagyságát, és őszintén megsirattam mikor tragikus körülmények között elhunyt - de sosem volt a szívem csücske. Én a Professzor pártján voltam mindig.
Úgy is mondhatnám: Prost-Schumacher-Kimi Räikkönen a legnagyobbak.
Hajrá. Én azzal az egy mondattal nem az akkori utolsó kommentedre reagáltam.ozsimiki írta:Azért figyelj már oda a részletekre is....
Nem érdekelt engem a Tamáshoz fűzött dolgod,korántsem arra reagáltam,hanem G-Jay nek írtam amit...nem neked,és mint látod ő sem cáfolta,h azok milyen dolgok voltak, erre meg jöttél Te.....szal nehogy már
Olvass vissza,és meglátod,h ki intézett a másikhoz előbb kérdést,na ugye KRalo koma na de várj,segítek: "nem kellene minden egyes hsz-éhez ezt hozzáfűznie igaz ozsi?)" na erre válaszoltam,de elötte meg sem említettelek....
Én unom ezt, de reakció nélkül nem tűröm.
Kralo írta:Az én hsz-em Tamásnak címződött az elveivel kapcsolatban. Egyébként fel nem hoztam volna Michael Schumacher nevét.
Miki meg lefutotta a megszokott Alonso szídós körét közben.
Én unom, de reakció nélkül nem tűröm meg.![]()