Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lahm szerződéséről volt szó...varga tamás írta:Csak a rend kedvéért: Gianluca Zambrotta szerződése 2010 nyarán jár le. 2008-ig Thuram papa szerződése szól.
Lahm nagy pénz de nagyon jó játékosAsys írta:Nem tudom hogy ídény végén Sylvinhooo kománk távozik e? tőlünk ha igen én az Emanuelson nevű srácot látnám szívesen!
![]()
Zambi naon jó! ellessz itt még nálunk jó pár évig magas színvonalon teljesítve!![]()
Lahm-ért cefetül sokat kéne fizetni a bőrnadrágosoknak hogy elengedjék amúgy naon jó kis játékos!
Lehetetlen lenne elhozni normális áron... Egy zsák pénzt kéne érte fizetni, annyira meg nincs szükségünk rá szerintemsenzu írta:Milan úgyis el akarja vinni Zambit, lehet most kéne fiatalítani? mellesleg vele a szélső támadójátékunk nem kicist javulna fel
Igen, csak azt is nézd, hogy Frank mikor játszatja mondjuk Puyolt vagy Thuramot jobbon. Soha...Ha nincs Zambro, akkor Oli kezd.merx írta:ha 1 vkp-val már túl sok ember lenne![]()
akkor: puyol, oleguer, zambrotta, thuram mindannyian tudnak jobb oldalon játszani
Akkor meg Militóék mögött ül...merx írta: én rafa-ra nem mint vkp-ként számítok hanem középső védőként, így az én szememben a csapatban mindössze 1 megfelelő vkp van, ezért írtam hogy egy fiatal kellene vhonnan...
én rafa-ra nem mint vkp-ként számítok hanem középső védőként, így az én szememben a csapatban mindössze 1 megfelelő vkp van, ezért írtam hogy egy fiatal kellene vhonnan...Zozzy 5 írta:Már annak is örülhetünk, ha Rafa elfogadja, hogy ül a padon Touré mögöttmerx írta:sztem télen kellene egy igen fiatal vkp-t szerződtetni aki még elfogadja ha több időt tölt kispadon
Hát nem tudom lesz-e Barca szintű,de tudod mit legyentakivini írta:Vass Ádámban én is nagyon sokat látok, és sztem lesz ő még Barca szintű játékos de egyenlőre játszon olyan csapatokban, ahol képes fejlődni, és járja csak végi a ranglétrát, de még pár év és jöhet!